Zaujímavosti o referátoch
Kto sú Rómovia?
16.05.2012
blud
Reagovať
bluddd
tak ja som cyganka...teda romka..ale som nato hrda...priznam sa ,ze som sa v clanku vobec nenasla..sak to je riadny BLUD....vobec nepoznate romov..vobec neviete kto sme ..a ako citime..ako zijeme...proste ako pisem blud.vy gadzovia..nikdy v zivote nebudete citit,to co citime mi..nevite co pisete
21.07.2009
hoveho
Reagovať
madarsko v r 1300??
je mozne ze madarsko bolo uz v roku 1300??? nebolo to nahodou uhorsko??? madari pre tieto dva vyrazy maju iba jedno slovo a aj z toho plynie ich problem s vyrovnanim sa s minulostou. v ich intenciach naozaj madarsko po trianone stratilo dve tretiny uzemia. no kazdy vzdelany clovek vie, ze v skutocnosti sa to neudialo, pretoze uhorsko prestalo existovat a vzniklo madarsko, slovensko, chorvatsko, ...
my slovaci rozlisujeme medzi uhorskom a madarskom (aj ked podla tohoto clanku iba niektori). uhorsko bolo nieco ako benelux, europska unia, juhoslavia,... a tak isto ako juhoslavia nebola statom srbov, EU nie je statom nemcov, benelux nie je statom holandanov, tak ani uhorsko nebolo statom madarov. uhorsko a madarsko nie je to iste a historicky sa ani nikdy nestretli.
my slovaci rozlisujeme medzi uhorskom a madarskom (aj ked podla tohoto clanku iba niektori). uhorsko bolo nieco ako benelux, europska unia, juhoslavia,... a tak isto ako juhoslavia nebola statom srbov, EU nie je statom nemcov, benelux nie je statom holandanov, tak ani uhorsko nebolo statom madarov. uhorsko a madarsko nie je to iste a historicky sa ani nikdy nestretli.
03.04.2009
Ernest
Reagovať
my Romovia
Vsetci Romovia dychame ten isty vzduch co vy neromovia a ine rasy mame dve ruky a dve nohy ako vy vsetci len na rozdiel od vas nie vsetci nasi ludia - Romovia nemame vyucne listy maturitu a vysoke skoly a to napriek tomu ze napriklad murarsku robotu nasi romovia vedia lepsie ako tí ktorý majú tievyuc.listy . Viem co chcete povedat ale už aj my začíname študovat a máme svojich ludi ktorý sú vyučený sú učitelia len vaše média píšu to čo vás neromov , gádžov zaujme