referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Boris Polevoj Príbeh naozajstného ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
17.01.2010
Maťo    Reagovať
príspevok
Je to úžasná kniha a silný príbeh o človeku so silnou a nezlomnou vôľou prežiť. Pri čítaní som mal ťažkú zlomeninu v členku, takže pasáže o tom ako sa plazil v snehu po lese a potom v nemocnici som veľmi prežíval. Najviac ma zaujala postava plukovníka, ktorý si ku každému vedel nájsť svoju cestu a potom milá sestrička Klaudia, ktorá učila Alexeja chodiť a tancovať.
Túto knihu vrelo odporúčam
05.05.2009
mosky    Reagovať
Príbeh skutočného človeka
all kto mi vie poradit na akom lietadle lietal alexej
23.03.2007
Martin    Reagovať
Táto kniha ma veľmi fascinovala. Keď som ju čítal mal som tiež škaredo zlomenú nohu takže som príbeh hlavnej postavy prežival intenzívne, najmä tie pasáže keď sa plazil 18. dní zasneženým lesom a tiež tie dni ktoré strávil v Moskovskej nemocnici.
S ďalších postáv ma najviac oslovil plukovník , ktorý si vedel ku každému pacientovy nájsť cestu k rozhovoru a tiež sestrička Klaudia, ktorá bola veľmi milá a učila Alexeja chodiť na protézach a aj tancovať.
Je to veľmi silný príbeh a rád by som ho videl aj sfilmovaný.
04.05.2009
Martin    Reagovať
Re: Príbeh skutočného človeka
Je to úžasná kniha a urobila namňa veľky dojem, pretože ked som ju čítal tak som mal tiež tažkú zlomeninu nohy a veľmi som prežival pasáže ked sa hlavny hrdina plazil po lese a aj ta časť ked bol v nemocnici a jeho nezlomna vôľa žiť. Z vedľajších postáv ma najviac zaujali komisár, ktory si ku každému vedel najsť cestu a jeho optimzmus a sestrička Klaudia Michailovna, ktora učila Alexeja chodiť a tancovať.
23.03.2007
Martin    Reagovať
Táto kniha ma veľmi fascinovala. Keď som ju čítal mal som tiež škaredo zlomenú nohu takže som príbeh hlavnej postavy prežival intenzívne, najmä tie pasáže keď sa plazil 18. dní zasneženým lesom a tiež tie dni ktoré strávil v Moskovskej nemocnici.
S ďalších postáv ma najviac oslovil plukovník , ktorý si vedel ku každému pacientovy nájsť cestu k rozhovoru a tiež sestrička Klaudia, ktorá bola veľmi milá a učila Alexeja chodiť na protézach a aj tancovať.
Je to veľmi silný príbeh a rád by som ho videl aj sfilmovaný.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.