Zaujímavosti o referátoch
EMO - skupinová charakteristika ...
22.04.2010
kweni
Reagovať
Wtf is EMO ?
Kto su Emaci ? Emaci su banda zmagorenych ludi ktory si myslia ze ked si zafarbia vlasy a zarezu do ruky tak budu nieco extra .. mam totalne u P.. kto tu co bude o nich vraviet .. videl som a stacilo mi je to totalny nezmysel .. vsetci emaci by sa mali nechat vyliecit .. PS komusa nelibi ten nech mi polibi
10.04.2010
zuzana
Reagovať
moj nazor
len jednu vec by som chcela napisat...boze ludia co to tu furt pchate ze ked je neaky clovek emo_musi sa rezat a mat depky..atd. ved to su take blbosti... EMO je o emociah takze jak o starostiach tak o radostiach..len to beru proste trochu viac EMOtivne ...a kopu ludi sa reže a pritom o neakom emo štyle nemaju ani šajnu co to je...strasne tento štyl niektory ludia zošpatili..BOZE VED SI NEROBTE O EMO NAZOR LEN OD OSTATNYCH LUDI KTORY EMO LEN OHOVARAJU..AZ KED SPOZNATE NEAKEHO EMO CLOVEKA POCHOPITE....a ja emo niesom
19.03.2010
trdlo
Reagovať
šije wáM?
Bože..emo.je stýl..hip-hop a punk je tiež stýl.neviem čo máte proti iným stýlom..nie každý má rád to čo len vy..niekot neznáša hip-hop niekto zase emo..neviem čo vám.je..vy ste úplne pubertáci..omg.emo 4ewer..hip-hop 4 ewer..hlavne že o pol roka ani nebududete počuvat a obliekat sa tak ako sa obliekate teraz..omg..každý stýl má v sebe niečo dobré.a komu sa nepáči iný štýl..nech za to neodsudzuje iných..omg..
nechápem fakt neiktorých
nechápem fakt neiktorých
24.11.2009
emo
Reagovať
emo kiss
Jebete sa tady do emakou a tvrdite ze emo sa pcha do ostatnych stylov pritom emo bolo este skorej ako hip-hop
13.05.2008
Laura
Reagovať
EMO styl
Takze ja vaam to zhrniem...
1. Emáč ak si reže žili tak je psychicky či mentálne postihnuty!
2. Emáči nedroguju, nefajčia, nepiju a su zasadne proti tyraniu zvierat!
3. Emo neni hudba... sak ktora skupina vam povie ze je emo??? nijaka!!! ale medzi vsetok ten rock, punkrock, punk a metal sa daju najst takee skupiny ktorych texty co spievaju su naozaj plne emoocii... z nestastnej lasky, zo smrti , atd. to znamena ze emaaci pocuwaju taketo skupiny!!!
4. Emáči maju vlastny styl obliekania!!! Ja nejsom emaacka... ale mne priide viac zlee z tych XXL triciek ako z toho ze sa chalani maluju... Tym nemaam nic proti hip hopu!!! Len chcem vysvetlit ze ked sa nejaky chalan maluje je to preto lebo je to jeho styyl... sak a ked si da hip hoper xxl oblecenie na seba tiez je to jeho styl... toto tak lahke newiete pochopit!!!???
5. EMAČI SU NORMALNY LUDIA KTORY MAJU STYL KTORY SA VOLA "EMO"... AKO PUNKERI KTORYCH STYL SA VOLA "PUNK" A HIP HOPERI KT. STYL SA VOLA "HIP HOP"!!! NEMOZME KONECNE UROBIT MIER A MAT KAZDY STYL KTORY MAME RADI BEZ TOHO ABY SME PO ULICIACH POCULI: AHA EMO! ALEBO KKTSKY HIP HOPERI..??? hmm.. pouvazujte... x)
1. Emáč ak si reže žili tak je psychicky či mentálne postihnuty!
2. Emáči nedroguju, nefajčia, nepiju a su zasadne proti tyraniu zvierat!
3. Emo neni hudba... sak ktora skupina vam povie ze je emo??? nijaka!!! ale medzi vsetok ten rock, punkrock, punk a metal sa daju najst takee skupiny ktorych texty co spievaju su naozaj plne emoocii... z nestastnej lasky, zo smrti , atd. to znamena ze emaaci pocuwaju taketo skupiny!!!
4. Emáči maju vlastny styl obliekania!!! Ja nejsom emaacka... ale mne priide viac zlee z tych XXL triciek ako z toho ze sa chalani maluju... Tym nemaam nic proti hip hopu!!! Len chcem vysvetlit ze ked sa nejaky chalan maluje je to preto lebo je to jeho styyl... sak a ked si da hip hoper xxl oblecenie na seba tiez je to jeho styl... toto tak lahke newiete pochopit!!!???
5. EMAČI SU NORMALNY LUDIA KTORY MAJU STYL KTORY SA VOLA "EMO"... AKO PUNKERI KTORYCH STYL SA VOLA "PUNK" A HIP HOPERI KT. STYL SA VOLA "HIP HOP"!!! NEMOZME KONECNE UROBIT MIER A MAT KAZDY STYL KTORY MAME RADI BEZ TOHO ABY SME PO ULICIACH POCULI: AHA EMO! ALEBO KKTSKY HIP HOPERI..??? hmm.. pouvazujte... x)
06.10.2009
jano
Reagovať
Re: EMO styl
no neviem, ale ja furt ked vidím tlupu €mákou tak mám chuť sa ich ísť spítať že kto umrel .. :D
11.04.2009
Kikinaačik
Reagovať
Kuwaa
Nech idu do piče aj tí, ktorý si myslia že emo je nič. Hovoríte si, že emáci nemajú svoj vlastný štýl, no ae to by ste sa divili !!! Nakazenci nakazený punkeri !! Láskavo sa nestarajte do EMO, keď ani newiete čo to je ! Emo sa do ničoho nepchá !! Čo sa vy staráte do toho, kto sa ako oblieka, čo počúva a či je veselý, aebo smutný ! Lúbim vás emáčiQowia moji 4ever, naozaj navždy !!! A ešte niečo: režú sa len gothici a pozerský eemáci, ale to už nie je to pravé !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.02.2008
Diablo
Reagovať
Otazka
Chcem sa opytat do akého kultu mam zaradiť emo štýl alebo ich chovanie...Podla mňa pchajú sa do gotického štýlu z ktorým nemajú nič spoločné a kazia to, čo sa týka hudby tak sa pchajú do metalu do punku a ešte neviem do čoho....majú vôbec vlastný štýl???Na koho sa vlastne hrajú???Najviac ma vedia nasrať keď sa pchajú do metalu a začnú riešiť aká to je hudba že to poznajú lepšie ako zarytý metláci ktorý sa v tom rýpu deň čo deň....Tak buď sa tomu venujte alebo dajte pokoj....Venujte sa rezaniu a teplým oblečením čo pripomína osratý hajzelpapier....
21.03.2009
misela
Reagovať
Re: Otazka
je pravda ze emo sa pcha do ostatnych stylov a to ma dost sere......keby ze to bol uplne odlysny styl hudby od ostatnych stylov tak by to bolo v pohode najviac ma stve ze emo sa stale spaja s punkom
15.03.2009
D.U.sh_CO2
Reagovať
Aby si si pochopila...
Moja zlata,ty co si napisala tu uvahu...ty si obycajna pubertiacka,ktora je este privelmi mlada na to,aby vedela o com je zivot. Hladas iba akusi zivotnu filozofiu a pointu,ktora ti stale niekam unika...unika ti preto,lebo si obycajna puberiacka,nevies o com je zivot, o com je laska, o com je smutok ci radost. Vies a vidis iba to co je " IN " a co si si precitala v nejakom teenagerskom caspoise a ked si prvykrat na Ocku uvidela My Chemical Romance,tak si is povedala, ze je to" COOL" a ze je to to,cim chces byt... ale upokojim ta. neboj...vsetko ta to raz prejde.Otvoria sa ti oci a zistis o com je svet. Nie je to o pozach a o vegetarianstve. Svet je kruty a s nikym sa nemazna...tak sa priprav. Ake si to urobis,take to budes mat
22.05.2008
Just my opinion
Reagovať
EMo style
Emaci su len zakomplexovany ludia ktori si vytvorili vlastny svet. Vzdy islo o hudbu ale zrazu si vsetci poedali ze tak ideme aj zit. V hudbe sa da napisat cely album v emo style vsetky pesnicky smutne vsetko melancholicke a na zamyslenie ale emo fylozofia je blbost, nikto nedokaze nosit smutok cely zivot a rozmyslat nad vecami ktore inych ludi netrapia.Nieje to fylozofia ale len oblbnutie rozumu ze casom clovek zacina byt viac citove zalozeny a uzavretejsi do seba ako iny ludia lebo place kazdy den atd. To iste je aj ked mama strati dieta pri narodeni. Moze sa zrutit, ze cely zivot uz neukaze usmev ale nehovorime je jej emo matka. Proste je to len citovy stav ktory nadobudla dlhodobym smutenim. Preto nechapem ako 12rocne dieta ktore ma zivot este daleko pred sebou nevie co su problemy a mysli si ze sa jej rodicia rozvedu alebo jej kamarat sa zabil pri autonehode a hned je to ta najhorsia vec co sa kedy dakomu stala na svete. Neuznavam Emo fylozofiu, lebo je to hovadina..voci hudbe nemam nic ajtak ju nepocuvam je mi jedno co robia o com spievaju, ale vsetky tie webove stranky zamerane na smrt a smutok a ofiny dobre ze po brucho sa mi hnusia.
11.03.2009
MegaPrzniteľ
Reagovať
Re: EMo style
... filozofia s ypsilonom... - ale spojenie: "stránky zamerané na smrť a smútok a ofiny" ma vážne dostalo do kolien, zbytok ani nie je taký podstatný (a ani tak vtipný).
11.03.2009
MegaPrzniteľ
Reagovať
Re: EMo style
... filozofia s ypsilonom... - ale spojenie: "stránky zamerané na smrť a smútok a ofiny" ma vážne dostalo do kolien, zbytok ani nie je taký podstatný (a ani tak vtipný).
17.12.2008
veronika
Reagovať
O cOm Je v skutocnosti emo!!!!!!!!!!staci!
emo nie je o tom ze si rezeme zili!nie!emo nie je o rezani zil!emo je o emociach nehanbit sa vyjadrit svoj nazor co k inemu citime.emo pocuva aj emo hudbu.emo hudba je taka ze sa tam vyjadruje hlasim skriekanim a potom len sepkanim.emo sa oblieka do emo(stylu)nosia sa tmave tricka a obtiahnute dzinsi.emo girl nosia aj velke farebne naramky
17.12.2008
veronika
Reagovať
O COM V SKUTOCNOSTI JE EMO
emo nie je o tom ze si rezeme zili!nie!emo nie je o rezani zil!emo je o emociach nehanbit sa vyjadrit svoj nazor co k inemu citime.emo pocuva aj emo hudbu.emo hudba je taka ze sa tam vyjadruje hlasim skriekanim a potom len sepkanim.emo sa oblieka do emo(stylu)nosia sa tmave tricka a obtiahnute dzinsi.emo girl nosia aj velke farebne naramky
11.10.2008
matinaemo
Reagovať
super
ja si myslim ze emo je fan a ze to nneni o rezani zil nekomu sa pasi styl cise oblikanie vlasi etc a niekomu sposob zifota... ze furt plasu majun iny pohlad na swet...
21.08.2008
skull
Reagovať
emo je čistá paródia punku
no neviem ako je to s pravými emákmi
ale tie pózerské 12ročné detičky, ktoré sa označujú za emo, a počúvajú pritom MCR, FOB a také veci,
ak sa bližšie zahladíte na ich "emo štýl" zistíte, že ide o paródiu punkového štýlu s prvkami gothu a glamu:
anarchia
čierna farba
krátke vlasy s gelom (rozdiel je iba v tom, kam vlasy smerujú)
lebky (punkerské sú zložitejšie)
a proste skoro všetko nám prebrali
jediné čo vytvorili sami je rezanie žíl, pózerstvo, teplé pózy a také veci. Sú to zakomplexované rozmaznané decká, a v ich prípade platí: EMO = Extrémne Mastná Ofina.
K hiphopu sa vyjadrím len takto: namyslené hovadá, ktoré nosia oblečenie po 500kilovom zápasníkovi suma, aj keď majú napr. len 70 kíl.
ale tie pózerské 12ročné detičky, ktoré sa označujú za emo, a počúvajú pritom MCR, FOB a také veci,
ak sa bližšie zahladíte na ich "emo štýl" zistíte, že ide o paródiu punkového štýlu s prvkami gothu a glamu:
anarchia
čierna farba
krátke vlasy s gelom (rozdiel je iba v tom, kam vlasy smerujú)
lebky (punkerské sú zložitejšie)
a proste skoro všetko nám prebrali
jediné čo vytvorili sami je rezanie žíl, pózerstvo, teplé pózy a také veci. Sú to zakomplexované rozmaznané decká, a v ich prípade platí: EMO = Extrémne Mastná Ofina.
K hiphopu sa vyjadrím len takto: namyslené hovadá, ktoré nosia oblečenie po 500kilovom zápasníkovi suma, aj keď majú napr. len 70 kíl.