referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
EMO - skupinová charakteristika ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
19.06.2008
sisi    Reagovať
Uboziaci
Naviem ci mate vsetci proti stylu emo.Ja osobne emo som a zivot mi je az prilis mily na to aby som si rezala zily!!!!Emaci sa vedia smiat a tych par vyjebanych blaznov co si reze zili,to ste neznamena ze si ich rezeme vsetci!!!!aFakt ste niektory jak mali.Toto je 21. storocie kde si kazdy moze robit skoro vsetko co chce.A emo do toho patri.Nebidte naivny a neohovarajte nas.Najdite si vlastny styl.Nezijeme za cias komunistov!!!
02.06.2008
jaaaa    Reagovať
EMO!!!!
mam vas Fp ked po mne cumite ked o mne vravite že som buzerant je mi jedno co si kto si mysli emo je moj zivot a pre vase potesie nie chodim ako buzna pre ten vas dobry pocit aby sme mali o kom kecat a aby ste sa nenudili no mam vas viete kde.......
22.05.2008
Just my opinion    Reagovať
EMo style
Emaci su len zakomplexovany ludia ktori si vytvorili vlastny svet. Vzdy islo o hudbu ale zrazu si vsetci poedali ze tak ideme aj zit. V hudbe sa da napisat cely album v emo style vsetky pesnicky smutne vsetko melancholicke a na zamyslenie ale emo fylozofia je blbost, nikto nedokaze nosit smutok cely zivot a rozmyslat nad vecami ktore inych ludi netrapia.Nieje to fylozofia ale len oblbnutie rozumu ze casom clovek zacina byt viac citove zalozeny a uzavretejsi do seba ako iny ludia lebo place kazdy den atd. To iste je aj ked mama strati dieta pri narodeni. Moze sa zrutit, ze cely zivot uz neukaze usmev ale nehovorime je jej emo matka. Proste je to len citovy stav ktory nadobudla dlhodobym smutenim. Preto nechapem ako 12rocne dieta ktore ma zivot este daleko pred sebou nevie co su problemy a mysli si ze sa jej rodicia rozvedu alebo jej kamarat sa zabil pri autonehode a hned je to ta najhorsia vec co sa kedy dakomu stala na svete. Neuznavam Emo fylozofiu, lebo je to hovadina..voci hudbe nemam nic ajtak ju nepocuvam je mi jedno co robia o com spievaju, ale vsetky tie webove stranky zamerane na smrt a smutok a ofiny dobre ze po brucho sa mi hnusia.
22.05.2008
EMo style
Emaci su len zakomplexovany ludia ktori si vytvorili vlastny svet. Vzdy islo o hudbu ale zrazu si vsetci poedali ze tak ideme aj zit. V hudbe sa da napisat cely album v emo style vsetky pesnicky smutne vsetko melancholicke a na zamyslenie ale emo fylozofia je blbost, nikto nedokaze nosit smutok cely zivot a rozmyslat nad vecami ktore inych ludi netrapia.Nieje to fylozofia ale len oblbnutie rozumu ze casom clovek zacina byt viac citove zalozeny a uzavretejsi do seba ako iny ludia lebo place kazdy den atd. To iste je aj ked mama strati dieta pri narodeni. Moze sa zrutit, ze cely zivot uz neukaze usmev ale nehovorime je jej emo matka. Proste je to len citovy stav ktory nadobudla dlhodobym smutenim. Preto nechapem ako 12rocne dieta ktore ma zivot este daleko pred sebou nevie co su problemy a mysli si ze sa jej rodicia rozvedu alebo jej kamarat sa zabil pri autonehode a hned je to ta najhorsia vec co sa kedy dakomu stala na svete. Neuznavam Emo fylozofiu, lebo je to hovadina..voci hudbe nemam nic ajtak ju nepocuvam je mi jedno co robia o com spievaju, ale vsetky tie webove stranky zamerane na smrt a smutok a ofiny dobre ze po brucho sa mi hnusia.
22.05.2008
EMo style
07.05.2008
zaza    Reagovať
TAK TOTO MA DORAZILO
mila neviem kto si ale to co si napisala je uplne nanic...emo je iba skratka extremne mastna ofina a nic viac....nikdy sa nepresadi pretiže ludia ani nevedia kam to zaradit........myslim si tiež že sa problemy daju riešit inak ako rezanim sa do ruky....viete sa vobec smiat?????uzivat si zivot????mali by ste sa vsetci zamyslet...a navstivit psyxhologa..je mi zle ked rano idem autobusom a vidim uboheho emacika ako sa tacka v autobuse...vtedy ma to dokonale znechuti..cely ten vas styl by sa dal nazvat POD SI KUPIT ZILETKU A BUDE NAM HEJ
16.05.2008
bubu    Reagovať
Re: TAK TOTO MA DORAZILO
hm, ze ubohe? ale nie kazdy z nas je presne na vlas rovnaky, a ked niekto nieco nezvlada je jeho vec ako to riesi, a druhi by sa mali starat viac o seba, a hladat chyby na sebe a nie na nas.
12.05.2008
lilith    Reagovať
bez zmyslu
ja njesom emacka, ani ma to prilis nezaujima, ale ako citala tote komentare normalne som nemala slov.. taku nenavist som v zivote nezazila aku maju dnesni ludia k emakom.. preboha sak ked ich nemate radi tak ok, ani ja, ale aspon do nich nejebte furt.. ubohe.
15.04.2008
Angel    Reagovať
Piči:D
Vy ste všetci psycháči:D
15.04.2008
Angel    Reagovať
Piči:D
Vy ste všetci psycháči:D
26.03.2008
kacenka    Reagovať
mila bubu, si asi jedina co to toleruje...
ako... emo samo o sebe je ze dost na hovno podla mna.. ale to je moj subj. nazor... Len ze rezanie si ruk... mhm... neviem, ale ja v tom idim len zmysel ako na seba uputat pozornost a aby sa o vas zaujimali aspon posledni bezdaci, ak nikto iny ne - veru sa im ani necudujem.. sAk setko je po pici s depkovimy ludmi... Problemy sa daju aj inak riesit, ne si najebat do kuky zicherky a revat pri tom na hajzlli... som zvedava, ze kedy si chalani emaci zacnu rezat kokoty a baby pice... Dozijem sa vobec toho?? ci to su dolezitejsie casti tela jak ruky, co?? no.. ste tak akoze celkom ubohi.. V lidli maju akciu na vreckovky a hajzelpapier.. Minule som videla v DMke, ze maju aj ocne linky v akcii... dam vam na to kese, aby ste sa mohli vyplakat za stratenym zivotom co ste mohli mat, keby ste si nenajebyli tolko problemov... Inak vseobecny navod ako byt emo... :-) 1) bud homosexual 2) ak ne homo tak aspon bi 3)rez si ruky 4)bud smutni 5) co najskor spachaj samovrazdu, aby sme tu mali o kokota menej..... papa, EMACI, v pici vas mam.. :-)
04.04.2008
bubu    Reagovať
Re: mila bubu, si asi jedina co to toleruje...
vidim,ze neznasanlivost bude pretrvavat naveky,avsak nam to moze byt jedno.nech sa kazdy zaujima o seba,nekritizujte druhych,pozrite sa na svoj obraz a zistite sami,kolkokrat ste chceli a aj skoncili s psychikou takou, aku pripisujete nam.
04.04.2008
bubu    Reagovať
Re: mila bubu, si asi jedina co to toleruje...
vidim,ze neznasanlivost bude pretrvavat naveky,avsak nam to moze byt jedno.nech sa kazdy zaujima o seba,nekritizujte druhych,pozrite sa na svoj obraz a zistite sami,kolkokrat ste chceli a aj skoncili s psychikou takou, aku pripisujete nam.
21.03.2008
bubu    Reagovať
... preco nadavat na emo?
Kazdy ma blbe poznamky na emo,avsak preco takyxto ludi, nas , nemate radi? Mate len hlupe argumenty, kt.nicim nie su.A ak chcete prechovavat neopodstatnenu nenavist k emu, tak ho aspon tolerujte,ako niektori rozumni, my, tolerujeme i ine styly ludi.
10.03.2008
Mischo    Reagovať
hmm huste komentare
tak ked takto vsedci nadavate na EMO tak skuste napisat aspom jednu basnicku a dat ju sem ci sa vam bude aspom trosku rymovat a potom uvidime ci je EMO ubohe ci to bude mat od vas nieaku stipku lasky a sucitu napiste jednu basen skuste to?:) a hip hoperi su curaci nie EMO
09.03.2008
janee    Reagovať
ludia...
Tak ked sa vam toto nezda, tak nam niekto objasnite, co to EMO skutocne je, lebo mna by tiez zaujmalo, ci to ma daku hlbsiu ideologiu okrem obliekania a depresii
09.03.2008
Bendy    Reagovať
wohohoo
no ti ale musi jebat, sak to akokeby pisalo nejake 12 rocne decko, a opisovalo pritom svoju bandu emackych homosexualov:D..skapte kkti ofinaty
08.03.2008
Tragedy    Reagovať
demencia vs. dekadencia:D
Nie, toto nie je emo. To nie je emocore. Je to len ďalšia masovo produkovaná kultúra, ktorá síce má názov emo, ale s pôvodným a undergroundovým emocoreom nemá nič spoločné!!!hlupe deti...ved raz si to jeBnu do zily, to uz naramky nezachrania,.....
06.03.2008
riso    Reagovať
volovina
toto ma dost dalo :DDD
27.02.2008
VED JA !    Reagovať
jaka strasna blbost :D
:D:D:D:DD:D:D:D:D vyysmech najväčší

tak toto si sem ani nemala davat to ktora hluuupa profka ti za toto dala nejaku znamku ???

referat na takuto temu a tak zle napísany :D
27.02.2008
VED JA !    Reagovať
JAKA STRASNA CHUJOVINA :D
:D:D:D:DD:D:D:D:D vyysmech najväčší

tak toto si sem ani nemala davat to ktora hluuupa profka ti za toto dala nejaku znamku ???

referat na takuto temu a tak zle napísany :D
21.02.2008
dwq    Reagovať
emotional hardcore
EMO je najlepši štýl ale niektorý debili nepochopia o čom ta vlastne je. Myslia si že to su homosexuáli ale to nieje pravda.EMO-4ever
24.02.2008
jozko    Reagovať
Re: emotional hardcore
´ti tupii magor sa uvedom ze najlepsii styl mozno ked vimruu normalni ludja tak vtedy to bude pohode hajzli EMACKY skapte
24.02.2008
jozko    Reagovať
EMO curaci?
podla mna je emo prejav tuposti ako aj blbosti..je mi jedno co si myslja tzv.EMACi su to aj tak len chvilkove viikivi!!

späť späť   1  |   2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.