referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
EMO - skupinová charakteristika ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
24.02.2008
Diablo    Reagovať
Otazka
mam len jednu otazku a rad by som vedel na nu odpoved kde sa radi vlastne EMO do akeho bordelu???Týchto ludi nemam rad lebo sa pchajú do každej rite a nevedia co zo sebou tak mi poradte kde vas mam zaradit
18.02.2008
FUCKING EMO    Reagovať
Buzeranti
Emo znamena po latinsky choroba pohlavnych organov a nie je to mozne aby sme takych ludi nadali liečiť. ofiny podstrihnúť a NEREZAŤ. Pravý nepravý emo -to je choré.Spamätajte sa .
PS: FUCK EMO FUCk prispievateľke referátu
14.02.2008
Jacq    Reagovať
Hmmmm
Hmm len nechapem ze sem spominas pozerstvo ked sem potom pises pozerske reci :x ... a co sa tyka toho "EMA" co je teraz to by sa mohlo kludne volat inak lebo s tym povodnym nema takmer nic spolocne....
14.02.2008
Jacq    Reagovať
Hmmmm
Hmm len nechapem ze sem spominas pozerstvo ked sem potom pises pozerske reci :x ... a co sa tyka toho "EMA" co je teraz to by sa mohlo kludne volat inak lebo s tym povodnym nema takmer nic spolocne....
20.01.2008
lulu    Reagovať
Naucte sa citat!!!
vy ste uplne ubohi co mi tu pisete aky je moj referat trapny a blbosti...ja som gothicka a dostala som za ulohu napisat o emo tak som to spravila..avsak moj skutocny nazor je troska odlisny..mimochodim nemam ani 11 ani 12 taks aprosim naucte pisat ze chodim na GYMNAZIUM!!!
20.01.2008
lulu    Reagovať
Re: Naucte sa citat!!!
prepacte na konci soms a pomylila..naucte sa citat...dik..
20.01.2008
lulu    Reagovať
20.01.2008
lulu    Reagovať
20.01.2008
EMogirl    Reagovať
EMO IS THE BEST
ked newes o com je EMO ta o tom nepis. EMO JE ZIVOTNY STYL AKO KAZDY INYYYY!!!! :)
20.01.2008
lulu    Reagovať
Re: EMO IS THE BEST
Moja nevrav mi o com je emo oka??ja viem o com je real emo a ty nemas o to ani ponatia...a mimochodim seci co si myslite ze mam 12 tak sa mylite mam 17 a chodim na gympel...
17.01.2008
sotcho    Reagovať
jajajaj
tak toto je fuckt pecka... :D
17.01.2008
sotcho    Reagovať
jajajaj
tak toto je fuckt pecka... :D
16.01.2008
uf, uf    Reagovať
uf, uf
FUCK ALL EMO!!!
15.01.2008
ewkie    Reagovať
to je nazor zvany rozumny....
pekne si ich vykreslila, pekne...mne sa zda ze si sama protirecis a okrem toho si vela veci o nich zamlcala....mas 11? decka zlate...otvorte uz oci!
14.01.2008
fakie    Reagovať
LOLko
ty k*o*k*o*t* tak akoze toto :D sa stavim ze holka co to pisala ma 12,5 roka cierne uzke nohavice nosi...dalej perdo farebnych naramkouu,hustu ofinku do oci ktore ma cierno namalovane vyrazne a place denno denne :D
11.01.2008
Paja    Reagovať
dievca zlate, spamataj sa!!!
toto je najvacsia hlupost, aku sem kto kedy zavesil :D :D :D toto dnes frci na zakladnych skolach??? no, to je uroven! ! !
11.01.2008
Tuky    Reagovať
no LOL
Ved to je nonsens co to tam mas popisane.. Ze Emo su plni zivota.. A preto nosia naramky na zakrytie reznych ran... Dievca zlate nestastne.. Kolko ze ty mas rockov? Hadal by som ti tak 13..
Vsetci predsa vedia, ze iba ASTAR SERAN Vas moze zachranit z tohto Jastericieho sprisahania
11.01.2008
Dumboo    Reagovať
mne sa to lubi :D
sa posereeeeeeeeem. Mat o par rokov menej, tak som s vami. EMO forever
11.01.2008
Dumboo    Reagovať
OMFG, wtf
11.01.2008
Dumboo    Reagovať
OMFG , WTF

späť späť   1  |  2  |   3   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.