Zaujímavosti o referátoch
Charakteristika osoby - Môj otec
26.10.2009
Alzbetka:D
Reagovať
Sorry !
Ako promin ... super sloh je to :D D . D. D. D: .D.D ::D: : D: D:D : D: D:D :D :: : D
Ale fakt ja ssa ospravedlnujem vam teda tebe :D
Ale fakt ja ssa ospravedlnujem vam teda tebe :D
26.10.2009
Alzbetka:D
Reagovať
?????
Toto je sloh ... no teda ste ma sklamali :( tak toto je blbost nooo ??? Ako ? :D: :d :d :D:D D :d : d. D. D.D . D.
15.10.2009
klaudia
Reagovať
opis osoby
opis a charakteristika osob
charakteristika sa deli na: vonkajsiu(vysoky,pekny) a vnutornu(mily,tvrdohlavy).
priamu(pysny) a
nepriamu(nepripusta nazory inych).
vonkajsia (napr.):
moja priatelka angelika je mensej utlej postavy,ma dlhe hnede vlasy,zelenohnede oci.a vyrazne pery.Je velmi pekna.
vnutorna (napr.):
moj brat david je velmi mily,vesely,obcas lenivy ale aj tvrdohavy.Neda si na nic dopustit a ide si za svojim.Velmi rad vtipkuje preto je strasne humorny no ale aj mudry.
priama (napr.):
sestrenica lenka je velmi skodoradostna.Ma velku radost ked niekomu nieco je,no nie je az take naj. Iak je celkom ok.
nepriama (napr.):
Moj otec je taky prefikany a mudry ze si neprispusta nikoho nazory a nerespektuje ich pravidla.Trochu viac si o sebe mysli a podcenuje ostatnych.
charakteristika sa deli na: vonkajsiu(vysoky,pekny) a vnutornu(mily,tvrdohlavy).
priamu(pysny) a
nepriamu(nepripusta nazory inych).
vonkajsia (napr.):
moja priatelka angelika je mensej utlej postavy,ma dlhe hnede vlasy,zelenohnede oci.a vyrazne pery.Je velmi pekna.
vnutorna (napr.):
moj brat david je velmi mily,vesely,obcas lenivy ale aj tvrdohavy.Neda si na nic dopustit a ide si za svojim.Velmi rad vtipkuje preto je strasne humorny no ale aj mudry.
priama (napr.):
sestrenica lenka je velmi skodoradostna.Ma velku radost ked niekomu nieco je,no nie je az take naj. Iak je celkom ok.
nepriama (napr.):
Moj otec je taky prefikany a mudry ze si neprispusta nikoho nazory a nerespektuje ich pravidla.Trochu viac si o sebe mysli a podcenuje ostatnych.
14.03.2009
miki
Reagovať
charakteristika...
charakteristika
-opisuje vlastnosti osoby
a. priama charakteristika
-vlastnosti človeka priamo pomenuje
b. nepriama charakteristika
-zobrazuje vlastnosti cez ich prejavy, správanie človeka
a. vonkajšia charakteristika
-zachytáva výzor, vzhľad človeka
b. vnútorná charakteristika
-všíma si charakter, povahu
-opisuje vlastnosti osoby
a. priama charakteristika
-vlastnosti človeka priamo pomenuje
b. nepriama charakteristika
-zobrazuje vlastnosti cez ich prejavy, správanie človeka
a. vonkajšia charakteristika
-zachytáva výzor, vzhľad človeka
b. vnútorná charakteristika
-všíma si charakter, povahu
04.02.2009
iwinka
Reagovať
hahaha
no palo nepaci sa mi to , ale snazil si sa ale nabuduce kukaj co je charakteristika
10.03.2008
zajac
Reagovať
moni omg :D
Prosim ? :D:D:D charakteristika sa zaobera vonkajsimi aj vnutornymi vlastnostami :P a podla teba je ohladuplnost , svedomitost vonkajsia vlastnsot ? :D