referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Tuším kam kráča ľudstvo. ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
23.01.2008
helly    Reagovať
zopar poznamok
ahoj, nechcem ritizovat, posudzovat, iba vyjadrit svoj subjektivny nazor, cize kazdy moze ignorovat alebo brat na vedomie moj nazor. v prvom rade chcem podotknut, ze si vazim a je to super, ked ktotolvek prida prispevok na tuto stranku, pretoze clovek si ani niekedy neuvedomi , kolkym ludom tym pomoze, preto je to super od dotycnej osoby, ze svoj prispevok pridala. k teme: s mnohymi nazormi suhlasim, su to dobre myslienky, len trosku nedokoncene, nerozvinute. Niekedy som dokonca musela prejst na zacitaok, aby som vedela, ze aka je vlastne tema, pretoze mi to pripadalo trosku rozhadzane. Nechcem posobit ako nejaky inteligent alebo co, to vobec nie, este by som mozno podotkla chyby, ktore sa, prirodzene stavaju, takze pokial sa chystate text kopirovat, skontrolujte si chyby. Dufam, ze tento nazor nie je pre nikoho urazlivy ani nic podobne, snazim sa iba poradit dalsim ludom, ktori budu pisat sloh na tuto temu, ako by podla mna, mohli svoju uvahu vylepsit. majte sa krasne !
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.