referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Globálne ekologické problémy
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
18.04.2012
Saš    Reagovať
.....
dakujem velmi mi to pomohlo :)
13.05.2009
Katka    Reagovať
Som s5 ;)
Musela som sa silno wratit Bo ani spawat nemozem uz ..... Newiem ako toto je mozne ale je to coraz horsie uz .... Musime sa zapojit do nakeho protestu aby sa to secko naprawilo :D Taq napiste my na nik [email protected] a daco spolu wymYSLIME :D Budem silno rada taq newahaje a napiste my ocakawam wase RP-cky ====) A este aj daco o sebe napisem .... Tha som welmi ale naozaj welmi silno inteligentna osoba ..... Idem na strednu skolu za Casnicku do LM mam silny dar od nebies roznasat jednlo a napoje !!!!!!! ak cete ptm sa ozwite a dam wam..na seba kontakt w buducnosti by som si rada otworila wlastnu restauraciu ak ma po polroku newyhodia zo skoly heheh mno ale nemala by som tu o sebe pisat ale wratme sa ku globalnym problemom
10.05.2011
LAxQoó Akožéé Sitáš    Reagovať
Re: Som s5 ;)
my names in facebook: LaxQoó Akožéé Sitáš
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________I mne zaujima globalne eci
13.12.2010
nelly    Reagovať
super
dik moc. strasne mi to pomohlo
15.09.2009
miruš    Reagovať
uzasne
najlepší referát o GEP aký som na internete zatiaľ videla :)
13.05.2009
kata    Reagovať
Silno deprimujuce temy.......
Je to welmi deprimujuce .... Ani spawat nemozem z tohto .....,Tjeto ekologicke problemy su hrozne ..... Musime daco s tym sprawit uz =) Asi zacnem separowat____ Napiste my rada sa podelim o swoje nazory Taq nezabudnite na TO !!!!!!!!!!! budem welmi rada strasneeeeeee welmi naozaj tato tema ma welmi zaujima som welmi mila mam krasne nohy a dlhe wlasy s globalnymi problemamy som sa narodila a som s nimi welmi speta ...citim silnu motiwacviu k tejto teme... napis neolutujes pokecame :D nie len o globalnyx problemox!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08.05.2009
ehmm jezis kristus    Reagovať
ano pravda
mnoo tha tho je supeééééér som si to aj stahla heh =D wuaááá nemam slov hehe =DDD heeh...je to naj referaát co som ciíítala....aáá=DD
08.05.2009
ehmm jezis kristus    Reagovať
aááááááá
mnoo tha tho je supeééééér som si to aj stahla heh =D wuaááá nemam slov hehe =DDD heeh...je to naj referaát co som ciíítala....aáá=DD
10.02.2009
hhh    Reagovať
JE to ok
ok dobri referat
20.01.2009
lukas    Reagovať
20.1.2009
Naj referát aký som tu zatiaľ čítal....
11.12.2008
mia    Reagovať
dakujem
dakujem velmi si mi pomohol a dufam ze dostanem za to vybornu znamku :) je to skvely referat a mohli tam byt aj ako by sa to mohlo riesit a ako znecistujeme vlastne tu prirodu ale je to perfektne...
18.12.2008
mia    Reagovať
Re: dakujem
ach jaj. ucitelka mi to vratila naspat...:( neviem co tam mam do toho este napisat :´(
10.02.2008
orbit    Reagovať
super
nikdy som nečital lepši referat je proste super
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.