Zaujímavosti o referátoch
Jules Verne Dva roky prázdnin
30.12.2008
Angee
Reagovať
Jules verne
prosim napistemi tu picovinu viete julas verne prosim obsah na aku kolvek knihu od neho!
27.12.2008
...
Reagovať
..............
no ma tu uza is porazi jemin treba dat dlhsi obsah to tak zbezne viem aj aj o co tam ide
01.12.2008
MAJOO
Reagovať
pokec
POKECA NIEKTO NA POKECI? :D haha dpc mame inak toto povinne citanie,...ja nato kasleeeem...napiste mi osnovu!!!!!! PLS
26.05.2008
pipinka
Reagovať
verne jules
ppppppppppprrrrrrrrrrosimmmmm napiste mi obsah 2 roky prazdnin prosim
01.02.2008
Anonym
Reagovať
Re: chujovina
ludia nenadavajte furt budte mili a vstupte si do svedomia narazam na tych ktory tu pisu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
09.01.2008
majo
Reagovať
Jules Verne dva roky prazdnin
prosim napiste mi obsah do citatelskeho deniku
01.02.2008
anonym
Reagovať
Re: Jules Verne dva roky prazdnin
Precitaj si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30.12.2007
ja...:)
Reagovať
hmm.........
nenasielsa som tu nic co som potrebovala boze kde to zohnaaaam...jedine na GOOGLI kde inde
21.05.2007
safsdfsdfsdf
Reagovať
sdfsdfsdfsdf
www.zoznam.sk
www.wikipedia.
www.yahooo.com
www.azet.sk
tych vyhladavacov je vela neboj sa :)
www.wikipedia.
www.yahooo.com
www.azet.sk
tych vyhladavacov je vela neboj sa :)
16.04.2007
martin
Reagovať
bieda
nenasiel som tu co som hladal!A ze vraj GOOGL je najlepsi!!! parchanti dajte tam nieco lepsie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!