referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
„Choď tam, kam ísť chceš, ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.02.2010
Janci    Reagovať
suhlas
hodnotim to takto 7/10
16.12.2008
Ivan    Reagovať
Nezmysel?
Chcem reagovat na uryvok z uvahy:
"Spoliehať sa na náhodu, či na to, že si ktosi prečíta naše tajné priania a splní nám ich, sa nevypláca. Je to nezmysel."

Verim v Boha a musim uznat, ze som iba ovca, ktora casto potrebuje pastiera. Mam 30 rokov a ked sa zamyslim nad tym, kam ma v zivote zaviedli moje vlastne rozhodnutia, nie je sa cim chvalit. A to som sa snazil vzdy chopit tej "zivotnej sance", tak casto spominanej v tej uvahe.

Naproti tomu Bozia cesta mi vzdy nakoniec prisla pokojnejsia, istejsia, a na co castokrat prichadzam az potom, tak aj spravnejsia.

Svojimi rozhodnutiami som tak casto isiel po rebriku, aby som na jeho konci zistil, ze sa opieral o nespravnu stenu (toto prirovnanie nemam od seba, cital som ho niekde).

Zivot predsa nemoze byt o chopeni sa sance a preziti naplno kazdej minuty, to by som sa stale za niecim hnal, hlavne ked si clovek pod tym naplno predstavuje len pozitky. Ak viem, ze zivot tymto pozemskym zivotom nekonci a mam vecny zivot v Kristovi, to mi dava strasne vela pokoja. Pre mna najdolezitejsie veci v zivote su Boh a ludia. Podla mna mi zo zivota zostane predovsetkym to, co darujem v laske. To je moj poznatok za 30 rokov mojho zivota.
11.03.2009
trubka    Reagovať
Re: Nezmysel?
Haleluja. Vidiet, ozyva sa skusenost, skusenost cloveka, ktory ma uz nieco aj odzite..
11.03.2009
trubka    Reagovať
Re: Nezmysel?
Haleluja. Vidiet, ozyva sa skusenost, skusenost cloveka, ktory ma uz nieco aj odzite..
10.03.2008
preskorubok    Reagovať
choď tam , kam ísť chceš
Klobúk dole, je to naozaj veľmi pekné. Dobré na zamyslenie. pa
04.03.2008
mima    Reagovať
chod tam kam ísť chceš
je to pekne a poučne aspon mna to po pračitani naštartovalo dakujem
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.