Zaujímavosti o referátoch
Brigitte J. Waidhoferová Traja ...
01.10.2011
Vanny
Reagovať
Noo... :)
Tak ja neviem ako, ja som osmacka a neivme ci mozem mat citatelsky dennik o troch patracoch sak to uz je ost nudne, ale inak si cennim ze sa to niekomu chce pisat a druhi to len tak sprosto vyzivaju, ja si asi najdem nieco ine a ked tak zavolam doucovatelku nech mi pomoze...
Ale mas to napisame celkom pohode, takze drzim vsetkym palce nech s tymto citatelskym ci napisal sikovny clovek dostanu jednotky, a ludia radim vam jedno: Ocente tu snahu a nenadavajte na tych ktory sa trapili pre inych.. :)
Ale mas to napisame celkom pohode, takze drzim vsetkym palce nech s tymto citatelskym ci napisal sikovny clovek dostanu jednotky, a ludia radim vam jedno: Ocente tu snahu a nenadavajte na tych ktory sa trapili pre inych.. :)
16.06.2010
ZuZkááá :)))*
Reagovať
Super
Nieze by ste boli radi ze to dakto napisal ale este aj nadavate....OMG No ale prejdime k tomu dolezitemu... Je to podla mna super referat a strasne mi pomohol. Inak by som musela citat 3 knihy za jeden den na citatelsky Takze ĎAKUJÉÉÉM :DDD
05.06.2010
Matusqqqqa
Reagovať
Na odpísanie obsahu dobré
heheh...... nááhodou....., do pondelka aj stihnem oidpisat oibsaaaash.... :DD
30.05.2010
do pice
Reagovať
Do pice
do pice taaketo kokotiny pojebane citat kurva toto iba socka sukynska moze napisat
05.02.2007
Vilo
Reagovať
Dobra práca
Je to dobrá práca, aj keď jedenj veci nechápem, a chyba mi tam záver, ale inač v poho.
02.05.2005
bea
Reagovať
traja patraci
zahady 3 patracov su velmi zaujimave rada si precitam ako tie zahady riesia uz sa tesim ako si precitam dalsiu zahadu