referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Lastovička obyčajná (Hirundo ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
17.01.2011
lastovicka a belorit    Reagovať
lastovicky a beloritky
lastovicky a beloritki su rovnake vtaky ale bohuzial uz umieraju teda hynu a maju veela rokuva su straasne sproste a ked im vietor fuka do chrbta tak vedie letiet aj 120 kilometrov za hodinu
17.01.2011
lastovicka a belorit    Reagovať
lastovicky a beloritky
lastovicky a beloritki su rovnake vtaky ale bohuzial uz umieraju teda hynu
03.12.2010
marika    Reagovať
lastovicka
pekny dostali sme sneho jednotky kto ho tu dal velmi pekne dakujem
18.02.2010
dada    Reagovať
hroza
chytaju v letku to akze co je a este ze v sidlach aj hniezdy to kto pisal madar ked tak tak hniezdi aj v sidlach
13.06.2009
stano    Reagovať
kde su?
kde su?
zopar rokov spat si len tak zapisujem, kde a kedy som prvy krat videl, zazrel v jari stahovaveho vtaka. poznam ich aj vo vzduchu. v bardejove nie su lastovicky v roku 2009 ak su tak velmi malo. Videl som v okoli ale par kuskov. musime si vystacit s beloritkami ale v mensom pocte, dazdovniky sa drzia a je ich asi ako po ine roky.
vsimol som si skor, ze je menej vrabcov, ale az ked sa o tom robila studia, pisalo sa o tom v zahranici, potom bolo pocut o vtacej chripke, pise sa o vcelach, elektromagnet. ziareni, klimatickych a inych zmenach v prirode. schovame to za to. a nech tak dalej aj tak je zle.
je niekomu zname co sa stalo lastovickam kde su, ci kde skoncili. isto judasski cisari chrania europu?
kde skoncime ak sa nezastavime v niceni vsetci....... .
06.04.2009
henqa    Reagovať
jaaajjjj maaam 1-notku
mno super dostala som jednotkuuuu d:)
10.12.2007
karina kacmarova    Reagovať
dakujem dostala som za to 5-ku
dakujem mne sa to pacilo ale ucitelovi nie hoci som tak kopu veci pomenila preto som dostala 5-ku alenevadi ved sa to pacilo aj mojej mamke
30.03.2009
monika    Reagovať
Re: dakujem dostala som za to 5-ku
čoožee ..ty si dostala 5 ?? :D:D ..no tak nejdem ani ..opisovať :D :(
18.03.2009
beki    Reagovať
fakt ok na moj projekt
oki stranka aj ked toho tam neni bohvieako vela ale neva aspon dačo viem o nich a ajja potrebuj tot na projekt
17.12.2008
adrika    Reagovať
hahaha
mno superrrr aspon som sa daco dozvedela do skoly haha
04.05.2008
Daniela Vagasova    Reagovať
lastovicka
lastovicky su obycajne a najslavnejsi vtak. zivi sa hmyzom. Cez zimu odlieta.Odchadza do teplych krajin.Vlete sa verati naspet je to hmyzozravy vtak.Preto oodchadza do teplych krajin,neuzivila by sa tu
01.10.2006
Mirulienka    Reagovať
joooooo
dakujem ti velmi pekne tento referat mi pomohol chcela som ti to napisat uz v piatok ale nemala som cas tak ti to pisem dnes mam z tohto referatu jednotku dakujem ti velmi pekne ak chce tak odpis na moj e-mail [email protected] dakujem papapapapapapa
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.