Zaujímavosti o referátoch
Korytnačka Suchozemská
07.04.2010
Julius
Reagovať
Po prezimovani..
Takze ludia, korytnacky som vybral z chladnicky koncom Marca vecer a do rana ostali v miestnosti s ca. 13°C. Drhy den boli premiestnene do izby s teplotou okolo 16°C. Nasledujuci den sa kupali ca. 30 minut vo velmi vlaznej vode no a ten dalsi den sa rozbehlo podavanie stravy - cerstva pupava, mrkva atd. Takze prezimovanie v chladnicke v nasich podmienkach je asi to najistejsie !
PS: Po prezimovani davam Panacur pet paste - krem proti cervom a hadatkam - 3x 1krat za tyzden na jahodu, alebo paradajku.
Nekdy neodcervujeme pred zimnym spankom!
Cauko a nech sa Vam dari !
PS: Po prezimovani davam Panacur pet paste - krem proti cervom a hadatkam - 3x 1krat za tyzden na jahodu, alebo paradajku.
Nekdy neodcervujeme pred zimnym spankom!
Cauko a nech sa Vam dari !
11.11.2009
Julius
Reagovať
Pekny a spravny prispevok.
Dakujem za tento prispevok, fakt nasiel som tam vela dobrych rad.
Osobne prvykrat prezimujem 2x Testudo H. ( 3 rocny parik ; 280 +260 gr.). Znamy, ktory ich pestuje odporuca prezimovanie v chladnicke ( 4 max. 6°C ) na vlhkej handricke. Ca. kazde 2 dni vetrat. Taktiez hovori o prezimovani, ako o nutnosti!
PS: Musim sa priznat , ze mi po vlozeni korytnaciek do chladnicky bolo zprvky vselijako no a ostava verit, ze to do zaciatku marca vsetko dobre dopadne.
Este raz vdaka za dobry clanok na tuto temu.
S pozdravmi Julius
Osobne prvykrat prezimujem 2x Testudo H. ( 3 rocny parik ; 280 +260 gr.). Znamy, ktory ich pestuje odporuca prezimovanie v chladnicke ( 4 max. 6°C ) na vlhkej handricke. Ca. kazde 2 dni vetrat. Taktiez hovori o prezimovani, ako o nutnosti!
PS: Musim sa priznat , ze mi po vlozeni korytnaciek do chladnicky bolo zprvky vselijako no a ostava verit, ze to do zaciatku marca vsetko dobre dopadne.
Este raz vdaka za dobry clanok na tuto temu.
S pozdravmi Julius