referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Henrieta
Štvrtok, 28. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kde schovať ťaháky?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
11.09.2013
Stanly    Reagovať
Neveriaci gigan
Mi mame cigana sprta a ten nam hovori odpovede na testy a vie uz vsetko co by malo byt v 8 rocniku napiste mi vifajcim vam kladu
po pripade skurku
11.06.2013
andrej    Reagovať
testy
potrebuje niechto vystupny test z 5. 6. 7. 8. 9. rocnzk mam vystupne ale aj vstupne testy mam aj pre stredne skoly email [email protected] piste
11.06.2013
andreja    Reagovať
thaky na necht
ja som si napisala tahaky na nechty ..... :) este nichto z ucitelov to nevidel :)
20.01.2013
čau, hau,au    Reagovať
Spolužiaci sú hajzli
čiže teraz su polročne pisomkyy kua, a ja nevieem čo robiiť som človek ktoremu sa nechce učiť, ale chce mať dobre znaky na vysväčkuu ... zo sj mi vychadza 4 čiže som mrtva... ale da sa to napraviť akurat touto pisomkou čo bude Pozajtra čižee potrebujem ťahak, ale neviem kam si ho mam dať lebo spolužiaci sú Hajzli ! ehm a podplatit ich už nejde...už sú odolný :D :P
10.01.2007
kubo    Reagovať
ZADANIA
ludia!! Zakladna skola!! 8 a 9 rocnik, vecsina zadani z pisomiek, zo vsetkych stvrtrocnyvh a polrocnych pisomiek, umna hlaste sa!!
20.01.2013
Škola je sviňa... :O    Reagovať
Re: ZADANIA
ahoj prosíím potrebujem Súrne pomoc... napiš mi na e-mail: [email protected] *vopred dakujemmm
18.10.2011
ivana    Reagovať
napis mi pls na pokec nick : Ifina2
12.01.2012
lenka    Reagovať
Re: Re: ZADANIA
prosim prosim napis mi to na [email protected]
18.10.2011
ivana    Reagovať
Povedz mi prosim diktaty zo SJ .
19.01.2011
blade    Reagovať
pls ak by si mi mohol napisat na e mail [email protected] test zo slovenskeho jazika 8 rocnik diki ale co najskor piseme to uz zajtra
16.01.2007
Vikushqa    Reagovať
hmm...ak je to pravda PLS posli mi ten test ma [email protected] e-mailom DAKUJEM MOC!
16.01.2007
dajdaj    Reagovať
daj pls.dasjdajdajdjajdajdjadjajdjadja
13.04.2012
Pán Ang Gecko    Reagovať
Loan Offer
POZNÁMKA STE SA DOSTAŤ SPÄŤ NA US VIA: [email protected]

Moje meno je pán Ang Gecko, kňaz v rímskokatolíckej cirkvi tu v Afrike. Dávam úver s prijateľnou záujmu 3%. Dávam úver z ponuky EURO1, 000 až 50 miliónov eur. Všimnite si, že akýkoľvek druh úveru hľadáte môžem dať k vám. Ak máte záujem, prosím povedzte nám nasledujúce údaje: [email protected]

Všimnite si všetky odpovede by mali byť odovzdané na Via: [email protected]
Osobné pôžička (nezabezpečené)
* Obchodný úver (nezabezpečené)
* Dlh Konsolidácia pôžičiek
* Zlepšenie vášho domova

Žiadosť o úver FORMULÁR

Celé meno .......
Adresa domov ....
Telefón: .............
Cell: ................
Štát ...........
Štátna ...............
Stav ........
Povolanie: ........
Pohlavie: ...............
Vek: ..............
Suma potrebná ......
Pôžička Doba trvania: ...........
Účelom úveru ..........
Mesačný príjem .......
Myslíte si, žiadať o úver pred ...?
Hovoríte anglicky ...?

Kontaktný e-mail: [email protected]
So srdečným pozdravom,
Pán Ang Gecko
06.05.2012
dada    Reagovať
Re: Loan Offer
taže..si vytlacis na maly papier tahak a prilepis nan lepiacu pasku. das na to(zo strany pasky) tiect studenu vodu cca na 3 minuty a potom tu zmoknutu cast papiera pod paskou das het. mas to dzivo "napisane" na paske taze odporucam na pravitko abo vlastne hocikde :D :D
17.01.2013
Alžbeta    Reagovať
Re: Re: Loan Offer
ja si schovavam tahaky tak ze si ich polozim na stolicku a ked sa nepozira ucitel tak sa nan kuknem a ked sa prechadza po triede tak si dam spolu nohy aby ho navidela :)
14.01.2013
MisQa    Reagovať
Re: Loan Offer
Ako si mam napisat tahak z matiky neviem kde ho mam schovat a nasa ucka ma oci ako jastrab a este nikomu sa nepodarilo skryt tahak stale dakomu ho nasla pls poradte mi.
16.01.2013
Jana    Reagovať
bhjkkkkkkkk
nijgjikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
15.01.2013
Mikee    Reagovať
Rukáv
Ja som si už nespočetne krát dal ťahák do dlhého rukávu alebo mikiny. A nikdy mi na to nikdo nprišiel.Keď sa nedíva prstami ho mierne povisuniem. A keď si tam niečo píše je dobré si ho vyťiahnuť a schovať do dlane. Ako sa zbaviť ťaháku-Pokial vám to uvidí (alebo sa priblížuje) poškrábte sa na krku a hoďte ho pod tričko, a na konci hodiny ho schovajte do kapsy alebo vačku. Záleží čo uznáte za vhodnejšie. Dávnejšie ešte na základke som ho schovával do lavice... som bol ale hlupy :D
14.01.2013
MisQa    Reagovať
Polrocna piśomka z matiky
Ako si mam napisat tahak z matiky neviem kde ho mam schovat a nasa ucka ma oci ako jastrab a este nikomu sa nepodarilo skryt tahak stale dakomu ho nasla pls poradte mi.
31.08.2012
Lila    Reagovať
Spokojnosť
Úha, tak tu sú dobré rady... Ale najlepšie je asi to neviditeľné pero... Môže byť účinné. Vyskúšam :D
01.04.2012
Lucý*    Reagovať
ovocie
A ešte skuste si to napisat na ovocie (najlepsie banan) ;) a len tak polozit :)
01.04.2012
Lucý*    Reagovať
Katedra
Tı co sedia v preej lavici si mozu tahak nalepppit na katedru..pretoze zvycajne tam byva taka strieska :) a ked ucka sedi a katedrou na 100000% ho neuvidi :)
Pochopili ste?
13.11.2011
michaela    Reagovať
kde schovat tahak
no ked mate obal na ucebnici tak to je jednoduche date tam papier co tam mate napisane a potom si to len opiste co tam mate ja sedim v prvej lavici a furt mam tahak ci na slovinu litiku dejak zemepis alebo jednoducho si otvorte zosit a odpisujte mne na to este nikto neprisiel iba ma napomenu ked ho uvidia ale ja potom pokracujem v opisovani takze :D tak stastne pisomky s jednickami dakety aj s hviezdickou
27.07.2011
majka    Reagovať
tahaciky
najlepsie je ked si dajaky tahok napisete na brucho nebudete sustat papierom a keby daco len sa skravete je to super a ked ucka ta bude prehliadavat tak nedvihne tricko len z nim zatrasie aby vypadol papierik z tahakom ale nevipadne nic lebo budete mat tahak napisany na boku
12.05.2011
Barborka    Reagovať
Haluzz
My máme takú starú učiteľku z Nemčiny a ona je rada keď vieme niečo po nemecky a tak ked bol deň natiek tak sme na tabuľu napísali po nemecky vŚETKO NAJLEPŠIE ku dňu matiek a ju to tak potešio že tú tabiľu nezmazala a nechala ju tak preto sme do rohu napisali slovička a odpisovali sme to normálne s tabule :::::::::::::DDDDD
12.05.2011
Barborka    Reagovať
Haluzz
My máme takú starú učiteľku z Nemčiny a ona je rada keď vieme niečo po nemecky a tak ked bol deň natiek tak sme na tabuľu napísali po nemecky vŚETKO NAJLEPŠIE ku dňu matiek a ju to tak potešio že tú tabiľu nezmazala a nechala ju tak preto sme do rohu napisali slovička a odpisovali sme to normálne s tabule :::::::::::::DDDDD
06.04.2011
Adka    Reagovať
Ako si dobre a nepriehladne ukryt Tahák
Ahojte ja mám taký malý problém neviem že kde si mám ukryt tahák na Matiku čiže to bude niejaké rysovanie a tak...tak neviem zase do peračníka si neviem či by to bolo ideálne no...poradte mi a píšte mi na pokec: 0_adka_0 a na Fb:Adulka Doupovcova
Dakujéém alebo na Gmail mi posielajte emaily: [email protected] ok?
28.03.2011
marketa    Reagovať
pisomka
chcela bi som vediet ako sa mam naucit na pisomku z literaturi , preco ? - lebo ked sa ju naucim chned ju zabudnem a potom v skole to nestiham lebo mame 1 , hodinu chned literaturu
28.03.2011
marketa    Reagovať
pisomka
chcela bi som vediet ako sa mam naucit na pisomku z literaturi , preco ? - lebo ked sa ju naucim chned ju zabudnem a potom v skole to nestiham lebo mame 1 , hodinu chned literaturu
23.02.2011
pipina    Reagovať
nepotrebujeme tahacík
my mame taku ucitelku z obcianskej ze ona na pisomke nam vsetko povie..... a da nam 1

späť späť   71  |  72  |   73  |  74  |  75  |  76  |  77  |  78  |  79  |  80    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.