referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Henrieta
Štvrtok, 28. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kde schovať ťaháky?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
23.02.2011
pipina    Reagovať
tahačíííík
my mame uplne debilneho profaka z biologie. on je uplne slepy...... sedela som uplne v predu pred jeho katedrou. mala som tahak v ruke a vobec nic si nevsimol.... alebo mala som otvoreny zosit v lavici a odkukovala som a nic mi nepovedal..... pod svetlom je najvacsia tma!!!!
17.02.2011
pipina    Reagovať
tahak
my sme mali hodinu biologie a mali sme pisat pisomku... ja som si cez prestavku pripravila tahak a ked zazvonilo isla som do triedy... tahak som si vlozila pod obal na ucebnicu(zatvorenu) tak aby som ho videla... a ked isiel profak okolo tak som iba zakryla perecnikom......:)))) aaaa dostala som 1!!!!!!!!
12.02.2011
jjj    Reagovať
Re: mno ja už newiem....:(
skus sa to naucit
12.02.2011
janik    Reagovať
lavica
pocuvajte ma ti ktory sedite v prednej lavici pred katedrou ak je kadedra visia ako stol je to super napisete to hore na lavicu zasuniete pod katedru a cez pisomku odsuniete a pisete :D
24.01.2011
Nika :)    Reagovať
Mne Nato Ešte Žiaden ˇUčitel Neprišiel
ja som taký typ človeka ktroý vidí učebnice len keď ich dosnatem a ked doovzdávam.. no teraz boli polročné písomky.. a trebalo sa mi učiť no komu sa chce.. možno vám by sa chcelo učiť no mne nie :) .. tak som si vytrhla papier z maleho zošita a napísala som si tam to čo som potrebovala... no a keď nám učitelka/učitel dal/dala písomku tak nám davaju aj papiere ... a keď máš ten papier tak ten svoj tahák strč jednoducho pod ten papier od učitelky.. :) alebo ak píšeš krivo tak si napíš tahak na podložku a potom nenápadne pozeraj a ak by sa ta pátal učitel že čo robíš tak jednoducho povec že si narovnávaš podložku :) na toto mi ešte nikto nikdy neprišiel.. :) a ani spolužiaci :)
18.01.2011
adusko    Reagovať
tahak
najlepsi tahak je ze na pc si napisete co potrebujete zmensite si to .... a vytlacte ......
zoberte pero a priesvitnu pasku .... na to pero si dajte ten text a oblepte ( nezabudnite nechaj aspon jednu stanku volnu ak by sa ucitel postavil za vas jednoducho len pero v ruke otocite na tu cistu stranu :D )
18.01.2011
adusko    Reagovať
tahak
najlepsi tahak je ze na pc si napisete co potrebujete zmensite si to .... a vytlacte ......
zoberte pero a priesvitnu pasku .... na to pero si dajte ten text a oblepte ( nezabudnite nechaj aspon jednu stanku volnu ak by sa ucitel postavil za vas jednoducho len pero v ruke otocite na tu cistu stranu :D )
18.01.2011
adusko    Reagovať
tahak
16.01.2011
ťaháčík mi nepotrebu    Reagovať
Naša Učitelka nám to povie sama :D
Mi ani nepotrebujeme ťaháky ( iba na Nemčine a občianskej )
mi máme takú Učku že nám na povie sama správne odpovede a potom nám dá 1 .. alebo nám dá učebnicu a povie že odpovede máme hladať tam a aby to nestačilo mi sa jej spýtame a ona nám povie odpoveď :D
11.01.2011
kika    Reagovať
Počítač
Ja osobne som si začala písať ťaháky na počítači, písmo si zmenším na 7,5. Pri písomke si to dám na stoličku keď ide okolo učitelka stehná si spojím a potom už len nenápadne opisujem veci :D
08.01.2011
My FB:Lentilka Tilká    Reagovať
priamo na písomku
ked mame tak z si mame samy vybrat papiere ...... ze učka nam uz da iba otazky tak ja si na druhu stranu papiera napisem odpovede a je to :))) ..... prinajhorsom na roh papiera...
08.01.2011
My FB:Lentilka Tilká    Reagovať
Re: priamo na písomku
to moje meno malo byt Lentilka Tilkáčová a nie Tilká :D
20.12.2010
sasa    Reagovať
kvety
má učitelka na stole kvety a vázu jednoducho daj tam tahak zopacnej strany a iba sa nan kukaj a mne to vyslo ale ak mam byt uprimna toto si davajte iba niekedy :D
20.12.2010
sasa    Reagovať
ucitelkyn obrus
je hned prva lavica pred ucitelkou. ucitelka ak ma na stole obrus tak si posin lavicu trocha krivo a ten kusok uc. stola ktory bude vytrciavat si pripni na obrus tahak. ak pojde ucitelkatak si len posun lavicu trochu alebo to jednoducho zves alebo si daj vedla lavice veľa vecí a do tych vecí to zastrč a máš to mne to velmi pomohlo nezistila mi to :D
11.11.2009
simonQaaa    Reagovať
mno ja už newiem....:(
mnoo takže ja som typ ktory maa na každu pisomku tahaak , ale stala sa mi nepriijemna vec pretoze ma pristihla učka a teraaaz mi neuustale všetko kontroluje(ruky nohy lavicu stoličku proste všetko) poriim vaas newedeli by ste o niečooom uučinnejšoom a nenaaročnom...????
11.12.2010
alieN    Reagovať
Re: mno ja už newiem....:(
jednoduche ak ti kontroluje secko tak urob toto ak sa ti nekuka da vackov alebo tak napis si tahak na vreckovku alebo si ho napis na brucho :) ucitel nema pravo vyzliekat ta =)
05.12.2010
Sqall    Reagovať
radsej opisujem! xP
Zdravim.Najlepie je sedet v prvej lavici a s najmudrejsim ziakom v triede a opisovat od neho :D .Ucka si mysli ze ked sedis v prvej lavici tak si neskodny a ty mozes v klude opisovat :D
01.12.2010
123    Reagovať
12345
Na tej prvej strane asi tak 3 stara škola a tie aj pouzivam xD
28.11.2010
kamila    Reagovať
tahak
ja si tahak robim tak ze otvorim zosit na latku ktoru neviem a ked je zlozita otazkao inej latke pretocim nohou haha vzdy to zabera a podplatte spoluziaka aby to nepovedal jasom z toho dostala 1 pre mna to zabralo
21.11.2010
lily    Reagovať
naj...
ja si davam najradsej na stolicku medzi nohy ... ale raz som ho schovala do rukava ... ziadni ucitel mi na to neprisiel... xD
18.11.2010
kuzelnik    Reagovať
zeby ?
najlepsi tahak je odfotit si do mobilu ovsem ak je povoleny telefon plan B je BLUETOOTH daju sa posielat poznamky cize spravne odpovede v ramci triedy :D.... dalej ak mate mobil V-éčkovy strcte ho tam papierik,,a este samozrejme moja najsamlepsia taktika mam mobil mam nahravanie doma si to pomalicky nahram do mobilu a uz som nauceny :D.... toto su triki s mobilom :).-... ale najlepsie je ked si robite tahak tesne pred hodinou a zistite ze co mate na tahaku tak to viete a ostatne nie :D.... ale najlepsi tahak je ked sa to nauciste / nabiflitee :)
13.10.2010
htzui    Reagovať
mojee
tahaky? racej odpisujem

späť späť   71  |  72  |  73  |   74  |  75  |  76  |  77  |  78  |  79  |  80    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.