Zaujímavosti o referátoch
Kde schovať ťaháky?
11.05.2010
majka
Reagovať
tahak...lol
mi mame takych učitelov ze mam otvorenu knihu a opisujem a este stoji pri mne lol.....
05.05.2010
Mon
Reagovať
Ťahák
Najlepši Ťahák je napísat ceruzkou na lavicu a keď učiteľ ide zotrieť akože je to machuľa.. D
13.01.2010
Tomáš
Reagovať
Najlepší ťahák
Ahojte, no tak najlepší ťahák je keď si necháte rozopnutú mikinu a prišpendlíte si ťahák z vnútornej strany mikiny. hocikedy odokryjete alebo sa stačí nahnúť a ťahák vidíte... NIJAKY PROFESOR ANI UCITEL NEMA PRAVO VYZLIEKAT VAS !!! komu sa tento tahak paci nech mi napise na [email protected] pls aby som vedel.. dakujem a dufam ze posluzi
09.03.2010
Rex
Reagovať
vsetci
vsetci co maju radi tahaky su SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRcool
09.03.2010
Rex
Reagovať
super
staci ked si na kustek papiera malymy pismenami napisete ucivo a jednoducho ho schovate pod nejaky naramok najlepsie hruby alebo potitko
02.03.2010
ludusinqa sirotnakov
Reagovať
srdecna vdaka vsetkym dobrym dusiam
dakujem vam vsetkym....uuplne vsetkym,ktori prispelii na tuto stranku...stala som pred welmi tazkym skuskovym obdobim a mala som strasne stresy...a potom som len tak akoby nahodou nasla tuto stranku a pouzila som zopar s tychto tahacikov....nakoniec som mala skoro vzdy 1*,prinajhorsom 2+..takze vam chcem vsetkym srdecne podakovat....toto je perfektna stranka....
15.02.2010
aduškaaa
Reagovať
ťahaky :D
aa šak najlepšie si je napísať ťahak na vreckovku a pri písani písomky si kludne otvoríte vreckovku a prečítate čo je na nej napísané a pritom sa tvárite že idete smrkať.... :)
Prajem veľa šťastia pri písomkach
Prajem veľa šťastia pri písomkach
27.01.2010
Pepso
Reagovať
tahak
tahak si proste odfotim a potom si telefon necham zapnuty vo vrecku alebo ho zakryjem napr malym zositom zo sloviny a potom si ho uz len vitahujem dokonca na to neprisiel este ani sused a ucitel ako by bol slepec
24.01.2010
...
Reagovať
.....
Keď piseme test tak si radime cela trieda tak ze napr.: kedsa chceme opitat na otazku 2 tak ukazeme 2 prsty a ten druhy spoluziak ukaze napr 3 to znamena C
24.01.2010
...
Reagovať
.....
ja mam priesvitný peracnik . napisem si tahak a vlozim na spodok peracnika . potom dam do peracnika co najviac pier ceruziek ... ked ideme pisat tak si ho naklonim ked ide ucka si ho prevratim a je .. mozete si ho napisat na papier a nalepit lepiacou páskou zospodu a je ten isty efekt mne na to ece ani raz neprisla ani jedna ucka !!! =D
24.01.2010
MoMo
Reagovať
Jednoduché
ja si napíšem normálne ťahák a držim ho v ruke pokial ucka nepríde . ked pride a sadne si jednoducho ho polozim pred peracnik ! a mozem opisovat !! ale kto sedi v prvej lavici neskusajte je to videt mne na to ece ani raz neprisla !! =D
23.01.2010
Romy
Reagovať
Overena kvalita :D
Napište si ťahak na vnutornu stranu servitiek .. poskladajte ich do povodneho stavu a dajte normalne so obalu aby vyzerali nedotknuto .. na pisomke si jednoducho ´fukajte nos´:D
Najlepšie to funguje vtedy keď ste fakt prechladnuti lebo to znie predvedťivo ale bacha aby ste si nezasoplili ťahak :D a ešte pozor na modry nos od pera :D použivať opatrne :D .. Zaručeny uspech :D
Najlepšie to funguje vtedy keď ste fakt prechladnuti lebo to znie predvedťivo ale bacha aby ste si nezasoplili ťahak :D a ešte pozor na modry nos od pera :D použivať opatrne :D .. Zaručeny uspech :D
19.01.2010
Mishel
Reagovať
Tahaciky
ja si dawam tahaciky pod suknu ale pod saty...niekedy si nalepím tahacik na papuču..ale len tak vytahujem z lavice.....nasi učitelia si to nikdy nevšimli.. az na jednu na chemi som sa pozrela na tahak a ucka sa ma spytala co to tam mam isla sa na mna pozriet ale nastastie som bola taka rychlo ze som ho stihla skovat....:) :) :)
18.01.2010
nikaa
Reagovať
dufam ze pomoze ak to nepoznate...=o)
takze ja osobne si tahaky pisem na brucho smertom aby som to precitala a- mozes odpisat - nikto ti to nezisti a zmesti sa tam toho dost vela heheh PS ale musi sa to potom riadne drhnut aby ste to dali dole hehhe :D
14.01.2010
soňuš
Reagovať
pisomka
nema dakto polrocnu pisomku zo sj 7 rocnik ak mate tak mi nepiste na email [email protected]
13.01.2010
Romana
Reagovať
JA pouzivam toto, a este nenasli:D
Tak ja využívam svoju vlastnú fantáziu:D. Vždy si dám ťahák na stoličku medzi nohy, a keď sa pozerá tak ich mam proste spolu a pod ne snáď vidieť nieje:D. potom ich rozkročím a mám tam úžasný ťaháčik, ktorý vždy opíšem a výsledná je 1:D Minule som si dala tričko s veľkým výstrihom... a ťahák jednoducho pripala zicherkou na tričko zvnútra a keď som sa tak naklonila, všetko som prečítala... do výstrihu mi snáď pozeraá nikto nebude:D...ale Kludne si dám tahak do peračníku.. tak aby to bolo z miesta čitateľné a zároveň také, že si to nikdy nevšimne.. mám mnoho spôsobov...:D
29.12.2009
Tomas
Reagovať
Uv pero
Ja som nasiel UV pero tu: http://tornadomarket.sk/neviditelne-uv-pero-p-344.html za smiesnych 1.3 eura a v cene je aj postovne.Len to posielaju zo zahranicia.Ja osobne som spokojeny.Kupil som si cely rad hier na steam a plus veci na PC a Michael Jackson rukavicu a uplna spokojnost...