referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Henrieta
Štvrtok, 28. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kde schovať ťaháky?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
15.12.2009
NANO    Reagovať
Na kazdy den. :))
chodim do 7 rocnika a uz ako 1. osm mal tahaky :D....ja si ho vacsinou napisem na papier ale tak..ze si odtrhnem zo zosita a iba na jednu polku napisem najlepsie dole...potom si na prestavke v skole ho nalepim lepiacou paskou na lavicu.zo spodu ako otvaraci mobil a iba displej by som tam nalepil a da sa otvarat dole hore ten tahak kde ste napisali..ako kalkulacka..a jedna polka je prilepena o lavicu a druha volne a da sa to otvarat..ucitel nezbada ani za boha !!!!!!
10.12.2009
patus    Reagovať
tahaciikk 100%
tento tahak vam urcite pomoze aspon mne vzdi a nikto na to este nneprisiel!!!!iba kamosi:D...Takze postup je jednoduchy opisete si latku alebo vzorec na papier kori si umiestnite do lavice ked sa zacne pisomka pamali viberiete z lavice papier ktory sa date na kolena ja vecinou ked si davam tahak na kolena nohy si dam do kriza ako to zeni robia:D ok ....ked tento tahak budete chciet pouzit jednu ruku si date na celo ako nieaky vojak aby vam nebolo vidno do oci kde sa pozerate.a druhou rukou budete opisovat z papiera.mne to vzi pomoze dufam ze aj vam ked urcite pojdete spravnim postupom a este aby som dodala je lepsie mat na lavici obrus.
07.12.2009
uNKOWN    Reagovať
dikeeees
fakt good kamo vdaka tbe mam 2!!!!! dikiii
najlepsi je ten s tou foliou:D
03.12.2009
LaDy_EmOtiOn    Reagovať
PoChwAla
kks tolko dobrych typov kam dat tahaky som este nigdy fakt nigdy a myslim ze na tu chemiu my to wazne pomoze :D :D :Dfakt je to super
30.11.2009
mato    Reagovať
overene!!!!
ja si proste napisem na srvittku alebo na papucu a popripade aj na flasu!Vzdi to funguje
28.11.2009
kikuš :)    Reagovať
ťahačik:)
moje typy sú celkom účinné...prvý: ťakák si napíš doma na počítači a keď sa učka nebude pozerať, len ho použi..najlepšie je dať si ho do vrecka mikiny...alebo do lavice...
druhý: tiež si napíš ťahák na počítači a ak ide o menšiu kapacitu nalep si ho lepiacou páskou na pero...
trerí..: najlepšie je dať si ťahák na papuču...a potom akožeprekladám si nohu z dlhej chvíle..:)
štvtý: ak sedíte pri stene tak si ceruzkou napíšte ťahák a ked pojde učiteľ okolo sa akože oprite:)
piaty: baby, ak nosíte suknu , jednoducho si ťaháky napíšte na počítači..alebo ričnš a schovajte pod sukňu:) a dávajte si pozor, aby si niečo učiteľ nevysvetlil zle :):):) a nikdy nechodte von skôr ako učitel vyjde z triedy...mohol by vám ťahák spadnúť rovno pod jeho nohy...miežeby sa to stalo...iba raz,,,,NEPRÍJEMNÉ :):):)
14.04.2009
MiriaMka    Reagovať
premna toto!!
sice mam len 2mp fotak ale aj tak si pofotim poznamky a potom si to priblizim je to ten najlepsi sposob aspon premna a mobil mam normalne na lavici polozeny...dalsia dobra vec je si to nahrat do mobilu a to sa da pouzit aj pri odpovedi....:)
25.11.2009
mirčs    Reagovať
Re: premna toto!!
aj toto robiim :D alebo si normalne do konceptow ako spráwu napíšem čo potrebujem, a normalne to opisujem. NAJLEPšIE
05.02.2007
pepe    Reagovať
TAHAK
Tahak sa da napisat aj na stolicku spoluziaka ktori sedi pred tebou! Velmi ucinne!
25.11.2009
mirčs    Reagovať
Re: TAHAK
to robim aj ja :D
25.11.2007
iwa    Reagovať
no to je super tahak..ale ja sedim hned vpredu tak mi to moc nepomoze..mam smolu
03.11.2009
Didkáá    Reagovať
Re: Re: TAHAK
kúp si široké naušnice a do vnútra daj ťahák,ked´budeš potrebovať dáš si dole naušnice a položíš na lavicu a stačí sa len kuknúť..účinné ak sa ťa bude učka pýtať že čo to robíš povieš že ťa bolia uši =)....
05.02.2008
xyMata    Reagovať
TAHAK
alebo sa da takak pripevnit na chrbet toho co sedi pred tebou..., a ked pojde ucitel tak sa oprie a nebude ten tahak vidno - :-) a ked to ma na chrbte viac ludi tak je z toho mexicka vlna :D, ale ten v prvej lavici ma smolu... :D, ale mne stacia spolusediačkyne vedomosti :-)
05.02.2008
xyMata    Reagovať
alebo sa da takak pripevnit na chrbet toho co sedi pred tebou..., a ked pojde ucitel tak sa oprie a nebude ten tahak vidno - :-) a ked to ma na chrbte viac ludi tak je z toho mexicka vlna :D, ale ten v prvej lavici ma smolu... :D, ale mne stacia spolusediačkyne vedomosti :-)
05.02.2008
xyMata    Reagovať
05.02.2008
Mata    Reagovať
05.11.2009
Lusia    Reagovať
TaháááčiQ ...ServitočQA
Tak si napiste tahak do servitky ked si vitiahnete servitku ze idete do nej smrkat tak sa kuknete do nej a urobite sa ze smrkate a potom servitku bud vlozite do lavice alebo proste ju vyhodite alebo do tasky date hh :P
05.11.2009
Soňa    Reagovať
u nas super
My ked pišeme tak učitelka sedi a len sa obzera ale tak že sa pozre a zase si piše svoje.A napriklad ťahak :Pred hodinou si daj do úst žuvačku ked ju budeš mať dosť rozžuvanu prilep si ju k nohe lavice a na ňu si prilep papier s ťahakom je to fajn mne na to neprišla...alebo ak maš veľky a plny peračnik postrihaj si pasiky papiera napiš na ne ťahaky a daj naspodok peračnika a ked bude pisomka rob sa že si ideš niečo vitiahnuť ja si vedšinou vitiahnem pero alebo lesk na pery .nevšimnú si... a aky si mam napisať ked ideme pisať taku kde mam odpovede A b c d
22.10.2009
david    Reagovať
ŤAHAK
ja to tak robím že keď miesto podložky do čisteho zošita napíšem s centra fixov na papier čo treba a dám pod stranu
17.10.2009
simona    Reagovať
moj super tahak
ja si tahak napisem na ruku cez prestavku a potom cez hodinu jak napisem pisomku si ho vyzmizikujem a nikti nic newedelll!!!!!!!!!bolo to velmi fajnn
05.10.2009
cmuka12311    Reagovať
moj naj tahak
ucitelia su na nasej skole v poslednej dobe velmi vsimavi no fajn je ked si tahaky napisete na ruku ale tak ze ako mate prst tak z vnutornej strany prst ak ako spajae prty no vlastne ked spojite prsty tak to medzi nimi nevidet no tak tam aj ked potom ucitel povie aby ste ukazali tak neuvidi ucka ani proak atd. a inak dobry je aj ked mate peacnik tak si to napiste nan a ked neviete akoze ho prehadzujete z ervozity tak si ukazete a potom akoze aha uz to vvem
24.07.2009
Duply tahacik    Reagovať
Tahak4ever
ja otvorim pod lavicou zosit a je to opisem a dam nazat do lavice nikto si to zatial nevsimol a uz to robim cely jeden skolsky rok
09.06.2009
Karlicek    Reagovať
ťahák
Ja mám zaručný a osvečený ťahák.Jednoducho sa to naučím a nepodvádza,hlavne seba.Skúsený pedagog aj tak na to príde,že prd viete vy všetci ťahakári. A teraz budem čakať na reakcie.
05.06.2009
SimonQa    Reagovať
tahak na lavici-ucciny,ale pozor!
tahak na lavici napisany ceruzou je velmi ucinny,ale pozor!...asi tzden dozadu sme mali test s literatury a ucitelka sa prechádzala,kamke sa nahla nad pisomku a ze:toto tu co mas?..zobrala jje pisomku,a druhej to iste.ja som si to rychlo zotrela rukou,za 2min dosla aj ku mne,nadvihla pisomku.musela som ukazat ruky,kamke sa hrabala v peracniku...POZOR NA TO!!!
01.06.2009
tinka    Reagovať
nepomahaq
nas ucitel to hned zisti
25.05.2009
LadyGaga844    Reagovať
super...!
je to super nieco s toho viskusam...
23.05.2009
erase    Reagovať
závisí od profákov
mne sa páči ten nápad s fóliou, to znie celkom zaujímavo...
ale proste treba poznať profesora...niektorí kontrolujú, niektorí len keď je to veľmi nápadné...ja používam ťahák normálne napísaný na lavici, alebo na obruse - väčšinou sa to stratí medzi inými ťahákmi alebo medzi vecami popísanými na lavici...a keď profák z biológie napr. vidí že aa to je ťahák z chémie, tak nič nepovie...
a či je lepšie sedieť vpredu alebo vzadu...zase závisí od profesora...niektorí sa prechádzajú a dávajú si pozor práve na tých vzadu...ja sedím v prvej lavici a ťaháky používam neustále :) pod lampou je najväčšia tma :)
20.05.2009
slavka    Reagovať
omgssas
niektore su v poho ale niektore naprd

späť späť   71  |  72  |  73  |  74  |  75  |   76  |  77  |  78  |  79  |  80    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.