Zaujímavosti o referátoch
Kde schovať ťaháky?
04.05.2009
monstrum
Reagovať
hej hej
nwm ci ste to tu spominali, ale baby si mozu schovat tahak aj do podprsenky...
03.05.2009
no_stress
Reagovať
hygienky to istia
ak môžete používať zošit ako podložku na písomku stačí si ho len obaliť a ťahačiky napísane na papiery vložiť pod obal(buď na koniec zošita alebo na začiatok a v prípade zošit len otočiť), alebo vložit do nejakej strany zošita..,.,.,.,.
Zarúčena metóda je aj s hygienickymi vreckovkami.Ťaháky na papierikoch prilepiť LEN na jednu stranu obalu hygien.vreckoviek.položiť na lavicu a keby nahodou stači ich len otočiť na druhu stranu a nikto si nič nevšimne.(alebo priamo napísať na obal vreckoviek):),.,.,.,.,.,
Zarúčena metóda je aj s hygienickymi vreckovkami.Ťaháky na papierikoch prilepiť LEN na jednu stranu obalu hygien.vreckoviek.položiť na lavicu a keby nahodou stači ich len otočiť na druhu stranu a nikto si nič nevšimne.(alebo priamo napísať na obal vreckoviek):),.,.,.,.,.,
31.03.2009
emilyy
Reagovať
tahak na stolicke je blbost!!
tahak na stolicke ani neskusajte .. spoluziak to testoval,pisomka netrvala este ani minutu a nenapadne sa kukol medzi nohy a aj tak mu na to ucka prisla a dostal 5 :D takze myslim si ze sa to moc neoplati .. najlepsie a najistejsie je napisat si tahak ceruzkou na lavicu drobnym pismom,co najblizsie ku koncu lavice .. a ked bude ucka kontrolovat lavice abo rozdavat papiere,len to nenapadne zakryte rukami alebo sa oprite o lavicu .. fakt je to nenapadne pouzivam to uz rok vkuse a este ma neodhalili :D najvacsia blbost je vsak podla mna tahak vo vlasoch .. nenapadne jak helikoptera vo vytahu :-/
31.03.2009
nina ricci
Reagovať
tahaky,ktore ucitelia neprekuknu
takych je naozaj malo .. moj spoluziak mal minule tahak na stolicke a sa cez pisomku kukol medzi nohy a ucka si to hned vsimla a zobrala mu ho .. a dostal 5 :D dalsi spoluziak na angline spravil taku fintu ze si obliekol dlhu tenku bundu a povedal ze mu je zima a tahaky si nalepil z vnutornej strany bundy . . . a ked sa ucitel nekukal tak sa tam pozrel .. ale tiez ho uz raz nacapal takze neodporucam .. podla mna je najlepsie si napisat ceruzkou na lavicu drobnym pismom najlepsie co najblizsie ku koncu lavice,aby ked napr. rozdava papiere ste to mohli zakryt rukami a nikto si to nevsimol .. mam odskusane,ked sa z nejakeho dovodu ennaucim tak to pouzivam a este ma zatial neodhalili .. a tento sposob preferujem uz cely rok :))
28.03.2009
Sickonka
Reagovať
mobilová doba
no moderná doba si vyžaduje moderné číny a to znamená že ak máte na mobile kvalitný foťák (tak najlepšie 5mega pixlov) nafotte si poznámky zo zošita, alebo s knihy dajte mobil pod lavicu, alebo si prekrížte nohy (to skôr pre baby) a už si počas písomky posúvate na tu správnu fotku (100 % účinnosť, ak ste samozrejme nenápadný :-)
28.03.2009
Sickonka
Reagovať
Mobilová doba
no moderná doba si vyžaduje moderné číny a to znamená že ak máte na mobile kvalitný foťák (tak najlepšie 5mega pixlov) nafotte si poznámky zo zošita, alebo s knihy dajte mobil pod lavicu, alebo si prekrížte nohy (to skôr pre baby) a už si počas písomky posúvate na tu správnu fotku (100 % účinnosť, ak ste samozrejme nenápadný :-)
28.03.2009
Sickonka
Reagovať
Mobilová doba
18.03.2009
Petulvocqáá
Reagovať
mno da sa secko, hlavne nie ucit sa
mna sa kamaratka pytala cez ICQ ze ci robim tahaky(bolo to den pred testom) nevedela som ako uhaadla, a potom mi napiiisala ze ty na ziadnom teste nebolo, ze by ty si nemala tahaaaaaciq-je to prawda mnóó=D ale pomááha vsetko, najlepsie kde siposielame papierik s odpovedami, a tie odpovede su zléé, nakoniec vsetci majú zle=D=D , na hodinky je tiez dobráá metoooda alebo na vnutor. stranu tricka, alebo proste opiisat zo zosita, ked si pamatate na ktorej strane to mate, proste ja som den pred pisomcom a ten tahaak mam ukryty vsade, na tricku, v peracniku(pri vymene pier-akoze :pomaha)
15.03.2009
Adio
Reagovať
zošit
ja používam zošit na ktorý si sadnem, je otvorený na strane ktorú budem najviac potrebovať alebo ju najmenej viem. Keď viem presne čo mám kde v zošite, dajú sa aj listovať, ruky dám dozadu, spod zadku vytiahnem zošit, poslepiačky pretočím a zas zastrčím pod zadok. Potom sa akože hojdám a nemusím moc otáčať hlavu, iba kuknem dole a píšem.
15.03.2009
Adio
Reagovať
zošit
ja používam zošit na ktorý si sadnem, je otvorený na strane ktorú budem najviac potrebovať alebo ju najmenej viem. Keď viem presne čo mám kde v zošite, dajú sa aj listovať, ruky dám dozadu, spod zadku vytiahnem zošit, poslepiačky pretočím a zas zastrčím pod zadok. Potom sa akože hojdám a nemusím moc otáčať hlavu, iba kuknem dole a píšem.
02.03.2009
Nene
Reagovať
dobré, ale nie vždy
na ťažkú písomku sme sa vždy s spolusediacou naj kamoškou naučili každá niečo, to v čom sme každá dobrá a počas písomky sme si papiere vymenili a vypracovali za tú druhú to čo sme boli naučené :) ale toto je dobré len vtedy, ak si počas písomky profka dačo robí a moc nesliedi a ak ovládate písmo toho druhého. ale dá sa to naučiť. napríklad mne vždy na fyzike išli príklady a kamoške teória, tak sme si to jednoducho vždy vymenili :)
26.02.2009
ydadik
Reagovať
ťaháky
ja som typ, ktorý nepoužíva ťaháky...keď som si ich kedysi chcela napísať, zistila som, že keď som si ich dorobila všetko z nich som vedela. Ale moja spolužiačka mala supernápad - do papierovej vreckovky si ponalepovala obyčajné ťaháky - malé papieriky a keď ho potrebovala použiť, tak sa robila že si čistííí nos. (Profák síce na to prišiel - ale ocenil jej kreativitu a písomku jej uznal)
Ďalší môj spolužiak, ktorý sedel za mnou si ťaháky nalepil na môj sveter zavesený na mojej stoličke...ťaháky prikryl rukávmi, tak, aby ich nebolo vidno...a potom sa len pohral s rukávmi môjho svetra a všetko krásne poodpisoval...
Ďalší môj spolužiak, ktorý sedel za mnou si ťaháky nalepil na môj sveter zavesený na mojej stoličke...ťaháky prikryl rukávmi, tak, aby ich nebolo vidno...a potom sa len pohral s rukávmi môjho svetra a všetko krásne poodpisoval...