referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Henrieta
Štvrtok, 28. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kde schovať ťaháky?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
18.02.2009
sisa    Reagovať
stare...
heh všetky tieto triky už poznám chcelo by to niečo čo ešte nijakeho učitela nenapadlo...
12.02.2009
jesse    Reagovať
aj ja viem
tahak sa moze skryt aj pod ucitelsku stolicku na zakladnych skolach. treba pozicat stolicku vedlajsej triede a potom ked skolnik "nebude mat viac stoliciek" si na nu sadnut, zrobit dieru a skryt tahak tam.
12.02.2009
aduskaa    Reagovať
poomooc
my mame taku dejepisarku ze pri nej sa neda opisat len posuniem zosit a uz ziape jak mam opisat??...abo poradte mi de je na pisomke si najlepsie sadnut doo zadu ci do predu??..ake tahaky mam pouzivat prosimm....
12.02.2009
houmi    Reagovať
hehe tahak
tahak si mozete napisat na nohu pod ponozku
05.02.2009
MajusiQ    Reagovať
OMG :Dto je stare :D
take stareeeee prebohaaaaaa :F
29.01.2009
učka    Reagovať
nenáročné :)
...decká, som síce učka, ale podelim sa s jednoduchou vecou: odkazove papieriky Post-it, ktoré lepia na vrchnom kraji... treba si kupiť bledu farbu, aby papierik nekričal, použiť a zbavíte sa ho ľahko a rýchlo - proste ho nalepíte hlboko na lavicu zo spodnej strany... :) takto som mala nachystane celé témy v lavici od spodu, použila a ľahko a rýchlo odpratala.... :)
26.01.2009
Netlus:)    Reagovať
zbav sa tahaka aj takto:)
akoze ja som sa raz tahaku zbavila zjedenim:) proste profka si na konci pisomky vsimla ze opisujem ja som ho drzala v ruke na papieriku isla ku mne ja som zazivala a bol v ustach:) bolo mi potom trocha zle asi od tlaciarenskej farby:D:D ale prezila som:D:D bol to spontanny napad:D:D
26.01.2009
Netlus:)    Reagovať
zbav sa tahaka aj takto:)
akoze ja som sa raz tahaku zbavila zjedenim:) proste profka si na konci pisomky vsimla ze opisujem ja som ho drzala v ruke na papieriku isla ku mne ja som zazivala a bol v ustach:) bolo mi potom trocha zle asi od tlaciarenskej farby:D:D ale prezila som:D:D bol to spontanny napad:D:D
22.01.2009
andreas    Reagovať
tahacik
poznate tahakove neviditelne pero....napisete tahak pismom ,ktore nevidno(hocikde),na druhej strane je specialna lampa,cez ktoru ho uvidis...pero pise aj normalne preto vam na pisomku staci jedno:)
22.01.2009
andreas    Reagovať
tahacik
poznate tahakove neviditelne pero....napisete tahak pismom ,ktore nevidno(hocikde),na druhej strane je specialna lampa,cez ktoru ho uvidis...pero pise aj normalne preto vam na pisomku staci jedno:)
12.01.2009
BáRA    Reagovať
Obrus
normalne si na obruse vyrezte dieru a nalepte si na nu papier s rozvrhom ale iba z troch stranzvrchu a z boku a tem mate otom priestor pre tahak
27.12.2008
......_......ja.....    Reagovať
...........ALE!..............
toto cele je sice fajn uvaha, ale ucitel ked sa pozera vidi ze sa nikam pozeras,..... a vela tychto veci som uz aj skusala este ped tym ako som nasla toto, a zaruka tu urcite nie je.... :) ale pekny pokus
17.12.2008
cmuq_sasika    Reagovať
looobim vaaas
co by som ja bez vaaas robkala tahaciky moe
10.12.2008
haski    Reagovať
tahakove pero
ja ho mam ale bojim sa ho pouzit lebo jednak tam vidno to zeliezko ci rucku a za druhe pismo aj ked pisem ceruzou presvita. a jak vy?
07.12.2008
noemka    Reagovať
................................
Boze kolko je tu komentarov vidno ze slovaci sa neucia a iba tahaky hladaju no ale ked si nauceny tak co mas robkat?????????????????
26.11.2008
Yoh4n    Reagovať
LoooooL
hovno hovno a zase hovno....nayucineysie ye sedet vedla biflosa v posledney lavici ! a konverzovat pripadne vymenit si pisomky
18.11.2008
ajka    Reagovať
niečo nové pre vás od nás starých
ťahák vložiť do obalu na vrch zošita - pozor - obal na zošit musí byť priesvitný s vysokým leskom a použiť tento zošit ako podložku. stačí už len kukuk................
18.11.2008
zuzka    Reagovať
hehee mnoo thaa faYneee
uuaaaaaa thaa pouzivajtee setcii tahacikyy...........dobra wecc (:
17.11.2008
mgr.    Reagovať
ťahák
som učiteľ , a toto všetko je staré... ale kolegovia si nikdy nevšimnú ťahák v pere (zdôverili sa mi študenti, ktorý opúšťali školu) vážne to funguje...
03.11.2008
milan    Reagovať
anglina
Na anj sne pisavali pisomky a my sme mali vysledky tak som si celu pisomku napisal pred hodinou a v strede hodiny som vymenil papiere:-)

prechadzalo mi to dovtedy pokial spoluziacke nenasli tahak - truba (ja som schoval papier o velkosti A4 a ona nebola schopna schovat A 6

späť späť   71  |  72  |  73  |  74  |  75  |  76  |  77  |   78  |  79  |  80    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.