referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Henrieta
Štvrtok, 28. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kde schovať ťaháky?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
22.10.2008
kamila    Reagovať
ťahák
Super typ je dať si ťahák pod , lepšie povedané do kravaty. Naspodku, z vnútornej strany sa dá rozpárať a verte mi zmestí sa tam riadna kopa informácií
04.10.2008
pepa    Reagovať
tahaki viborna vec
ta pripnite si ho abo nalepte na papucu.abo si ho dajte na ruku jednoduche a dobre riesenie.moj spoluziak si laz tahak dalna alvicu a ucitelkas si to nevsimla.ta ked mate slepu ucitelku ta si ho dajte de chcete
13.10.2008
domin    Reagovať
Re: tahaki viborna vec
no vidno, že ty si ich hojne používal.....na slovenčine napríklad :))
08.10.2008
christo    Reagovať
tahaaaaaaak
spolahlivy je tahacik na kalkulacke, najlepsie na tej zasuvacej- napisat bud na kompe alebo aj rukou...pri pisomke je dobre si posielat vysledky na kalkulacke...napr na fyzike abo aj chemii ked mas kalku na ktorej sa da pisat (na vzorce a tak) jednoducho sa opytas nekoho blizsie sediacaho ci nema kalkulacku a on ti ju da s vysledkom...
dalej je dobre si posielat info z tahaku, abo vysledok na vreckovke, tiez : nemas vreckovku? aale jasne...=D
dalej je dobre si to napisat na bocnu stranu lavice...ked pojde profka okolo, staci ked sa naklonis dopredu...nekedy ani to ne:D
tez sa da dobre pouzit tahak na nohe lavice, neco si zhodis z lavice a ked to budes zdvihat tak sa pozries
vela stastia ;)
04.10.2008
pepa    Reagovať
tahaki viborna vec
ta pripnite si ho abo nalepte na papucu.abo si ho dajte na ruku jednoduche a dobre riesenie.moj spoluziak si laz tahak dalna alvicu a ucitelkas si to nevsimla.ta ked mate slepu ucitelku ta si ho dajte de chcete
01.10.2008
Ajkaa    Reagovať
krasne :-D
dojalo ma: dajte si ho medzi nohy a v pripade potreby roztiahnite nohy... :-D vyzerala by som trochu divne :-D ako si zizam medzi nohy... ja som raz tahak zjedla, ked sa ku mne blizila ucitelka...tak som sa zatvarila unavene, vzdychla, zakryla usta a zjedla ho :-D
01.10.2008
Ajkaa    Reagovať
kraasa
dojalo ma: dajte si ho medzi nohy a v pripade potreby roztiahnite nohy... :-D vyzerala by som trochu divne :-D ako si zizam medzi nohy... ja som raz tahak zjedla, ked sa ku mne blizila ucitelka...tak som sa zatvarila unavene, vzdychla, zakryla usta a zjedla ho :-D
30.09.2008
Smajlík    Reagovať
Supertahak
Poznam aj som uz skusaa milion tahakov a nikto este na nijaky z nich enprisiel :-D
1.Skuste pozhanat t.k.z.v tahakove pero.Zozenete ho v drohňgerii ci skolskych potrebach.Jednoducho je na obycajnom pere nalepene drievko ktore sa da otvorit a tam si To napisite :-D.Lepse to nwm vysvetlit.
2.Bo si dajte rozvrh s papiera na lavicu a aby tam boli dve strany pod tym ptoom to nalepte slabo lepúiacou paskou.A tu pasku potom jednoducho odlepite a tam na tej druhej vrstve mate to napsiane potom zalepite a nikto na to nepride :-D
3.Bo pred zvonenim djate kamsoovi s vedlajsej triedy zosit bo ucebku.si zapnite mobil a kamos s druhej tredy kde nepisu pisomku mu napsite co chcete vedet a on sa pozre do ucebnice ci zosita a odpise sms.
4.NApsite si to na lavicu ceruzkou.
5.Urobte referat kde budu evci ktore potrebjete vedet dajte na nastenku a pokuste sa sadnut si blizko nastenky a tam to odpiste :-D
Thak stastne pisanie pisomky :-D
22.09.2008
cicusa    Reagovať
Pametaj
ja tiez nie som vynimkou pri tahakov..pouzivam ich az velmi rada...aj ja mam vela overenych metod....aj tieto tu su dobre ale stareee....A ODKAZ TYM (BYFLOSOM) CO TVRDIA RADSEJ SA NAUCITA A BLA BLA BLA...AJ TAHAKMI SA UCIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.09.2008
xX_iushenQa_Xx    Reagovať
wow pohodka diki
ty kks mno mna by to asi isto nenapadlo a tedkka mam jedotkkky a mozemmmeeeeeeeee robit wella wela weci kt. nam usetriacas diki
14.09.2008
dada    Reagovať
super
diky,haluz toto....:o()
31.07.2008
ahojkyy    Reagovať
tahaky
alebo ako spoluziak na fyzike este naise na lavicu napr chce vzorec s.t=v tak napise Stanka + Tono =Velka laska :D:D:Ddobre nie?:Dkapanek primitivne ale ucitela tie alsky asi nezaujimaju:Dale aj tak je najsamsqelejsie sadra ked mate polamanu ruku ...alebo si napiste ttahak na ruku a obviazte obvazom a povadzte ze ste si nieco spravili a kukajte odhrnutim obvazu:D
31.07.2008
ahojky    Reagovať
:D:D:D::D:D
tahaky som nepouzivala lebo som sa bala ich pouzit:D ale jeden spolusediaci ma to uz naucil najlepsi je medzi nohy na stolicke:D..alebo na chemii ked sme mali periodicku tabulku som si ich na Pc vytlacila a dala pod potitko na ruke:Da to len posuvala:Da neprisla mi na to :Dto bolo prvy krat co som pouzila tahak:Da teraz uz stale nowe a nowe sposoby:Dspoluziacka si nakresli srdiecko na ruku rozne inicialky do toho a pomedzi to co potrebuje:Dz toho ja mrem ale to pouziva len na fyzike na vzorce :Dinak je super vymena pisomiek:Dto byva dobre na tych slohovych pisomkach ved to poznate:D
13.06.2008
KaRaNsUiPrOeNzA    Reagovať
Ako sa hodí...
Najlepšie je to bez ťahákov, dobré je keď dávate pozor na hodine. Nadoma vám zostane len polovcia až štvrtina učenia a to je nič...Ale keď už ide o uzatváranie, nie som proti...:P
12.06.2008
jajushqa    Reagovať
blbe profacky
my mame take profesorky, ktore si nevsimnu ked mame na lavici slovnik a piseme slovka z angliny....a este sa opytat "mozem si vytiahnut vreckovky?" a to vam dovoli asi kazda a v taske mat tahak...alebo aj na tych vreckovkach :-)
11.06.2008
xixi    Reagovať
tahak
staci rucne prip. na PC napisat tahacik,vystrihnut a prilepit lepiacou paskou na vnutornú stranu svetra,tricka,mikiny...vselicoho..naj je to v zime.ked budete chciet pozriet staci otocit svetrik...ak sa fčula priblizi prehodite svetrik spat a kuk?.nenajditelny...:)ucinne oskusany
04.06.2008
Evellynne    Reagovať
:D bravo
výborne nápady:D musím vyskúšať..ale ked ja tak stresujem pri tom...joj:D
13.05.2008
majusha    Reagovať
cooool
tento prispevok je fakt uzitocny vdaka nemu uz nejsu 5
09.05.2008
lucinka    Reagovať
cool tahak
ja som si napisala tahak na papier cca 15x15cm a vlozila som ho na uvodnu stranu zosita. na zaciatku hodiny som si na zosit s tahakom polozila dalsi zosit. ked sa ucitelka nepozerala tak som si odhrnula vrchny zosit a odpisovala som........... postaci na neeee
09.05.2008
lucinka    Reagovať
Re:nauc sa a hotovo
trapneeeeeeeeeeeee, nauc sa a mas po stresoch ze ti ho ucka zobere.........na neeeeeeee?
08.05.2008
reno    Reagovať
fasa tahak
obkresli si topanku napis co potrebudjes prilep na topanku a ked s profesorka bude prchadzat zdvihni si nohu na koleno a cum na nu"D fugue a duhi na chemii mi fasacki pomaha troska sa pritulia splu sediaci k sebe a bi ucitelaka nevidela velmi medzi vas a otvor si knihu naktorej strae potrebujes medzi vas ako je medzi spolusediacimi medzera mala das knihu a na nepotrebnu polku si sadnes neni zac :D

späť späť   71  |  72  |  73  |  74  |  75  |  76  |  77  |  78  |   79  |  80    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.