referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Henrieta
Štvrtok, 28. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kde schovať ťaháky?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
29.04.2008
maja    Reagovať
tahak
ak ma spoluziacka pred vami dlhe vlasy tak ho nalepte na jej stolicku a ak pôjde profesor tak ona ho zakryje
07.04.2008
lamanchina.jasenovco    Reagovať
dooooobreeeeee
skuste tahák silno napísat na tabulu a zotrite... malo by to byť vidno....
07.04.2008
lamanchina    Reagovať
dobre
skuste tahák silno napisat na tabulu a potom zotrite....ked uschne, malo by to byt vidno!!!!!
31.03.2008
anton debil    Reagovať
hej...rup
takze vyskusajte aj si dat tahak n zem a polozit si nan knihu potom ak pojde ucitelka okolo najlepsie je (aspon podla mna) no tak ked pojde ucka okolo tk ten papier hodte alebo posunte ku vasmu spolusediacemu. ak sa viete vyhovarat tak sa vyhovarajte,jak ja
ak ste mudrej si ako ta klamarka NINA PRIMA tak hu nempocuvajte lebo tahak je dobra vec. ta NINA vam klamala lebo mala aj dvojky aj trojky ,viete co je horsie ako klamanie jednemu clovekovi ? klamanie viacerim ludom.
ale ani ja nehovorim ze hovorim pravdu ale o tom tahaku to je pravda je to overene !!!!!!!!!!!!!!!!a este neco hej....rup
31.03.2006
Nina Prima    Reagovať
Jaaaj
Same tahaky, same podvadzanie!
preco sa to radsej nemozete naspamat naucit? bude to ooovela lepsie, a uckam ide o to aby ste to vedeli a nie podvadzali!!!!!! Potom budete hlupy, ked sa nebudete ucit, napriklad ja som na VS studujem matematiku a mala som same 1 na vysvedceni. Ludia, musite naprv pochopit , ze ucky to robia pre vas, nie pre seba, nechcu vas nahnevat pisomkami, oni vas proste skusaju ako ste sa to naucili, tu ide o pochopenie a nie o to , kto bude mat lepsi tahak a kto napise pisomku najlepsie ale s tahakom!!!! radsej sa to taaaak nabifli, ze to budes vediet ako s tahakom - akurat vam doporucim jeden tahak co ja pouzivam - nabiflovanie sa a hlavu mozete pouzit ako tahak! Tak ahojte, a dufam, ze sa poucite!!!
Papa a vela uspechu i bez tahakov - Nina
19.02.2008
petuli:)    Reagovať
Re: Jaaaj
cawes ked si taka velmi inteligentna ako hovoris tak sa pise hlupI a nie y ale to je ajtak 4 obcas ten tahak potrebujes lebo niektori profesori si myslia ze existuje len ich predmet a biflenie aj tak neni naj sposob....ved ked ti ten tahak pomoze tak co...plus sa pri nm este aj ucis
26.05.2006
no tahak    Reagovať
Suhlasim s Tebou, nic nie je ucinnejsie, ako naucit sa ucivo a nepodvadzat. A ked "vypadne" nejake slovo, ci veta, ucitelia to pochopia. Tiez su len ludia! Pripadne je dobrym pomocnikom aj nauceny spolusediaci. Vela chuti do ucenia!
13.11.2007
Daduška    Reagovať
Re: Re: Jaaaj
mno fakt je rozdiel medzi odkukovanim a tahakom???
05.05.2007
majienka    Reagovať
budeme hlupy ako t ked davas nominativ mnoneho cisla Y
04.04.2006
katrina    Reagovať
Uhm,no jasne,naco by som sa asi ucila nejake blbosti,co v zivote nevyuzijem ? Viem,ze je to o tom,naucit sa ucit,ale aj tak .... Zda sa mi zbytocne nieco biflovat,lebo to potom zachvilu zabudnem,alebo aj ked si to budem pamatat,nebudem tomu rozumiet ... Ja si napriklad este stale pamatam jednu hlupu poucku z chemie a nikdy som ani nevedela,co znamena...... A ze mi tym chcu ucitelia dobre ? Haha,velmi vtipne,radsej by sme sa nemali biflovat,ale ucit sa chapat,a nie sa len stale ucit na pisomky. Mali by sme sa ucit pre seba,nielen naspamat nejake sprostosti,co sme si stale zapisovali na hodinach ... Toto k nicomu nevedie !
14.06.2006
Richie18    Reagovať
Súhlas! ťaháky nepoužívam... radšej sa dačo naučím... ale proste keď mi to nejde do hlavy tak sa na to vyserinkám... Ja sa skrátka nie som schopný dačo nabifliť... Buď to viem alebo pas. A vďaka tomuto a iným veciam si ma aj profáci obľúbili a dačo uhrať nie je až taký problém ^^. BTW: ťaháky nepoužívam.... Ako už povedala Nina - najlepšie ťaháky sú v hlave (ale tie naučené a nie nabiglované ;-))
26.05.2006
no tahak    Reagovať
Suhlasim s Tebou, nic nie je ucinnejsie, ako naucit sa ucivo a nepodvadzat. A ked "vypadne" nejake slovo, ci veta, ucitelia to pochopia. Tiez su len ludia! Pripadne je dobrym pomocnikom aj nauceny spolusediaci. Vela chuti do ucenia!
07.04.2006
Yann    Reagovať
Ninuska, a co mas z toho, ze mas jednotky a aj na VS si chodila, ked nevies zaklady gramatiky? Kde Ta ucili, ze "budete hlupi" sa pise s Y? To bude asi tym, ze si sa vsetko nabiflila naspamät - dostala si sice jednotku, ale v praxi to pouzit nevies...
Uspesni ludia nie su ti, ktori sa biflia koli jednotkam, ale ti, ktori k zivotu a uloham v nom pristupuju tvorivo. Samozrejme, to neznamena tupe odpisovanie z tahakov. Ale vymysliet skutocne dobry tahak, to chce kusok tvoriveho ducha! ;-)
Verim, ze raz Ta to zivot nauci. Dufam, ze to nebude velmi boliet...
10.02.2008
Ivana Gaborova    Reagovať
Podlaha
Na podlahu si obkresliš svoju nohu.Budeš mať tam tvoj obrys nohy a doň napíšeš ťahak.Nohu prilož presne aby si nikto nevšimol tvoje obrysy.Cez písomku ho ľahko použiješ.zhodiš s lavice pero akože ti spadlo a posunieš si nohu pozrieš sa a máš to.Niekedy ani neteba aby ste zhodili pero.Stači že učiteľ bude sedieť na stoličke za stolom,alebo bude sa prechadzať ale d´alej od vašej lavice.DUFAM že pomôže ak sa chcete opítať napíšte mi.Icq:477476872 Pokec:000ivanqa000 skype:zuzka987654321 Dakujem
05.02.2008
xyMata    Reagovať
spoluziakov chrbet
alebo sa da takak pripevnit na chrbet toho co sedi pred tebou..., a ked pojde ucitel tak sa oprie a nebude ten tahak vidno - :-) a ked to ma na chrbte viac ludi tak je z toho mexicka vlna :D, ale ten v prvej lavici ma smolu... :D, ale mne stacia spolusediačkyne vedomosti :-)
05.02.2008
xyMata    Reagovať
spoluziakov chrbet
alebo sa da takak pripevnit na chrbet toho co sedi pred tebou..., a ked pojde ucitel tak sa oprie a nebude ten tahak vidno - :-) a ked to ma na chrbte viac ludi tak je z toho mexicka vlna :D, ale ten v prvej lavici ma smolu... :D, ale mne stacia spolusediačkyne vedomosti :-)
28.01.2008
cicusa    Reagovať
trapne
to je fakt trapne
16.01.2008
david    Reagovať
poviem vam daco
ale ked pisem tahak tak sa aj ucim takze to neni podvadzanie!!:D
12.12.2007
...    Reagovať
.....-----
my mame lahsie pisomky ale aj tak vsetky poznam
12.12.2007
sonickas12    Reagovať
upulnu pravdu máš Yann
10.12.2007
Jaja    Reagovať
WAAAW
Tak to su superne ťahaky ale sa ich dakedy bojím používať. my to robime tak že dame na WC zosit dakeho ziaka co pekne pise a potom sa dykto vypyta na zachod a pekne cita alebo na chodbe byva zst a podobne
alebo ucitela ani nenapadne ak normalne bez vsetkeho budete citat papierik... pod lampou najlepsia tma :-D JE TO PRAVDA NAJLEPSIE SA ODPISUJE V 1. LAVICI lebo ucky sa kukaju stale dozadu!
19.11.2007
janusska    Reagovať
mate pass
ludia,..to je aj tak pas aky mate tahak,..prosto to musite mat w krwi a wedet ho pouzit tak aby wam na to neprisli,..xi,..mne nenasli tahak ani ras w ziwote,a w pohode som odpisala aj w prwej lawici pred katedrou,... chce to ale aj dost wela praxe,.a wedet,.kam sa ucitelia kukaju najwiac,.ja som si myslela ze na gyme w ziwote neodpisem,.a ide mi to na kazdej hodine:DD
19.01.2007
???    Reagovať
Skola
My mame take profesorky ktore nam povedia co bude presne na pisomke a to tam aj daju...a pisomky robia straaasne lahke:-)
13.11.2007
Daduška    Reagovať
Re: Skola
my mame tiez taku ucku, co nas skusa s tych otazok, co budu na pisomke (ale nedava za odpoved znamky) a este jedna rada na tahak: ja sedim s mojou kamoskou a ke nieco neviem, tak na pisomku napisem bombickovim perom (ceruzkou ) a ona napise na svoj papier spravnu odpoved a ja potom tu otazku vyzmizikujem!!!!a ked vam tieto vseeeeeeeetky rady aj od inych nepomohli, tak si kupte TAHAKOVE PERO a fixkou si napisete co potrebujete........xixi
24.04.2007
monika    Reagovať
je to nieco uzastne fakt..............
ja by som dost ocenila ten vrkoc ale aj tu nahravku bo ja nemam dlhe vlasy a to mi dost vadi
13.11.2007
Daduška    Reagovať
Re: je to nieco uzastne fakt..............
sak si daj dlhy golier a mas to
29.10.2007
lenka    Reagovať
ako skovat tahak na angline
najlepsie je ak si ohnes rukavy dole na tricku a tam si zastrcis tahaky, uvidis ze to bude fungovat
27.09.2007
Erika    Reagovať
ako skovat tahak na angline
Nemozem si dat tahak lebo ucitel je bystri.
mame vela slovicek ale kde ich skovat .Kto vie nech odpise na mail
25.01.2006
ikebara    Reagovať
dost nenapadne:)
tahak si napiste medzi prsty tak, ze ked spojite prsty k sebe nie je vidno nic. Pre pravakov odporucam pisat po lavej ruke a naopak. Par krat mi to vyslo, no proste na po nepride nik aj keby chcel, ba mozu sa vam pozerat priamo na dlan a ty vies svoje :) - je to pecka!
13.09.2007
Dook    Reagovať
Re: dost nenapadne:)
podla mna otalne tupy napad sak medzi prsty si napisme tak 10 slov a ja potrebujem pomali 20 viet to si dam kam, ? lebo mate tu toho vela ale nic nenapadne mi zasnenammae totlane slepych učitelov ale aj tak sa tu da daco niast , skuste jednoducho drzat tahak v ruke a občas si donho kuknut ked sa nebude ucitel kukat a je to to ja mam vzdy a nidky ma nechytili a keby sa pytal so mate tak to pokrcite a odhodite nenapadne :D aj to sa da alebo sa natiahnete a hodite za seba alebo take daco , nz
28.05.2006
cumlik6662    Reagovať
Re: dost nenapadne:)
NO jasné,to poznám je to isto osvedčené!!robím to tak asi už 3 roky,no a isto na to nikdy neprídu!!ked mi profka raz pov.že ukáž mi ruky,tak sa mi klepali,ale držala som spojené prsty stále pri sebe,no ved.že od niekal odpis.no neved.odkial...vyskušajte...mne to poradil môj oco,on to robil tiež tak na strednej,no a tiež mu na to neprišli.....:o))
07.06.2007
Chalan12345678998765    Reagovať
NIKDY VIAC.01234567899874563210
No ja som mal jeden tahak na ktory sa mi doslo, a dostal som za pjet, ucitel ma nema rad a tym som s tahakmi skoncil, a je mi jedno ci dostanem za 5 alebo za 1... Ma to mrzi dodnes a to uz bolo dost davno, a nas pan ucitel nezabudol, aj ked sa o to dost snazim. Sa staci naucit, no a to je hotovo...ja som uz konecne ez tych tahakov normalny chalan som sa pred pisomkou triasol jedina a posledna s tym tahacikom a sa nato doslo...

späť späť   71  |  72  |  73  |  74  |  75  |  76  |  77  |  78  |  79  |   80    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.