Zaujímavosti o referátoch
Kde schovať ťaháky?
22.03.2007
tahak
Reagovať
Re: Ťaháky sú super vec....
mas pravdu osvedcena vec je to super!!!!!!!!!!!!
04.03.2007
zolo252525
Reagovať
kktina
Taqto si mi novinky powedal kurva som sa skoro pojebal s toho noweho co som sa dozvedel ako uz aj 3 by si zapametal ze najlepi tahaq je sa naucit to
17.02.2007
gigi bufon
Reagovať
Ťaháky sú super vec....
spôsobov ako skryt tahak je mnoho ale ten najlepsí je sediet v zadnej lavici a mat zosi na kolenach!
06.02.2007
Monik
Reagovať
Ťaháky
Ja som si napr. napísala za okraj pár poznámok z učiva ceruzkou a ked som dopísala odtrhla som stranu na ktorej to bolo napísané lebo som mala dvojhárok a použila som to ako papier na výpočty........odkukali sme to od starších spolužiakov keď si pred písomkou cez prestávku písali ťaháky za okraj
26.01.2007
dado
Reagovať
TABULA
my sme pred pisomkou na anglinu na tabulu nakreslili vselijake voloviny a do volnych miest napisali slovicka a ich preklad.... profka si to nvobec nevsimla a potom ze boli iba jednotky a dvojky...:-D ale to sme rozdeleny do skupin po polovici a bola to posledna hodina cize tam nejaku rolu zahralo aj to.... inak by nam dala zotret tabulu....
23.01.2007
riki
Reagovať
TAHAK
TAHAK SA DA NAPISAT AJ OSTRYM HROTOM NA CISTY PAPIER A POTOM NA PISOMKE SA VLOZI DO PAPIERA NA PISOMKU A KTORY BUDES VIDIET LEN TY A KAD PRIDE UCITEL NEOVIDI HO PRETOZE BUDE STAT NAD TEBOU A KEBY NIECO JE TO LEN CVICNY PAPIER NA SPRAVNE VYPOCITANIE ALEBO NAPISANIE PRAJEM DOBRU PISOMKU...
21.01.2007
anonym
Reagovať
super tahak
ak mate dvojharok papiera vlozte si tahak tam a pocas pisomky sa nan jadnoducho pozerajte
ps:este ziaden najbystrejsi ucitel to nezistil
ps:este ziaden najbystrejsi ucitel to nezistil
17.01.2007
mycrob
Reagovať
mobil
poucnee ... ja to robim napr tak, ze si do mobilu dam txt-cko, alebo sa napojim na referaty.sk ... a potom to uz fici ... a ked nieco profesor namieta ... tak iba pozeram kolko mam este casu do konca pisomky :))
17.01.2007
mycrob
Reagovať
mobil
poucnee ... ja to robim napr tak, ze si do mobilu dam txt-cko, alebo sa napojim na referaty.sk ... a potom to uz fici ... a ked nieco profesor namieta ... tak iba pozeram kolko mam este casu do konca pisomky :))
17.01.2007
gagusa
Reagovať
testik
nema nahodou niekto polrocny test zo SJ pre 8 rocnik???ozvite sa na [email protected]
15.01.2007
ivo
Reagovať
lavica,peracnik....
bud si napises tahak ceruzkou na lavicu alebo na maly paper ktory strcis do peracnika za tu priesvitnu foliu alebo si ho napises na papier a das ho pod pisomkovy papier.Ak pouzivate na angline project3 mam testy a spravne riesenia nick na pokeci IVKESS
15.01.2007
Ana
Reagovať
Re: lavica,peracnik....
Celkom ok ale my mame taku biologicku co nam pisomku vytlaci na lavici mozme mat 1 pero a pisomku nic ine,cize odpisovanie je nerealne:-(...
14.01.2007
mata
Reagovať
tahakove pero
existuje specialne tahakove pero maju ho v kazdom tescu nanho si napisete tahak ceruzkou a potom vygumujete
09.01.2007
deco28
Reagovať
Tahak v telefone
Ak mas kvalitny fotak na telefone s autofocusom tak staci len nafotit tahak do mobilu a kukat sa tam cez pisomku, mnohokrat mi to uz pomohlo:D