Zaujímavosti o referátoch
Kde schovať ťaháky?
09.01.2007
deco28
Reagovať
Tahak v telefone
Ak mas kvalitny fotak na telefone s autofocusom tak staci len nafotit tahak do mobilu a kukat sa tam cez pisomku, mnohokrat mi to uz pomohlo:D
09.01.2007
deco28
Reagovať
Tahak v telefone
Ak mas kvalitny fotak na telefone s autofocusom tak staci len nafotit tahak do mobilu a kukat sa tam cez pisomku, mnohokrat mi to uz pomohlo:D
09.01.2007
jjj
Reagovať
.....
...ja ked uz pouzivam tahaky, tak si ich napisem slabo ceruzkou rovno na papier, na ktory potom ,opat ceruzkou, napisem celu pisomku....a na konci testu len vygumujem poznamoocky, ktore nie su pre profesorske oci:).....
05.01.2007
sss
Reagovať
a nieco nove!!
TAHAK SA DA SKVELO SCHOVAT:
-POD TELOVE PANCUCHACE.
-ZASTRC ZA OKRAJ SUKNE ALEBO NASI NA
-NOHAVICE
-SLOVICKA NAPISAE NA CHODIDLE.VYZUJ SI
-TOPANKU A MAS VYHRATE.
-LIETAJU TI VLASY OKOLO HLAVY?
-BASEBALLOVA CIAPKA NEPOMAHA LEN PRI
-PODOBNYCH PROBLEMOCH,ALE SKVELE
-MYPLNI MEDZERY VO VZDELANI:SLOVICKA
-NAPIS NA VNUTORNU STRANU SILTU
-OKENNE PARAPETY
- LUSTER POLEP TAHAKMI ALE LEN V TVOJOMSMERU
-SAMA SEBE PREDSA MOZES POZERAT DO VYSTRIHU.TVOJ DEKOLT JE TOTIZ IDEALNIM MIESTOM PRE TAHAK.
-PONORENE VZORCE=JEDNODUCHO ODSTRANIS ETIKETU NA PLASTOVEJ FLASE,ZOZADU POPISES A POTOM ZASE NALEPIS SPAT.
-ZAPIS SI VZORCE DO PAPIEROVEJ VRECKOVKY A V PRIPADE POTREBY SA PORIADNE A DLHO VYSMRKAJ...
-COKOLADA UKLUDNI TVOJE SLABE NERVY, OBVZVLAST AK JE BALENIE ZVNUTRA POPISANE.
!!NAJLEPSIE TO IDE SO ZVACKAMI.V PRIPADE !NUDZE! ZJEST AJ PAPIERIK.ZNICENIE DOKAZU
NO A PTOM UZ TAKE S MOBILOM ALE TO UZ JE ASI VSETKYM ZNAME.
AK MA NIEKTO NIAKE EXTRA TIPY TAK MI ICH PROSIM POSLITE NA [email protected]
ALEBO ASPON NAPISTE AKO STE POCHODILI=)
A S TYM !!SVIETIACIM PEROM!! JE TO NAHOVNO.DAS SI TEN PAPIER OPROTI OKNU(ALEBO OPROTI SVETLU)A HNED TO UVIDIS.(MYSLIM TO POPISANE)
-POD TELOVE PANCUCHACE.
-ZASTRC ZA OKRAJ SUKNE ALEBO NASI NA
-NOHAVICE
-SLOVICKA NAPISAE NA CHODIDLE.VYZUJ SI
-TOPANKU A MAS VYHRATE.
-LIETAJU TI VLASY OKOLO HLAVY?
-BASEBALLOVA CIAPKA NEPOMAHA LEN PRI
-PODOBNYCH PROBLEMOCH,ALE SKVELE
-MYPLNI MEDZERY VO VZDELANI:SLOVICKA
-NAPIS NA VNUTORNU STRANU SILTU
-OKENNE PARAPETY
- LUSTER POLEP TAHAKMI ALE LEN V TVOJOMSMERU
-SAMA SEBE PREDSA MOZES POZERAT DO VYSTRIHU.TVOJ DEKOLT JE TOTIZ IDEALNIM MIESTOM PRE TAHAK.
-PONORENE VZORCE=JEDNODUCHO ODSTRANIS ETIKETU NA PLASTOVEJ FLASE,ZOZADU POPISES A POTOM ZASE NALEPIS SPAT.
-ZAPIS SI VZORCE DO PAPIEROVEJ VRECKOVKY A V PRIPADE POTREBY SA PORIADNE A DLHO VYSMRKAJ...
-COKOLADA UKLUDNI TVOJE SLABE NERVY, OBVZVLAST AK JE BALENIE ZVNUTRA POPISANE.
!!NAJLEPSIE TO IDE SO ZVACKAMI.V PRIPADE !NUDZE! ZJEST AJ PAPIERIK.ZNICENIE DOKAZU
NO A PTOM UZ TAKE S MOBILOM ALE TO UZ JE ASI VSETKYM ZNAME.
AK MA NIEKTO NIAKE EXTRA TIPY TAK MI ICH PROSIM POSLITE NA [email protected]
ALEBO ASPON NAPISTE AKO STE POCHODILI=)
A S TYM !!SVIETIACIM PEROM!! JE TO NAHOVNO.DAS SI TEN PAPIER OPROTI OKNU(ALEBO OPROTI SVETLU)A HNED TO UVIDIS.(MYSLIM TO POPISANE)
02.01.2007
hahej
Reagovať
pre slepcov
toto je neodhalitelne:nauc sa brailovo pismo a tahak daj napr. zo spodku na lavicu . ucitelka si nic nevsimne ked sa tam nebudes pozerat a keby co take bodky,,,,??????????????????
04.01.2007
adela
Reagovať
Re: pre slepcov
hahej...a nevies kde sa da zohnat to brailovo pismo ..odp..na [email protected]
04.01.2007
c.i.c.a007
Reagovať
Re: akoshovat tahaky
vidis a ja som ho dala napr na take sproste miesto ako je papier a ten som ukryla pod obal zositu a nikto si to nevsimol
02.01.2007
Alex
Reagovať
TAhacik
ucivo si napisete na papier(2cmx7cm)a prilepite si ho na vnutornu stranu na mikine alebo na tricku priesvitnou lepiacou paskou....a len otacate mikinu atd....chapete??
29.12.2006
Verča
Reagovať
moje spôsoby
Na obruse mam prilepený obdĺžnik s rozvrhom hodín, ale nie hociako. Len z troch stran: z hornej a bočných. Tak vzniká priestor do ktorého môžem vsunút papierik s ťahákom.
29.12.2006
Verča
Reagovať
moje spôsoby
Ja som si na hodine fyziky, ktorú učí nevšímavý učiteľ vymenila papier s písomkou s kamarátkou, ktorá sedí za mnou Ale neodporúčala by som to pri bystrých učiteľoch, lebo to nieje najlepší spôsob. Trba správne vystihnúť učitela/učiteľku.
23.12.2006
diablik
Reagovať
napiste si...
Jednoducho si napiste tahak na papier a ked dostanete dvojharok od profaka len si vlozte medzi papiere a tahak presvita.pozivam ho uz 6 rokov a doteraz mi nanho nikto neprisiel. :))
12.12.2006
axolot
Reagovať
žiaden stres
ja sa s tym nese...........tahak napisany na Pc si vystrihnem aby bol co najmensi , a ked sme v laboratoriu bioli tak si ho strcim pod mikroskop!!!a mas za jedna!!!!!bez zbytocnych stresov .....
09.12.2006
short
Reagovať
nastenka
Dobry napad pripnut tahak namiesto oznamu na nastenku :) , lenze nasi profaci si cez pisomku obcas prezeraju nastenku z blizka...
04.12.2006
MONIKA
Reagovať
JANO,FARO
TO PERO+FIXA SA DA KUPIT V DRACIKU LENN ZA 79 SK.JE TO COOL ALE TROCHA NAPADNE.
22.11.2006
dominika
Reagovať
dhggzutf
dajte si tahak pod nohy a sadnite si nanho.ked budete potrebovat sa nan pozriet tak len rozkrocite nohy a pozriete sa!!!!!!