referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Henrieta
Štvrtok, 28. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kde schovať ťaháky?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
22.10.2006
profka    Reagovať
zlatíčka,
ste neskutočne amatérski, toto všetko poznáme:))) nič nové pod slnkom, akurát trapošíte tými kuracími mozgami:))) smejem sa hlasno
22.10.2006
profka    Reagovať
zlatíčka,
ste neskutočne amatérski, toto všetko poznáme:))) nič nové pod slnkom, akurát trapošíte tými kuracími mozgami:))) smejem sa hlasno
22.10.2006
profka    Reagovať
zlatíčka,
22.10.2006
Tina    Reagovať
Tahaky
celkom ok ale ved to kazdy pozna
03.10.2006
bubaaak    Reagovať
ZEMEPISNY TAHAK
no to je dobre ak mozte mat na pisomkach atlas svoj . tak si staci napisat doma alebo pred hodinou aj cele ucivo do stranok atlasu ceruzkou a potom len listujes.... zatial ma neodhalila :-) P.S. ale napr.ak je pis.z azie tak to napiste do europy afriky a tak....pre istotu
01.10.2006
peta    Reagovať
Re: Jaaaj
tak ty si urcite ucitelka ked to tvrdis
01.10.2006
peta    Reagovať
Re: Jaaaj
tak ty si urcite ucitelka ked to tvrdis
10.09.2006
luki    Reagovať
diky dostal som 1.
FAkt ti dakujem mmam jednotku a to len pre teba
24.06.2006
davac    Reagovať
najednoduchsie
najlepsi tahak je otvorena ucebnica na lavici, porste sa tvarit akoby nic a ked ucitelka stresuje, povies ze si zabudol, ze ju mas na stole..
10.06.2006
Komenský    Reagovať
Bože, bože
vy musíte mať strašne sprostých učiteľov
04.06.2006
donnka    Reagovať
lenivi ucitelia
niekedy su ucitela lenivi spravit poriadny test... tak vam proste povedia, ze vytiahnite si papier a oni vam nadiktuju otazky. To, co bude dopredu slabucko popisane ceruzkou zozadu na tom papieri zalezi uz len na vas..:DDD
04.06.2006
donnka    Reagovať
Nadpis:
pripadne este pred hodinou strasne pocmarat tabulu a skryt medzi to znacky a obrazky ktorym rozumeju len studenti... tiez je caste ze si proste cela trieda vymysli vlastne pismo... ked ucitel uvidi celu lavicu s obrazkami slniecok, hviezdiciek, guliciek a tak sa nad tym nebude asi zamyslat:DDD
04.06.2006
donnka    Reagovať
Nadpis:
looooooool:DD najlepsie je nechat si ucitela zvyknut, ze mate vzdy strasny bordel na lavici:D potom uz je lahke najst milion miest kde sa da tahak schovat;) alebo, niekedy to robievame tak, ze proste nalepime tahak studentovi co sedi pred nami (s jeho suhlasom) a ostatnym polepime kecy ako kopni ma takze sa o to ucitel nebude zaujimat... ucinne je tiez posadit tych co to vedia do prednych lavic, a pri kontrole svojich pisomiek (samozrejme v vhodnej 90 stupnovej polohe od lavice) sa da vsetko krasne opisat:D
09.02.2006
Lolofon    Reagovať
amateri :)
vidiet, ze este nestudujete na VS :). tu sa riesia veci ako ulozit na tahat povedzme 50 stran pisanych vo worde a potom tam v rozumnom case najst, co clovek potrebuje. tahaky typu napisenane na ruke, nohe, lavici, atd. nic neriesiea, lebo to, co sa tam zmesti sa naucim za 5 minut. no vidiet, ze niektori asi nepoznaju zakladne pravidla:
1.) tahak musite mat stale zo sebou (takze pisanie na lavici sa vypomsti, kde pride oneskorenec a vy sa musite posunut, okrem toho je to vidiet, resp. ked pride skusajuci a zacne prehladavat lavicu)
2.) tahak musite byt schopni rychlo schovat tak, aby nebol odhalitelny bez porusenia sukromia (na VS nie som ochotny sa koli komukolvek vyzliekat alebo ukazovat vrecka). z toho vyplyva, ze nie je dolezite, ze vedia, ze mate tahat, ale ze ho nenajdu (ale potom za vami asi budu stat a mate smolu). Musite byt schopni sa normalne postavit bez toho, aby z vas padali papieriky ako listy na jesen.

uz som zazil aj take, ze prednasajuci stal tesne za mnou, ja som pisal ako srob, bolo mu jasne, ze to opisujem, mne bolo jasne, ze hlada, ale aj tak nevedel zistit odkial :-))

na mensie rozsahy su velmi dobre folie, najlepsie polozit na nieco tmave (kalkukacku, ....). pre dlhy text sa pouziva bud kniha (rozsekat A4 na 16 papierikov, popisat z jednej strany a zlepit, listuje sa zhora dole, schovava sa v rukave, mozno pouzivam max na cca 30 listov, potom dalsia kniha) alebo roleta - v pohode aj 2 metre dlhy asi 5cm tahak s 5kou pismom, z spravia sa z toho 2 rulicky (ako MG kazeta) spojene gumickou, schovava sa v rukave, trocha susti, ked sa roluje). nahravky z telefonu, mp3 prehravaca su nepouzitelne pre zlu kombinavatelnost potreby rychlo odpocut co treba a zaroven tomu rozumiet a pripadne sa k tomu vratit.
31.05.2006
evelyne    Reagovať
Re: amateri :)
na mensie rozsahy su velmi dobre folie, najlepsie polozit na nieco tmave (kalkukacku, ....). pre dlhy text sa pouziva bud kniha (rozsekat A4 na 16 papierikov, popisat z jednej strany a zlepit, listuje sa zhora dole, schovava sa v rukave, mozno pouzivam max na cca 30 listov, potom dalsia kniha) alebo roleta - v pohode aj 2 metre dlhy asi 5cm tahak s 5kou pismom, z spravia sa z toho 2 rulicky (ako MG kazeta) spojene gumickou, schovava sa v rukave, trocha susti, ked sa roluje). -vysveli mi to
už.dík
31.05.2006
evelyne    Reagovať
Re: amateri :)
na mensie rozsahy su velmi dobre folie, najlepsie polozit na nieco tmave (kalkukacku, ....). pre dlhy text sa pouziva bud kniha (rozsekat A4 na 16 papierikov, popisat z jednej strany a zlepit, listuje sa zhora dole, schovava sa v rukave, mozno pouzivam max na cca 30 listov, potom dalsia kniha) alebo roleta - v pohode aj 2 metre dlhy asi 5cm tahak s 5kou pismom, z spravia sa z toho 2 rulicky (ako MG kazeta) spojene gumickou, schovava sa v rukave, trocha susti, ked sa roluje). -vysveli mi ti už.dík
30.05.2006
nanusenka    Reagovať
super
super vec ale polku tahakou som uz aj tak pouzila :D
28.05.2006
bejja    Reagovať
hahaha
Haha velmi nenapadne sposoby,ako si skryt tahaky,inak niektore aj funguju :)))
28.05.2006
bejja    Reagovať
hahaha
28.05.2006
bejja    Reagovať
hahaha
24.05.2006
sysita    Reagovať
PRE BABY
STACI KED SI TAHAK DATE DO PODPRSENKY UCITEL VAM TAM POZERAT NEBUDE. KED SA NEBUDE POZERAT STACI VYTIAHNUT.
18.04.2006
wera    Reagovať
ake tahaky si robit?
dat si wacsi papier,najlepsie A4 a pod neho zosit alb knihu.a ked sa ucka prexadza tak mozes bezproblemow odpisowat.u nas sa wzdy postawi dozadu a odtial newidi co sa robi pred tebou.a ked sa u was nepostawi dozaddu,tak sa dohodnite medzi sebou,ze ked nieco nebudete wediet,tak nex niekto zo zadu ju zawola a wy zatial odpisete

späť späť   81  |  82  |  83  |   84  |  85  |  86    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.