referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cyril a Metod
Sobota, 5. júla 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kde schovať ťaháky?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
28.05.2006
bejja    Reagovať
hahaha
Haha velmi nenapadne sposoby,ako si skryt tahaky,inak niektore aj funguju :)))
28.05.2006
bejja    Reagovať
hahaha
Haha velmi nenapadne sposoby,ako si skryt tahaky,inak niektore aj funguju :)))
24.05.2006
sysita    Reagovať
PRE BABY
STACI KED SI TAHAK DATE DO PODPRSENKY UCITEL VAM TAM POZERAT NEBUDE. KED SA NEBUDE POZERAT STACI VYTIAHNUT.
18.04.2006
wera    Reagovať
ake tahaky si robit?
dat si wacsi papier,najlepsie A4 a pod neho zosit alb knihu.a ked sa ucka prexadza tak mozes bezproblemow odpisowat.u nas sa wzdy postawi dozadu a odtial newidi co sa robi pred tebou.a ked sa u was nepostawi dozaddu,tak sa dohodnite medzi sebou,ze ked nieco nebudete wediet,tak nex niekto zo zadu ju zawola a wy zatial odpisete
28.11.2005
hahaha    Reagovať
bonie brucha
treba si tahaknapisat a dat do vrecka a zacat cez pisomku sa robit ze je vam zle prinajlepsom vas pustia na zachod a tahak si precitate inac je to super vsetko napiste mi este dajake tahaky na [email protected] dikz
14.04.2006
aaa    Reagovať
Re: bonie brucha
a ucke vobec nebude podozrive ze kazdu chvilu budes behat na zachod, alebo kazdu pisomku :-O
12.04.2006
majky    Reagovať
nadpis musi mat minimalne 5 znakov
ja som taky lenivy ze sa mi ani tahaky nechcu pisat.. normalne pri pisomke si otvorim zosit ..drzim ho v jednej ruke .lahnem si na lavicu a pisem .. a ten zosit drzim v ruke a skryvam ho za chrbtom spoluziaka,co sedi predomnou .. a vyzera to tak ze som unaveny a popritom opisujem zo zosita :)
12.04.2006
majky    Reagovať
ja som taky lenivy ze sa mi ani tahaky nechcu pisat.. normalne pri pisomke si otvorim zosit ..drzim ho v jednej ruke .lahnem si na lavicu a pisem .. a ten zosit drzim v ruke a skryvam ho za chrbtom spoluziaka,co sedi predomnou .. a vyzera to tak ze som unaveny a popritom opisujem zo zosita :)
12.04.2006
majky    Reagovať
12.04.2006
majky    Reagovať
12.04.2006
majky    Reagovať
12.04.2006
majky    Reagovať
12.04.2006
majky    Reagovať
07.04.2006
eva    Reagovať
niektore napady su od veci
niektore napady su od veci
10.01.2006
lacot5    Reagovať
Ake tahaky si robit?
najucinnejsie je napisat si tahak na pc a vytlacit pri velkosti 3 kto ma dobre oci aj 2 a potom schovat pri pisomke do ruky. Trocha sikovnosti a uspesnost 100 perc. ps:5 rokov to robim a funguje to
05.04.2006
lalalalika444    Reagovať
Re: Ake tahaky si robit?
suhlasim s Tebou aj ja casto pouzivam tahaky mnapisane na PC ale staci aj velkos 4.... lebo cim mensie tym viac bolia oci...
31.03.2006
plr    Reagovať
poznámka
váš referat o tahakoch sa mi moc pacil, aj ja mam jeden napad jak schovat tahaki: odpoved si treba napisat na priblizne na laket a tam sa nan treba pozerat.
20.03.2006
corleon    Reagovať
obal a obal
kupte si cerveny obal na zosit a pod ten obal si daj tahak z bliska to vidis a ked pride ku tebe ucitel nic nevidi
01.02.2006
licor    Reagovať
najlepsie
najlepsie je sadnut si do 1. lavice ak sa da kedze ucka sa furt prechadza a napisat si tahak na lavicu. mam to osvedcene vsetky tie papiere su blbost zasusti to a mas po tahaku ale ked ma dakto brutalne popisanu lavicu tak si ucka tahak ani nevsimne treba si popisat lavicu dajakymi radikalnymi napismi napr. punk is not dead a pod. hlavne vela ucka bude taka znechutena ze ani nepozrie na lavicu a je to v suchu. alebo ked sedite pri okne vraj je dobre napisat to na sklo zmizikom vidiet to len z urciteho uhla. to som neskusala len som dostala tip:-)
10.01.2006
Votrelka    Reagovať
Fixka
Predavaju ju v každom dračiku...
10.01.2006
Jojo    Reagovať
Dost dobre ale neodporucam pri obtiahnutych veciach
Ja riesim tahaky tak,ze si ich doma napisem na paier!!!!!!!!!!ALE IBA Z JEDNEJ STRANY!!!!!!!!!!!!!!!!!a pred hodinou na vrchny okraj nalepim !!z nezapisanej strany!! lepiacu pasku tak aby z polovice vycnievala a nalepim si tahak zo spodnej strany lavice tak aby ked ide profka okolo ho zakryjes svojim telom (preto neodporucam na tento tahak obtiahnute veci lebo s takou volnou mykynou alebo trickom to nebude napadne ked sa pritisnes k lavici) a pokial profka kontroluje tahaky pred pisomkou staci ho tam nalepit az ked obkontroluje tvoju lavicu.Mne takyto tahak neodhalil zatial nikto a to ho pouzivam uz asi 6 rokov.A moj rekord bol papier 10x10cm ktory som takto schoval pri opravnej pisomke !!!v prvej lavici!!! a pisal som ako jediny z triedy=)
02.01.2006
Dado    Reagovať
Tucny tahak
Ak mate desky ktore sa daju cele zavret teda ze maju s kazdej strany stenu tak si ich dajte do lavice kratkou stranou dopredu a nanu si nalepte tahak potom dajte tu kratku blbost hore na zatvorene dosky a vyklapajte 0% odhalenie Vyskusane

späť späť   81  |  82  |  83  |  84  |   85  |  86    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.