Zaujímavosti o referátoch
Kde schovať ťaháky?
11.10.2005
Lucia
Reagovať
no...
noo ja tiez velmi casto pouzivam tahaky....ale vacsinou,ked piseme cele ucivo...napisem si ho vopred na papier...dam ho pod lavicu...a ked sa zacne pisomka...pisem na iny papier hluposti...a nakoniec odovzdam ten co som mala pod lavicou...=)))noo len musis byt sikovny a rychlo vymenit papiere..=)
13.08.2005
NIKOL
Reagovať
PRECO NIE?
JE TO DOBRY NAPAD NAPISAT SI TAHAK NA RUKU ALEBO HO NAPISAT NA LAVICU JE VELA SPOSOBOU ALE KEBI SME NASLI NEJAKI NOVI NIE TAKI STAROMODNZ AKO TIETO CO POUZIVAME TERAS.DAKUJEM.
10.11.2005
vera
Reagovať
Re: PRECO NIE?
TIE stare si myslim ze su cool a mozno by tie nove nefungovali....
08.11.2005
Michaela
Reagovať
Tahaky
Niektore rady su super napr. hodinky,stena,okno ale aj ten zošit na kolenych. Niektory sposob urcite vyskusam!!!!
26.09.2005
Gaba
Reagovať
psssss
My mozeme cez pisomky pit(aby sa nam precistila mysel), a preto si niekedy zvykneme nalepiť na flasu tahak. celkom normalne na vonkajsiu cast flase. a aj ked otvarame aj zatvarame flasu, tak si tahak citame. ked pijeme, zakryjeme ho rukou. Ucitelky to vobec nezbadaju. PS: Len nepite cez hodinu 3-krát.
13.08.2005
NIKOL
Reagovať
PRECO NIE?
JE TO DOBRY NAPAD NAPISAT SI TAHAK NA RUKU ALEBO HO NAPISAT NA LAVICU JE VELA SPOSOBOU ALE KEBI SME NASLI NEJAKI NOVI NIE TAKI STAROMODNZ AKO TIETO CO POUZIVAME TERAS.DAKUJEM.
15.12.2004
Steve
Reagovať
Tahak na takmer neviditelnom mieste
a co tak nalepit ucitelke tahak na chrbat, a ked sa bude prechadzat po triede mate tahak pre celu triedu :) v nasej triede to zrobili :) A je to takmer neviditelne
14.06.2005
mirka
Reagovať
Re: Re: Tahak na takmer neviditelnom mieste
a to jej ho tam mam ako nalepit?
18.04.2005
monika
Reagovať
Re: Re: Tahak na takmer neviditelnom mieste
no ja som to tiez skusila, prisla mi na to a ostala som po skole. :-)))
28.05.2005
Sushi
Reagovať
Vreckovka
dobre je si to napisat na vreckovku...vlozit do balicka, a ked nebudete daco vediet tak si to pozrite vyfukajte sa (naschval si neberiem tabletky proti alergii) a ak sa nahodou ucka spyta ze co tam mas tak jej ukaz sople
25.02.2005
anonym
Reagovať
radyyyy
nooooo, ja sice tahaky nepouzivam, ale kamosky casto robia toto - jedna si stale da do lavice cokoladu a povie, ze to podporuje myslenie, jasne ze podporuje, ked ma na papieri od cokoladu tahaky!!! Potom druha si pise ceruzou na lavicu, tretia na aktovku (to je strasne ucinne). Ale stvrta je najlepsia, vzdy ma tahak vo vrecku a pyta sa na Wc. Tam si ho uuuplne nerusene precita, alebo ma na wc skrytu ucebnicu.
29.01.2005
Daniela
Reagovať
a tohle znáte?
Tak protože používám taháky velice často,dávám si je (samozřejme vytisknuty 4 pismem z počítače) v papirnictvich prodavaj klasicky ružovy linkovany sešity A4,a k tomu si dokupte barevnej papir ve stejný barve sešitu, na kterej si tahak vytisknete a aiž byste ho zmenšili,celej ten papir aj když je tam jen malej textik,založíte zezadu na sešit pod obal,takže bude pekne schovanej pod igelitovym obalem a bude jakoby tvoříi přebal sešitu,)učitelka nic nepozna,píšete pisemku,pod papirem sešit z jinyho předmetu,aby nemela duvod si myslet ,že vopisuješ,a ty si klidne z obalu vopisuješ duležity informace.a protože nad tebou stojí z vyšky,igelit se jí leskne,neuvidi to. dobry ne?
22.11.2004
Merlinka
Reagovať
Tahák-Kde ho schovať
Ja si najčastejšie ťahák dávam na písomnú prácu-je to jednoduché,stačí si len zobrať list taký ako je písomka napísať to na compe,a pritom si učka bude myslieť že je to písomná práca a vi si to prachticky čítate
Riziko:minimálne
Riziko:minimálne