referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Keby som mala už len jeden deň ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
21.02.2017
Nikto    Reagovať
Dost nefer
Ujde to ale to ako tam prizvukujes ze by si partnerovi nepovedala ze je to tvoj posledny den je viac nez nefer...potom co by si po teba ten posol dosiel by sa on mohol aj obesit pretoze po tak nadherne stravenom dni by jeho laska zomrela ...neustaly problem celej civilizacie a tym je nedostatok komunikacie a uprimnosti v nej ..
07.12.2016
pan_podnikatel    Reagovať
Pičovina
kokotina jak traky...
07.02.2010
punisher    Reagovať
reakcija
kebi som mal len jeden den zivota tak bi som si tak fajnovo zatrtkal az bi to pekne nebolo
07.02.2010
punisher    Reagovať
kokotina jak mraky
picovina jak aj cela stranka referaty.sk
07.02.2010
punisher    Reagovať
kokotina jak mraky
picovina jak aj cela stranka referaty.sk
07.02.2010
punisher    Reagovať
dojimave
kokotina jak mraky
16.03.2009
Koci    Reagovať
Každý sme iný
A ja som čakal, že to vyvrcholí sexom :D
15.03.2009
SSECNIRP    Reagovať
KRASNE :)
naozaj krasne. hlavne to o tom najlepsom kamaratovi by som spravila aj ja urcite a samozrejme aj s priatelom :)
15.03.2009
SSECNIRP    Reagovať
KRASNE :)
naozaj krasne. hlavne to o tom najlepsom kamaratovi by som spravila aj ja urcite a samozrejme aj s priatelom :)
10.03.2009
Jaja    Reagovať
Reakcia...
Kraaasne, uz dlho som necitala nieco tak smutne a zaroven velmi pekne. Naozaj klobuk dolu. Chlapci, co tiez pridali svoj nazor asi este nie su dost zreli, aby taketo nieco ocenili!!! naozaj velmi pekne, hodnotim velmi pozitivne. Dufam, ze to bola naozaj len fikcia a caka Ta dlhy a krasny zivot.Drzim palce...
18.01.2009
Qatrios    Reagovať
Keby som mala........
Hej, hej. Celkovo dost prepracované ale znie to dost drsne. Az by sa dalo povedat ze tam je trocha egoizmu. Ale aspon mas plan.
:D:D:D
18.01.2009
Qatrios    Reagovať
Keby som mala........
Hej, hej. Celkovo dost prepracované ale znie to dost drsne. Az by sa dalo povedat ze tam je trocha egoizmu. Ale aspon mas plan.
:D:D:D
23.12.2008
Jano    Reagovať
Celkom zaujímave
Pozeráš asi veľa tele noviel čo ?
23.12.2008
Jano    Reagovať
Celkom zaujímave
Pozeráš asi veľa tele noviel čo ?
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.