referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Mravné hodnoty mladých ľudí ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.02.2010
ssss    Reagovať
prispevok
Moja Zlata,ak by si chcela polemizovat o vychove deti a pristupu k nim zo strany rodicov,tak si mimo.Mam sama deti a ver tomu,ze u nas sa nenadava,ale ak mi pride syn domov zo skolky a vyfuckuje ma,az sa mi oci zrazia.Na prvom mieste je inteligencia cloveka,ktora sa pouziva na myslenie a uvazenie co je spravne a co nie.
07.06.2009
marri    Reagovať
.....
nj je to pravda...lenze to njesu na vine len rodicia..ale aj sami teenegeri...jednim slovom "lenivost" :D
19.05.2009
rurka    Reagovať
noooooo
...co ja viem...tak skor sa priklanam k extortion-ovi?:D je to tak trocha nezazivne aj ked zaciatok bol slubny, pokracovanie nadmieru sklamalo...
16.03.2009
extortion    Reagovať
hmmmm
tak to je hodne subjektivne...len neviem kde si zobrala ze za vsetko mozu rodicia....ty si asi pouzila fakty zo svojho zivota nie?inak to nevidim..nezazivne....trapna tema..sa dalo nieco ine vymysliet...no ale sto ludi sto chuti
16.03.2009
extortion    Reagovať
hmmmm
tak to je hodne subjektivne...len neviem kde si zobrala ze za vsetko mozu rodicia....ty si asi pouzila fakty zo svojho zivota nie?inak to nevidim..nezazivne....trapna tema..sa dalo nieco ine vymysliet...no ale sto ludi sto chuti
03.02.2009
jozinek    Reagovať
:):):):):)
je to nadherne,klobk dole spisovatelovi;)
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.