Zaujímavosti o referátoch
Svedkovia Jehovovi - Nebezepečné ...
01.06.2018
eugen
Reagovať
svedkovia.
Na Slovensku sú povolený len práve preto že ich počet je viac ako 10000 to je podmienka zo strany štátu toto mnohý nevedia a práve preto sa snažia udržať si veriacich a neustále získavať nových svedkov.Ale pozor títo akože pravý veriaci sú najnebezpečnejšia skupina ľudí lebo mi všetci ostatný ktorý neveríme v Boha Jehovu zomrieme a len oni budú večne žiť .A toto ešte aj verejne hlásajú tak vážený spoluobčania tak sa už preberte a otvorte oči a zistíte kto sú tí ľudia v skutočnosti ktorý tak pekne hlásajú aj vašu smrť a toto mnohý nevedia a možno preto ich aj v Rusku prezident Putin zakázal a zhabal im majetky.Nech si každý urobý názor prajem pekný deň-
25.03.2019
Milan
Reagovať
Re: svedkovia.
Eugen, ty by si zlynčoval aj Krista, lebo aj on tvrdil, že záchrana je možná len skrze vieru v neho. A ak sa niekto drží učenia Krista , tak je zlí? Nie je to tak dávno, čo sme tu mali búchanie sa do prs a tvrdenie:"Mimo RKC nieto spásy"!
A dnes otvárate už dvere ateistom,inovercom, proste všetkým. Čo sa zmenilo? Prečo ten ústupok? Ale tým ste zradili Krista,pretože sa nedržíte jeho učenia. Eugen, ponúkaj širokú cestu, ale vedz , že Boha neoklamete lacnou toleranciou a porušovaním prikázaní. Sám som bol katolík, ale už ma nikto nebude vodiť za nos!
A dnes otvárate už dvere ateistom,inovercom, proste všetkým. Čo sa zmenilo? Prečo ten ústupok? Ale tým ste zradili Krista,pretože sa nedržíte jeho učenia. Eugen, ponúkaj širokú cestu, ale vedz , že Boha neoklamete lacnou toleranciou a porušovaním prikázaní. Sám som bol katolík, ale už ma nikto nebude vodiť za nos!
01.06.2019
Mgr
Reagovať
Re: Re: svedkovia.
Milan
píšeš, že si bol katolík...ale katolíkom si aj zostal, lebo máš stále platný krst..
-príspevok končíš, že už ťa nikto nebude vodiť za nos....ale teraz si klamaný a vodený za nos svedkami ešte viac ...
-jednoznačne svedkovia sa nedržia učenia Krista...nedržia sa Písma...odmietajú sviatosti.., nevážia si sv. omšu...
--
píšeš, že si bol katolík...ale katolíkom si aj zostal, lebo máš stále platný krst..
-príspevok končíš, že už ťa nikto nebude vodiť za nos....ale teraz si klamaný a vodený za nos svedkami ešte viac ...
-jednoznačne svedkovia sa nedržia učenia Krista...nedržia sa Písma...odmietajú sviatosti.., nevážia si sv. omšu...
--
01.05.2019
Mgr.
Reagovať
Re: Re: svedkovia.
áno mimo cirkvi niet spasenia....píšeš , že si bol katolík...ale stále máš platný krst...tento znak na duši...ty sám si odpadol od viery, Krista a nedodržuješ krstné záväzky...odmietaš sviatosti..odmietaš Eucharistiu..sv.omšu najväčšie dary ..nemáš skutkovú vieru...teraz sa vodíš za nos sám a ani o tom nevieš...
24.01.2011
Miko
Reagovať
Jehovov den pride coskoro!!!! lebo satan vie ze ma kradky cas!!!
izaias 43:10-- Jehova dal napiisat do Biblii ze jeho narod sa budu nazyvat svedkovia v Jehovovom mene .
Jehova hovori ze nesmies pouzivat modlya obrazi pri uctievani. A pritom v kostole same obrazy a same modly !!!!
2.moj.20:4,5
iza. 44;9-17
1 jana 5:21
A mala si tu otazku preco vznikly jehovovi svedkovia tak neskoro tak tu mas odpoved z biblie ... a preco si to nevedela lebo biblii niikdy nepochopite svedsky ludia .
Daniel 12 ,4,9,10 tu mas odpoved preco tak neskoro ...preto neboli skvor svedkovia pretoze by to bola potom sekta plno svedkov by bolo , jak vy ste kresntania rimo greko evanielium este neviem co zac to su sekty co nemaju poznanie biblie ani zvestovat nechodia tak jak jezis kazal chodte a zvestuje zvas nikto nezvestuje nic z vas a ides tu pisat somariny a dvolezita sa robis ....a pre teba Pani Mgr mam pre vas jednu stranku ktoru si s biblie precitajte a rozmyslajte co to ma znamenat !!! Sofonias ....
Jehova hovori ze nesmies pouzivat modlya obrazi pri uctievani. A pritom v kostole same obrazy a same modly !!!!
2.moj.20:4,5
iza. 44;9-17
1 jana 5:21
A mala si tu otazku preco vznikly jehovovi svedkovia tak neskoro tak tu mas odpoved z biblie ... a preco si to nevedela lebo biblii niikdy nepochopite svedsky ludia .
Daniel 12 ,4,9,10 tu mas odpoved preco tak neskoro ...preto neboli skvor svedkovia pretoze by to bola potom sekta plno svedkov by bolo , jak vy ste kresntania rimo greko evanielium este neviem co zac to su sekty co nemaju poznanie biblie ani zvestovat nechodia tak jak jezis kazal chodte a zvestuje zvas nikto nezvestuje nic z vas a ides tu pisat somariny a dvolezita sa robis ....a pre teba Pani Mgr mam pre vas jednu stranku ktoru si s biblie precitajte a rozmyslajte co to ma znamenat !!! Sofonias ....
25.01.2011
Mgr.
Reagovať
Re: reakcia
Na akej Teologickej fakultu študovali svedkovia výklad a analýzu Písma ?
Kde ste získali odbornú spôsobilosť, odborné a teoretické vedomosti a poznatky, oprávnenie pre biblické vzdelávanie.
Kto im dal vysokoškolský diplom, že sú v tomto odborníci na slovo vzatí ?
Vysoká škola a fakulty poskytujú overené poznatky.
Kto im dal spôsobilosť ako pri inej diskusii zo svedkami jehovovými tvrdiť, že toto je v Písme iba symbolické ?
Kde ste získali odbornú spôsobilosť, odborné a teoretické vedomosti a poznatky, oprávnenie pre biblické vzdelávanie.
Kto im dal vysokoškolský diplom, že sú v tomto odborníci na slovo vzatí ?
Vysoká škola a fakulty poskytujú overené poznatky.
Kto im dal spôsobilosť ako pri inej diskusii zo svedkami jehovovými tvrdiť, že toto je v Písme iba symbolické ?
26.01.2011
badatel
Reagovať
Re: Re: reakcia
Je to tá istá "teologická"škola akú mali kresťania/Nazaretská sekta/, v 1.storočí-škola ducha svätého. Farizeji, znalci Písma, knazi mali "teologicé" rabínske vzdelanie a minulo sa to účinku, až tak ,že zabili vlastného mesiáša. Poznanie nadúva. Je to Boh kto dáva múdrosť, každému podla potreby a viery.U vás je to tak, že konvertiti z pohanov prišli s najakou dogmou a potom sa hladala pre nu podpora v písme. V skutočnosti celkový kontext Biblie ukazuje ,čo je pravda a čo nie je. A vela napovie i učenie a prax kresťanstva v raných rokoch kresťanstva. Poznám dobre dejiny RKC, dejiny pápežov, koncilov, náboženských vojen, inkvizície...atd. Je to velmi nechutné čítanie a nedovolil by som si použiť isté vyjadrenia historikov/i katolíckych/, na adresu RKC, pretože by sa vás to velmi dotklo. Ale to vy asi neštudujete na fakulte teologie. Dnes som dočítal-dejiny pápežov a nedokážem pochopiť ako sa "služobníci lásky" mohli správať sposobom, ktorý sa nedá ani rozumom pochopiť. Pritom tími kritikmi boli samotní knazi, mnísi, kresťanskí vzdelanci...atd. Aj z týchto pramenov vidieť ako sa prijímali dogmy ,a hlavne akými ludmi. Tomuto ja /i další/hovoria -rúhanie proti Svätému duchu.
15.05.2019
Mgr
Reagovať
Re: Re: Re: reakcia
Bádatel a Milan...
-bez Eucharistie sa nedá žiť...mám až neuhasiteľnú túžbu prijímať sv. hostiu do svojho srdca a duše...a prijímam ju často...tak často ako len môžem....
-Klaniam sa Ti vrúcne Bože večitý po spôsobom chleba z lásky ukrytý...Moje srdce sa len tebe oddáva...že si Pánom jeho vdačne uznáva....
---
-bez Eucharistie sa nedá žiť...mám až neuhasiteľnú túžbu prijímať sv. hostiu do svojho srdca a duše...a prijímam ju často...tak často ako len môžem....
-Klaniam sa Ti vrúcne Bože večitý po spôsobom chleba z lásky ukrytý...Moje srdce sa len tebe oddáva...že si Pánom jeho vdačne uznáva....
---
11.05.2019
Mgr.
Reagovať
Re: teraz sa v kostole toto často číta
bádateľ a Milan
Jan 6:
Kto je moje telo a pije moju krv, má večný život a ja ho vzkriesim v posledný deň. Lebo moje telo je pravý pokrm a moja krv je pravý nápoj.
Kto je moje telo a pije moju krv, ostáva vo mne a ja v ňom.....
--
Ježiš sa nám dáva za pokrm pre večný život..Ježiš sa túži spájať s ľudskými dušami...vo sv. prijímaní...Ježiš sa nám dáva za pokrm duše....
Jan 6:
Kto je moje telo a pije moju krv, má večný život a ja ho vzkriesim v posledný deň. Lebo moje telo je pravý pokrm a moja krv je pravý nápoj.
Kto je moje telo a pije moju krv, ostáva vo mne a ja v ňom.....
--
Ježiš sa nám dáva za pokrm pre večný život..Ježiš sa túži spájať s ľudskými dušami...vo sv. prijímaní...Ježiš sa nám dáva za pokrm duše....
26.01.2011
Mgr.
Reagovať
Re: Re: Re: reakcia
Zrazu koľká ohľaduplnosť.
Ten odpor voči katolíckej cirkvi je úplne evidentný.
Z Biblie vyťahujete, tie state, ktoré sa vám hodia, iné sú už len v rovine symbolickej.
Pán Ježišostáva s nami v podivuhodnej prítomnosti vo sviatosti Eucharistie, aby sme sa mohli tešiť z Jeho prítomnosti, prichádzať k Nemu a On k nám.
Bádatelia Biblie odmietajú túto Sviatosť Lásky a hovoria, že v nej nie je prítomný Kristus.
Sväté písmo naproti tomuto však až na 4 miestach opisuje ustanovenie tejto sviatosti.
Toto je moje telo, ktoré sa dáva za vás. Toto robte na moju pamiatku ! Podobne po večeri vzal kalich a hovoril : Tento kalich je nová zmluva v mojej krvi, ktorá sa vylieva za vás.
pozri Lk 22, 19-20
Mt 26, 26-28
Mk 14, 22-24
1 Kor. 11, 24-25
mocou slov toto je moje Telo, toto je moja Krv premenil Pán Ježiš chlieb na svoje Telo a víno na svoju Krv. A slovami : Toto robte na moju pamiatku ! dal apoštolom a ich nástupcom biskupom a kňazom moc a schopnosať činiť to isté, čo učinil On sám moc premieňať chlieb na Jeho Telo a víno na Jeho Krv.
Keď čítame tieto texty sv. Písma, môžeme sa právom pýtať, ako je možné sa nájdu ľudia, ktorí sa pokúšajú dávať slovám Kristovým iný význam, ako je doslovený.
Tak to vlastne robia i Svedkovia Jehovovi. Ale Kristove slová sú jasné.
Nehovorí predsa toto je symbol, ale jednoznačne toto je moje Telo a toto je moja Krv. A aby nebolo pochybností, že ide naozaj o jeho Telo, dodáva, že je to to isté Telo, ktoré sa vydáva na smrť.
/ 1. Kor. 11,24-25/
Ten odpor voči katolíckej cirkvi je úplne evidentný.
Z Biblie vyťahujete, tie state, ktoré sa vám hodia, iné sú už len v rovine symbolickej.
Pán Ježišostáva s nami v podivuhodnej prítomnosti vo sviatosti Eucharistie, aby sme sa mohli tešiť z Jeho prítomnosti, prichádzať k Nemu a On k nám.
Bádatelia Biblie odmietajú túto Sviatosť Lásky a hovoria, že v nej nie je prítomný Kristus.
Sväté písmo naproti tomuto však až na 4 miestach opisuje ustanovenie tejto sviatosti.
Toto je moje telo, ktoré sa dáva za vás. Toto robte na moju pamiatku ! Podobne po večeri vzal kalich a hovoril : Tento kalich je nová zmluva v mojej krvi, ktorá sa vylieva za vás.
pozri Lk 22, 19-20
Mt 26, 26-28
Mk 14, 22-24
1 Kor. 11, 24-25
mocou slov toto je moje Telo, toto je moja Krv premenil Pán Ježiš chlieb na svoje Telo a víno na svoju Krv. A slovami : Toto robte na moju pamiatku ! dal apoštolom a ich nástupcom biskupom a kňazom moc a schopnosať činiť to isté, čo učinil On sám moc premieňať chlieb na Jeho Telo a víno na Jeho Krv.
Keď čítame tieto texty sv. Písma, môžeme sa právom pýtať, ako je možné sa nájdu ľudia, ktorí sa pokúšajú dávať slovám Kristovým iný význam, ako je doslovený.
Tak to vlastne robia i Svedkovia Jehovovi. Ale Kristove slová sú jasné.
Nehovorí predsa toto je symbol, ale jednoznačne toto je moje Telo a toto je moja Krv. A aby nebolo pochybností, že ide naozaj o jeho Telo, dodáva, že je to to isté Telo, ktoré sa vydáva na smrť.
/ 1. Kor. 11,24-25/
03.09.2018
Silvia
Reagovať
Re: Re: reakcia
Teda, klobúk dolu pred Vami je vidieť, že rozumiete tomu aj, čo čítate v biblii❣️
Vás by som rada spoznala osobne:)
Vás by som rada spoznala osobne:)
18.11.2011
Petra
Reagovať
Re: Jehovov den pride coskoro!!!! lebo satan vie ze ma kradky cas!!!
Takže, nedá mi to nepísať. Ty asi nepoznáš Bibliu. Máš ju vyloženú od vašej organizácie. Tá sa vždy vyhráža Armagedonom. Už podľa nich mal by 4 x. Ja si osobne pamätám na rok 1975. Vtedy mal byť už Armagedom. Aj mne bolo povedané, netreba školy, ani deti, treba sa venovať kázaniu.ˇAkí vlastne majú z Brooklynu, kde vydávajú Strážne veže zámer? Chcú naozaj nevzdelaných ľudí? Chcú nás vrátiť o 4000 rokov dozadu, aby sme žili tak, ako Abrahám, Mojžíš a iní? Mimochodom, prečítaj si Bibliu akí to boli ľudia. Každý klamal, podvádzal, hrešil, zabíjal. Takýchto ľudí dávajú za príklad? Najväčším paradoxom je, že SJ si myslia, že len oni budú spasení a najviac sa boja Boha. Nechápem. Ten strach o ich vlastné životy pestujú v nich neustále a vyhrážajú sa, že ak nebudú konať ako káže organizácia, Boh im neodpustí. Na jednej strane hovoria, aký je Boh milosrdný a na druhej strane nič neodpustí. Oni žijú v neustálom strachu. Tak sa oháňajú Armagedonom a tešia sa kedy príde. Normálny človek si nikdy nepraje ani tú najmenšiu katastrofu. A myslím si, že SJ sa tu držia zubami, nechtami, len aby nemuseli zomrieť. Každý z nich si myslí, že sa dožije konca. Nemyslí si, že nepoznám Bibliu. Poznám ju určite lepšie ako Ty. Ja som ju čítala sama a nepotrebujem, aby mi ju vaša organizácia vykladala po svojom.
Petra
Petra
08.02.2012
anna28
Reagovať
Re: Re: Jehovov den pride coskoro!!!! lebo satan vie ze ma kradky cas!!!
naco sa hadat kto comu veri.ja verim ze jehovovi svedkovia su pravi sluhovia jehovu Boha.ucim sa s nimi a vela mi pomohli.ak si myslite ze vyuzivaju slabu chvilu cloveka mylite sa.dozvedela som sa veci ktore mi farar vysvetlit nevedel a to za krstnu matku mam fararku nakolko bola blizkym priatelom rodiny.naucila som sa respektovat iny nazor naucila som sa posluchat manzela,moje deti sa spravaju tak slusne ze k ich spravaniu by trebalo minimalne stredna skola.a to som obycajna 28rocna zena ktora sa schadzdala so spodinou spolocnosti.za manzela mam byvaleho drogoveho dilera moj zivot boli sami policajti a kriminal.okolie sa nas balo a mne sa to pacilo.a pritom vzdy som mala pocit ze mi nieco chyba.konecne som nasla ten zmysel zivota ktore mi ponuka sam boh.mozete si povedat olutovala co robila a zeraz sa chce dat lutovat NIE nie som taka,povedzme ze predtym som jehovovych svedkou nenavidela ako keby mali lepru alebo nieco podobne a teraz?chcem byt pokrstena a chcem sluzit bohu.vy ostatni sluzite svojmu sefovi ktory vas okrada o vlastne peniaza a dava vam almuznu a ctite si ho a preco?ze on chodi na dovolenky dva krat za rok a vy ste radi ze si kupite pre seba raz za pol roka jeden drahsy parfem?nepoznate skutocne cennosti a preto vas lutujem prajem pekny den
09.02.2012
petra
Reagovať
Re: Re: Re: Jehovov den pride coskoro!!!! lebo satan vie ze ma kradky cas!!!
Pochopila som, že ešte nie si pokrstená. Až keď sa pokrstíš, potom sa dozvieš všetko. Môžeš mi veriť. Ale ak si myslíš, že toto je ta pravá cesta pre teba, tak ňou choď. Možno časom pochopíš. Len mi je ľúto Tvojich detí. Nemyslí si, ja mám deti tiež slušne vychované a bez strachu z Boha.
25.03.2019
badatel
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Jehovov den pride coskoro!!!! lebo satan vie ze ma kradky cas!!!
Petra,......dnes je už RKC mimo pravdu , mimo Boha a je to tak viditeľné, že to už čvirikajú aj vrabce na streche. Formalizmus, pohanské,ľudské náuky, nič-nehovoriace mechanické obrady, krvavá a nemorálna minulosť a prítomnosť, to nie sú atribúty lásky, a ani pravdy Božieho slova. Obhajuješ niečo , čo sa nedá obhájiť a je to len domček z karát, stačí fúknuť a padne. Ani jedna dogma RKC nie je v Písme a o morálke sa nebudem radšej zmieňovať. Alebo môžem, a to slovami vašich kňazov a teologov, ktorí sami poukazujú na nelásku,formalizmus,vlažnosť drvivej väčšiny katolíkov. Rád dodám podrobnejšie informácie. História sa presne opakuje, lebo aj 1 storočí to bola Nazaretská sekta, a "bola predmetom nenávisti" a "opovrhovania". Tak sa nečudujme, že aj dnes sa tak deje.
04.05.2019
Mgr.
Reagovať
Re: pre bádateľa
Bádateľ :
cirkev tu bola , je a bude...cirkev tu bude pokiaľ bude čo i len jediný kňaz...cirkev tu bude pokiaľ bude či i len jediný človek ochotný prísť do kostola....kresťania sú vo svete prenasledovaní, zabíjaní...pozri čo sa stalo v kostoloch na veľkú noc na Srílanke..
--
aj napriek tvojmu príspevku z marca tohto roku zostanem verná cirkvi, učeniu a náuke..budem chodiť do kostola...kľaňať sa Kristovi v Eucharistii..a hlavne ho čo najčastejšie prijímať do srdca a duše...
Budem sa držať slov Ježiša kto je moje telo...a pije moju krv má v sebe život..
Ustanovenie Eucharistie
Mat 26 kap. /26-27/
Pri večeri vzal Ježiš chlieb a dobrorečil, lámal ho a dával učeníkom, hovoriac: "Vezmite a jedzte: toto je moje telo." Potom vzal kalich, vzdával vďaky a dal im ho, hovoriac: "Pite z neho všetci: toto je moja krv novej zmluvy, ktorá sa vylieva za všetkých na odpustenie hriechov.
Kto je moje telo a pije moju krv, má večný život a ja ho vzkriesim v posledný deň. Lebo moje telo je pravý pokrm a moja krv je pravý nápoj. Kto je moje telo a pije moju krv, ostáva vo mne a ja v ňom. Jan 6:54-56
----
na 40-ty deň Ježiš vystúpil do neba a to sa v písme píše...
Nanebovstúpenie
Potom ich vyviedol von až k Betánii, zdvihol ruky a požehnal ich. Ako ich žehnal, vzdialil sa od nich a vznášal sa do neba. Oni sa mu klaňali a s veľkou radosťou sa vrátili do Jeruzalema. Stále boli v chráme a velebili Boha. LUK 24 kap. 50-53
----
ale už končím...dúfam, že si to prečítaš...
---
len, aby som mohla byť ráno na sv.omši odopieram si spánok...
cirkev tu bola , je a bude...cirkev tu bude pokiaľ bude čo i len jediný kňaz...cirkev tu bude pokiaľ bude či i len jediný človek ochotný prísť do kostola....kresťania sú vo svete prenasledovaní, zabíjaní...pozri čo sa stalo v kostoloch na veľkú noc na Srílanke..
--
aj napriek tvojmu príspevku z marca tohto roku zostanem verná cirkvi, učeniu a náuke..budem chodiť do kostola...kľaňať sa Kristovi v Eucharistii..a hlavne ho čo najčastejšie prijímať do srdca a duše...
Budem sa držať slov Ježiša kto je moje telo...a pije moju krv má v sebe život..
Ustanovenie Eucharistie
Mat 26 kap. /26-27/
Pri večeri vzal Ježiš chlieb a dobrorečil, lámal ho a dával učeníkom, hovoriac: "Vezmite a jedzte: toto je moje telo." Potom vzal kalich, vzdával vďaky a dal im ho, hovoriac: "Pite z neho všetci: toto je moja krv novej zmluvy, ktorá sa vylieva za všetkých na odpustenie hriechov.
Kto je moje telo a pije moju krv, má večný život a ja ho vzkriesim v posledný deň. Lebo moje telo je pravý pokrm a moja krv je pravý nápoj. Kto je moje telo a pije moju krv, ostáva vo mne a ja v ňom. Jan 6:54-56
----
na 40-ty deň Ježiš vystúpil do neba a to sa v písme píše...
Nanebovstúpenie
Potom ich vyviedol von až k Betánii, zdvihol ruky a požehnal ich. Ako ich žehnal, vzdialil sa od nich a vznášal sa do neba. Oni sa mu klaňali a s veľkou radosťou sa vrátili do Jeruzalema. Stále boli v chráme a velebili Boha. LUK 24 kap. 50-53
----
ale už končím...dúfam, že si to prečítaš...
---
len, aby som mohla byť ráno na sv.omši odopieram si spánok...
09.02.2012
Mgr.
Reagovať
Re: Re: Re: Re: postrehy
Petra tvoje postrehy sú zaujímavé a poučné.
Vychádzajú zo skúseností, a poznania SJ ako, a s akými metódami si zíkavajú ľudí.
To si vystihla, že hlavnou úlohou je ich zamestnať, veľa času strávia rozdávaním tých ich časopisov a agitáciou, aby naozaj nemali na iné čas.
Raz som dala jednému svedkovi tu na tejto stránke otázku, nech mi napíše aspoň jednu konkrétnu formu sociálnej pomoci mimo ich orgánizáciu.
Dodnes čakám na jeho odpoveď.
Pomoc v sociálnej oblasti chudobným a biednym SJ naozaj nič nehovorí.
Vychádzajú zo skúseností, a poznania SJ ako, a s akými metódami si zíkavajú ľudí.
To si vystihla, že hlavnou úlohou je ich zamestnať, veľa času strávia rozdávaním tých ich časopisov a agitáciou, aby naozaj nemali na iné čas.
Raz som dala jednému svedkovi tu na tejto stránke otázku, nech mi napíše aspoň jednu konkrétnu formu sociálnej pomoci mimo ich orgánizáciu.
Dodnes čakám na jeho odpoveď.
Pomoc v sociálnej oblasti chudobným a biednym SJ naozaj nič nehovorí.
09.02.2012
Petra
Reagovať
Re: Re: Re: Jehovov den pride coskoro!!!! lebo satan vie ze ma kradky cas!!!
Takže neviem čo píšeš o šéfoch. Nikdy nie sú všetci rovnakí. U vás ale sú. Vaši šéfovia vám nedovolia žiadnú radosť zo života. Rozmýšľaj, koľkokrát si sa mohla zabaviť ako poznáš SJ? Vaši šéfovia vám kážu len kázať a mordovať sa s čítaním ich Strážnych veží dennodenne, aby vám neostal čas na nič. Aj ty strašíš svoje deti Jehovom, že ak nebudú poslúchať, budú zatratené? Ešte nevieš ako dopadnú tvoje deti. Jedného dňa sa zobudia a odídu od vašej organizácie a čo potom urobíš Ty? Zatratíš ich ako ostatní členovia SJ? A to len preto, že si myslíš, že tatiaľto vedie cesta k záchrane. Tebe pomohla viera, pretože si chcela v niečo veriť. Ako píšeš nebola si dobrým človekom. Ja poznám veľa dobrých ľudí, ktorí nikdy neboli vo vašej organizácii. Ja sama nie som v žiadnej organizácii a preto som nikdy nedrogovala a nikdy sa ma nemuseli báť. Možno Ty si napáchala počas svojho krátkeho života viac zla ako niekto za celý život. Kto je lepší teda? Hádam si myslíš, že tTebe Boh odpustí a niekomu kto neurobil nikdy nič zlého tomu nie? Máte divné priority. Ste bezohľadní ľudia, ktorí si myslia, že sa zachránia za každú cenu.
08.02.2012
Mgr.
Reagovať
Re: Re: Re: Anna28
Mala, by si ostať verná svojmu prvému krstu.
Neviem v akej cirkvi si bola pokrstená.
Nevie, či krst u svedkov je tá správna cesta.
Jeden je Pán, jedna viera, jeden krst.
(List Efez. 4, 5)
a ešte niečo Anna 28 :
Svútý apoštol Pavol celý život ohlasoval meno Ježiša Krista, a nie JEHOVU.
A o mene Ježišovom napísal takto :
Preto ho Boh nad všetko povýšil a dal mu meno , ktorá je nad každé iné meno, aby sa na meno Ježiš zohlo každé koleno v nebi, na zemi a v podsvätí, a aby každý jazyk vyznával: "Ježiš Kristus je Pán!" na slávu Boha Otca. / Fil. 2, 9-11/
Prikazuje robiť všetko nie menom Jehovovým, ale v mene Ježiša Krista :
A všetko, čo hovoríte alebo konáte, všetko robte v mene Pána Ježiša a skrze neho vzdávajte vďaky Bohu Otcovi /Kol 3, 17/
O sebe sv. Pavol povedal :
Rozhodol som sa , že nechcem medzi vami vedieť nič iné, iba Ježiša Krista, a to ukrižovaného. /1.Kor. 2, 2/
Nikde nie je ani slovo o Jehovovi !
Neviem v akej cirkvi si bola pokrstená.
Nevie, či krst u svedkov je tá správna cesta.
Jeden je Pán, jedna viera, jeden krst.
(List Efez. 4, 5)
a ešte niečo Anna 28 :
Svútý apoštol Pavol celý život ohlasoval meno Ježiša Krista, a nie JEHOVU.
A o mene Ježišovom napísal takto :
Preto ho Boh nad všetko povýšil a dal mu meno , ktorá je nad každé iné meno, aby sa na meno Ježiš zohlo každé koleno v nebi, na zemi a v podsvätí, a aby každý jazyk vyznával: "Ježiš Kristus je Pán!" na slávu Boha Otca. / Fil. 2, 9-11/
Prikazuje robiť všetko nie menom Jehovovým, ale v mene Ježiša Krista :
A všetko, čo hovoríte alebo konáte, všetko robte v mene Pána Ježiša a skrze neho vzdávajte vďaky Bohu Otcovi /Kol 3, 17/
O sebe sv. Pavol povedal :
Rozhodol som sa , že nechcem medzi vami vedieť nič iné, iba Ježiša Krista, a to ukrižovaného. /1.Kor. 2, 2/
Nikde nie je ani slovo o Jehovovi !
24.01.2011
Mgr.
Reagovať
Re: reakcia
Kresťanstvo tu máme 2000 rokov.
Nesúhlasím, z výrokom :
jak vy ste kresntania rimo greko /rimskokatol. a grekokatol. cirkev /
evanielium este neviem co zac to su sekty co nemaju poznanie biblie.
Dovoľ, aby som ti pripomenula, že katolícka cirkev tu je 2000 rokov.
Cirkev - nakoľko cirkev je chápaná ako kresťanské spoločenstvo, kde pozornosť veriacich v kresťanskom spoločenstve je upriamená na osobu Ježiša Krista.
Katolícka cirkev - prvýkrát sa takto označuje spoločenstvo kresťanov okolo roku 100 v listoch sv. Ignáca Antiochijského. Svätý Cyril Jeruzalemský ju charakterizuje slovami. Cirkev sa volá katolíckou čiže všeobecnou preto, že je rozšírená po celom svete od jedného kraja zeme až po druhý, aj preto, že všeobecne a bez zvyšku učí všetky pravdy, o viditeľných i neviditeľných, o nebeských i pozemských veciach, ktoré majú ľudia poznať.
Ja čerpám poznatky z literatúry.
To je tá vaša láska. Trošku pokory a poníženosti, by vám určite neuškodilo.
Nesnažíš sa vôbec argumentovať.
Iba si schopný napísať pejoratívne, výrazy záporné expresívne vyjadrenie.
Takáta podraždená reakcia ma potvrdzuje len v tom, že čo som napísala, vás poriadne zneistila, vyviedla z rovnováhy.
Hlavne :
1, vznik a vývin svedkov jehovových
2, pôvod svedkov jehovových
3, zakladatel svedkov jehovových
sv. Peter celý život ohlasoval Ježiša Krista, a nie nejakého Jehovu.
Nesúhlasím, z výrokom :
jak vy ste kresntania rimo greko /rimskokatol. a grekokatol. cirkev /
evanielium este neviem co zac to su sekty co nemaju poznanie biblie.
Dovoľ, aby som ti pripomenula, že katolícka cirkev tu je 2000 rokov.
Cirkev - nakoľko cirkev je chápaná ako kresťanské spoločenstvo, kde pozornosť veriacich v kresťanskom spoločenstve je upriamená na osobu Ježiša Krista.
Katolícka cirkev - prvýkrát sa takto označuje spoločenstvo kresťanov okolo roku 100 v listoch sv. Ignáca Antiochijského. Svätý Cyril Jeruzalemský ju charakterizuje slovami. Cirkev sa volá katolíckou čiže všeobecnou preto, že je rozšírená po celom svete od jedného kraja zeme až po druhý, aj preto, že všeobecne a bez zvyšku učí všetky pravdy, o viditeľných i neviditeľných, o nebeských i pozemských veciach, ktoré majú ľudia poznať.
Ja čerpám poznatky z literatúry.
To je tá vaša láska. Trošku pokory a poníženosti, by vám určite neuškodilo.
Nesnažíš sa vôbec argumentovať.
Iba si schopný napísať pejoratívne, výrazy záporné expresívne vyjadrenie.
Takáta podraždená reakcia ma potvrdzuje len v tom, že čo som napísala, vás poriadne zneistila, vyviedla z rovnováhy.
Hlavne :
1, vznik a vývin svedkov jehovových
2, pôvod svedkov jehovových
3, zakladatel svedkov jehovových
sv. Peter celý život ohlasoval Ježiša Krista, a nie nejakého Jehovu.
24.01.2011
Mgr.
Reagovať
Re: Jehovov den pride coskoro!!!! lebo satan vie ze ma kradky cas!!!
Dochádzajú Ti argumenty a odborné znalosti. Ja nikdy neútočím na osobu a intelekt diskutujúceho.
Ano som vzdelaná. / Mgr. Bc. /
/ predmety religionistika, netradičná religiozita alebo nové náboženské hnutia /
ďalšie predmety : drogy závislosti a ich prevencia, sociálna pedagogika.
1, drogy závislosti
/ nelátkové závislosti na sekte, /
2, sociálna pedagogika / pomoc rodine, ktorá sa ocitla v područí nebez.učenia a siekt /
Riadne som vás vyrušila s toho vášho jehovistického pokoja.
Viem, že keď sa takto ohlášate, hlásam to správne evanjelium, ktoré je v súlade s učením a učiteľským úradom katolcíkej cirkvi.
Dovoľ, aby som namietala, že tradičné kresťanské cirkvi
/ rimskokatolicka, grekokatolícka cirkev /
Cirkev -
nakoľko cirkev je chápaná ako kresťanské spoločenstvo, kde pozornosť veriacich v kresťanskom spoločenstve je upriamená na osobu Ježiša Krista.
Ano som vzdelaná. / Mgr. Bc. /
/ predmety religionistika, netradičná religiozita alebo nové náboženské hnutia /
ďalšie predmety : drogy závislosti a ich prevencia, sociálna pedagogika.
1, drogy závislosti
/ nelátkové závislosti na sekte, /
2, sociálna pedagogika / pomoc rodine, ktorá sa ocitla v područí nebez.učenia a siekt /
Riadne som vás vyrušila s toho vášho jehovistického pokoja.
Viem, že keď sa takto ohlášate, hlásam to správne evanjelium, ktoré je v súlade s učením a učiteľským úradom katolcíkej cirkvi.
Dovoľ, aby som namietala, že tradičné kresťanské cirkvi
/ rimskokatolicka, grekokatolícka cirkev /
Cirkev -
nakoľko cirkev je chápaná ako kresťanské spoločenstvo, kde pozornosť veriacich v kresťanskom spoločenstve je upriamená na osobu Ježiša Krista.
22.04.2012
pastor
Reagovať
všetci su v sekte okrem ks milost
svetkovia jehovovy su už zaregistrovany.Teraz by mohli aj nas ks milost .Lebo len my a nikto iny nebude spaseny .Preto pridajte sa k nam ,aby sme nazbierali 20000 hlasov k registracii
20.04.2018
Ján
Reagovať
Re: všetci su v sekte okrem ks milost
Ježiš bol neinštituizovaný a aj mi kresťanské zbory by sme nemali patriť pod mesto, alebo štát. Nemusíme byť registrovaný. Práve naopak toto je naša doména.
23.04.2012
Mgr
Reagovať
Re: všetci su v sekte okrem ks milost
Nech si každý plnoletý občan rozmyslí, či im dá do ruk svoje osobné údaje.
Meno priezvisko., Bydlisko, rodné číslo., popr. dátum narodenia.
Je to fakt na zváženie. A úpreto varujem a upozornujem, aby ste im svoje osobné udaje nedávali a neposkytovali.
Meno priezvisko., Bydlisko, rodné číslo., popr. dátum narodenia.
Je to fakt na zváženie. A úpreto varujem a upozornujem, aby ste im svoje osobné udaje nedávali a neposkytovali.
15.10.2016
JimmiXzS
Reagovať
XPPWJrMdUPkcmnZoG
zfyCSe http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com