Zaujímavosti o referátoch
Svedkovia Jehovovi - Nebezepečné ...
24.11.2009
normal
Reagovať
referát - komentár
V dnešnej dobe si už hocikto môže písať kadečo, ale tento referát je sila. Písať tam nepodložené tvrdenia a doslova bludy to je tiež sila. Na to treba dve veci. Prvá je odvaha. A ta druhá - bujná fantázia spojená s absolútnou nevedomosťou a nepoznaním vierouky JS. Prakticky tento autor je neskúsený a to s ohľadom na jeho ako to povedať " mladícku nerozvážnosť" čo ho v konečnom dôsledku ospravedlňuje. Takže ak Vás tento refarát rozčuľuje, nechajte to tak a venujte sa dôležitejším činnostiam ako čítaniu článkov, ktoré Vám neprinesú žiadnu hodnotu. Nechajte nech mladík dozreje, nazbiera skúsenosti a keď bude mať 70 rokov možno napíše refarát založený na faktoch a nie na tom, čo "jedna babka povedala" a na podobných " prudko integiletných" tvrdeniach.
06.10.2009
miguel
Reagovať
nie som svedok
Hoci nie som svedok, ani s nimi neštudujem, musím uznať, že k učeniu prvého kresťanstva sú zrejme najbližšie. Pozývam všetkých prečítajte si môj referát: Je učenie o trojici pravdou o Bohu? Môže vám toho viac objasniť.
01.07.2009
brun
Reagovať
bludy
Co to vy pisete za bludy..Jeh.svedkovia su najlepsimi ludmi na tejto planete.Ak by sa co i len trosku snazily aj ostatni ludia,nebolo by nenavisti,honba za majetkami,nespravodlivosti.Ako len mozu pomozu!A nikomu nasilu ,,netlacia,,svoje nazory.Porozpr.sa s niekym z nich,ale netaraj,lebo aj za to mas hriech ked nehovoris pravdu,ked si mudry zisti sam a urob si nazor,ked si hlupy pocuvaj inych a pletky!
20.09.2009
Dušan
Reagovať
Re: PRAVDA
Ktorá cirkev,alebo dajaká spoločnosť na celom svete narobila toľko zverstiev a zločinov všetkého druhu??? Prečo USA zaplatila ako odškodné 2.6 miliard dolárov,ako odškodné za pedofilných kňazov,ktorí zneužili deti??? Kde sú ďalšie desiatky krajín,kde pedofílní kňazy znasilňujú nevinné deti.??? Pečo si nevyberieš brvno zo svojho oka a tak nezačneš hľadaľ vlasok v očiach iných??? Nie je to rúhanie sa proti Bohu,keď sa tu hocikto dá nazývať svätým otcom.??? Matúš 23:8,9 Ježiš tu poukázuje na to,že jediný Svätý Otec je v nebi.!!! Prečítaj si celú 23-tiu kapitolu.Ostatní sú bratia a sestry... Keby som chcel menovať ďalšie nebiblické,falošné nauky,možno by sa mi to podarilo koncom tohto roka.... Namiesto klamstiev a ohováraní JS bolo by lepšie a hlavne pre svoju záchranu začať študovať Bibliu Ján 17:3 Nezabudaj,že s každého slová budeš súdený. Najväčším klamárom je Satan,Diabol. V Biblii je nazývaný,ako otec lži... Chceš sa mu podobať??? Toto je pravda...
18.09.2009
stanley
Reagovať
dosť o ničom
Celý referát je skopírovaný z netu.... asi toľko k tomu. ked si človek dá google tak prvé čo mu vybehne je toto a podtým je práve tento referát.
01.06.2009
milos
Reagovať
ohovaranie? alebo...
toto nie je referat,,ale ohovaranie co uz spada pod tresnu cinnost,, takze sa zamysli trochu co pustas do eteru, vsetko mas nepodlozene, a napisane len z jedneho uhla pohladu...keby si lepsie spoznal jeh. svedkov tak by si nenapisal ze svedkovia su nebezpecni... preco nenapises ze jehovovi svedkovia ako jedina nabozenska skupina odmietala v druhej svetovej vojne akymkolvek sposobom podporit vojnu?!, zatial co knazi cirkvi pozehnavali vojakov...
preco nenapises ze jehovovi svedkovia vdaka tomu , ze obhajuju bozie slovo, bibliu, a drzia sa jej, sa im podarilo dosiahnut to, co sa nepodarilo ziadnej inej skupine ani nabozenstvam - zjednotit ludi roznych narodnosti, jazykov,etnickeho povodu a ras v uctievani jedineho praveho boha!!
preco nenapises ze jehovovi svedkovia vdaka tomu , ze obhajuju bozie slovo, bibliu, a drzia sa jej, sa im podarilo dosiahnut to, co sa nepodarilo ziadnej inej skupine ani nabozenstvam - zjednotit ludi roznych narodnosti, jazykov,etnickeho povodu a ras v uctievani jedineho praveho boha!!
21.05.2009
anonym
Reagovať
................................
je mi luto ale ty tu ani nws o ocm pises asiq nemas prave zdroje informacii a je mi luto ze taky ludia ako ssa podobaju tebe o nas tak vei pisu