referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Alkohol, fajčenie, drogy... prečo to ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
19.09.2010
mimushqa1994    Reagovať
zaujimave
ja si myslim len to o tom že každy kto chce sa rozhodne či si zapali alebo si da pol deci je to každeho osobna vec život nie je ken o tom že ide človek na disco a ožere a pretahne tam volakoho to nie je len o tom..ja chodim na dicso tancovat a odviazat sa a nie sa ožrat to je každeho osobna vec...ja fajčim a nie preto že chcem byť in proste mi to chuti a je to tak.. nepijem ale pivo si dam ked ideme von neber to tak ... ja ta neodsudzujem časom zbadaš..
21.01.2010
halohalo    Reagovať
skola
no skapte vseci sak nic neni na tom zle
05.03.2009
lenka...    Reagovať
mno tak
existuju take tabletki chod ku psichologicke a spitaj sa
05.03.2009
lenka...    Reagovať
mno tak...
existuju take tabletki chod ku psichologicke a spitaj sa
15.03.2008
richard mattes    Reagovať
ponukam
byvam v seredina pazitnej ulici 1456/35 na buduci tyzden nebudemdoma a kto ma che vykradnut nech pride na tuto adresu.byvam na prizemi v pravo a kluce su pod kobercom.u mna nakdete velmi zaujimve veci od elektroniky po sperky.pridte a neolutujete
15.03.2008
temeres    Reagovať
skapte
kokot pica u holica
15.03.2008
temeres    Reagovať
smrad
podla mna tu je taky smrad za sa to neda vydrzat
05.02.2008
dizo    Reagovať
heh...
alebo zacni hulit.. a alkohol ti prestane xutit :P
15.03.2008
temeres    Reagovať
Re: heh...
kokot pica u holica
15.09.2006
vratko1    Reagovať
Alkohol a my
Trafili ste klinček po hlavičke, ked ste hovorili o pokritectve dospelých. Z uvedeného ale vyplýva že to nie je také jednoduché s tým prestať, alebo kontrólovať ruzumom. Mám osobnú skúsenosť s alkoholom a stále ho pijem zatial som nedokázal s pitím prestať. Ale viem že som začal k vôli nezodpovednému prístupu zo strany dospelákov. V živote sa mi nestalo že by mi niekto povedal že alkohol ti nemôžem ponúknuť ten si musíš naliať sám lebo je to droga. Alkohol je droga ktorá mi naplňa život . Ten život je neustále trápenie. Zmysel môjho tápenia vidím v tom,že som si zitil aký velký tyran je alkoho urobím všetko pre to aby som zabránil jeho šíreniu medzi čistými ludmi ani netušiacimi obrovskú moc alkoholu. Ak niekto máte návod na zbavenie sa závislosti od alkoholu, s v ď akou uvítam. Ja som zatial prišiel iba na jednu nikdy nezačať piť ALKOHOL.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.