referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Ach, ten ťahák... (fejtón)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
15.07.2012
Ravi    Reagovať
peuOPvbyLMmJSaqB
Chcem sa spfdtať k 6-temu bodu. Ja som sa v tomto bode stretol s dvoma tef3riami. Jedna hovored, že keď použijem tri vykričniky, tak to vyvole1 ve4čšiu emf3ciu. Pokiaľ hovoredme o prjadei, tak toto je našim cieľom. Druhe1 tef3ria hovored, to čo tu ty prezentuješ.Chcem sa spfdtať, či si to nejako testoval alebo me1š k tomu nejakfa štatistiku?Osobne som sa ešte s interpunkciou ešte nehral. Skf4r testujem ine9 veci. Ale v celku by ma to zaujedmalo.Martin Maže1r naposledny uverejnene9..
14.04.2009
mikol    Reagovať
Re: pomoc
to tu asi neni
10.03.2009
Katuljatko    Reagovať
hmmmmm
dost o nicom
21.05.2008
lilo@stich    Reagovať
FEJT000N
celkom ok ale aj by som to opisau len tom lenivy .. sak co uz ... ese mam cas ved to mame az na zajtra :DDD no ja slohy newim robit ale tento je fakt good a tahaky ..ach ta piip... ucka mi ich furt najde bo mam pridrbanych spoluzakov s ktorymi sa neda :D ODPIS POKEC IKO8711
05.05.2008
Dolly a robko    Reagovať
neverimeeeee
neveriiimeeeeeeeeeeee
23.04.2008
csbv    Reagovať
csynn
celkom celkom dobre
13.02.2008
Lenka    Reagovať
nen prt
ty sibe?????????
08.12.2007
Daniela    Reagovať
Ročné obdobia
Nemá dakto hotový Opis ročných období?Pls odpíšte
29.03.2007
T-iNNa    Reagovať
celkom haluz
zaujimawy koniec:D
26.03.2007
leni    Reagovať
fajny....
celkom fajny....akurat hladam nejaky ktory by mi pomohol napisat ten moj fejton na zajtra do skoly a celkom ma pobawil...zlaty proste(=
12.02.2007
Baša    Reagovať
moze byt
ten referatik sa da ale.................ne moj styl takto si pisat tahky na papieriky
05.12.2006
dominika_sk    Reagovať
pomoc
prosim nemate niekto napisany pribeh na - všetci iný, každy rovnaky prosiim pomožte mi................... :-D
19.11.2006
ivka PD    Reagovať
NO daaaasa
ja uz som sem pisalaa skoro pred rookom..no ja opuzivam tahaky v pohode..a moj sposob je ..daj si tahak medzi nohy a ked ide ucka iba spojis nohy...rukou si zakryjes oci akoze rozmyslas a pritom cumis na tahak..alebo mam celu lavicu popisanu basnickamiMor ho! a takkk:)hehe:)inak moj nick na pokeci je 0ivka tak napiis
04.06.2006
donnka    Reagovať
niekedy netreba...
niekedy ani to proste neni treba... ked po hodinovom pisani tahaku zistis ze si sa pritom vlatne vsetko naucil..:DD
27.05.2006
Anka    Reagovať
Poznám to
Nepoznáš uč. Čožmárovu, lebo nám to čítala v piatok na Sj
27.04.2006
Lucia    Reagovať
da sa to
dost v pohode ale keby to bolo stale tak nebola by som vobec proti
04.01.2006
ivka PD    Reagovať
pohodaa
tak ja mam take zauzivane sposoby ze mi na to nikdy ucitelia neprisli a potom sa cuduju ze na hodine sa bavim a z pisomiek mam vzdy dobre znamky....haluuuz
15.06.2005
Paula    Reagovať
Super
napisal si uplne super sloh...vazne! Moc som sa nasmiala, prave hladam nejaky ten fejton na zajtra do skoly, no tak uvidim.Ale vazne bol skvely...
16.06.2005
marcus88    Reagovať
Re: Super
Aj ja hľadám na zajtra fejtón a tento sa mi tiež zapáčil....
27.05.2005
tahacka    Reagovať
tahak je moja CHOROBA
zakazdym sa mi stane to iste a vzdy si poviem ze s tym prestanem ale pokracujem s tymi tahakmi dalej aj tak JA TO PROSTE MUSIM ROBIT
14.11.2004
nika    Reagovať
NO TOTO SA STáVA AJ MNE
TO JE V PORIADKU JA SOM SI Už NA TAKéTO PREKLEPY ZVYKLA
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.