referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Gemblerstvo a jeho vplyv na prospech
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.01.2006
Monísek    Reagovať
z workoholika gamblerem
Potřebuju něčí pomoc a nevím na koho se obrátit. Moje strory se ani tak netýka mě, ale mého ex-přítele se kterým mám dceru. Je podnikatel a v době, kdy jsme byli spolu, žil jen a jen prací, aby něco dokázal. Vzali jsme si úvěr na objekt, ve kterém nyní podniká a horko těžko ho splatili. Vážila jsem si ho, protože se "dokázal vypracovat" a přesvědčil mě, že por své děti (má ještě 2 z prvního mnaželství) by udělal všechno. Ještě době, kdy jsme byli spolu, se stále věnoval práci, nechodil do hospody, nekouřil a věnoval se občas i rodině (když nepracoval). V současné době už asi rok hraje v kasínech a jeho dluhy se šplhají do 10 milionů. Je klasickým "slibotechnou", který slíbí, že přijde, ale nepřijde, zavolá, ale pak se neozve a už došel tak daleko, že si vypíná mobil, abychom ho nerušili při hře! Jede na pracovní cestu do Prahy, ale zálohu, kterou na práci dostane utratí v kasínu. Jeho dluhy rostou jako houby po dešti. Jsem nešťastná i kvůli jeho dceři, která má letos maturovat a vím, že jí celá situace strašně deptá. Mám strach, aby se jeho "výchova" nezačala projevovat i na chování naší dcery (ta nejmladší - 6-ti letá) ho má stále ráda a jýá jí nechci kazit iluzi o tátovi. Bojím se ale, že její taťka skončí špatně. O odborné pomoci nechce ani slyšet.
Možná je můj příspěvek příliš nejasný, protože myšlenky "to co nejlíp a nejvýstižněji popsat" mi přeskakují a možná je z toho úplný blábol. Dokážete mi nějak poradit na koho se obrátit (jsem ze západočeského kraje) nebo najít informace (třeba i skutečné příběhy, ať dobré nebo špatné).
Věřím Vám a moc děkuji předem

nika
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.