referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Jules Verne Cesta do stredu Zeme
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
08.04.2010
lukaš    Reagovať
Cesta do stredu zeme
Chel by som cestu do stredu Zeme
14.03.2010
ASD2    Reagovať
je to dobree
na poslednu chvilu som si to nasiel!diki moc...
mna citat nebavi-sak staci si to najst na internete ked potrebujete do skoly citatelsky dennik nie...su ovela lepsie veci ako citanie nemyslite?
07.01.2009
Honziík    Reagovať
Co uz
V poho ale kratke
24.09.2008
hmmm...    Reagovať
hmmm,,,
slabe...a velmi VELMI kratke..mozno pre ZS staci
15.05.2008
tana    Reagovať
cesta do stredu zeme
je to super ale mohol si tam aj dať z akej to je knihy a vydavateľstvo a rok vidania ale inač je to super !!!!!!!!!
09.04.2008
Mike    Reagovať
celkem to de
prectl sem ju i ja:)nastastie ale tu plst si urobili sami:) ale celkem dobry cau!
25.03.2008
zuzana    Reagovať
dobre
Tento obsah je najlebší zo všetkych som rada že si si tu knihu prečítal/a! len tak ďalej vzdelavaj sa!
11.02.2008
Zuzka    Reagovať
Super
No mne to tiez pomohlo aj keď som to ajtak čítala ale keď som robila 4itateľský denník tak mi to veľmi pomohlo!!!!!!!!!!!!!!!!! DIKY :-)
16.01.2007
Barborka    Reagovať
Nastastie
Mne s tejto knihy stacil vyrozpravat obsah som stastna ze to tu je lebo ja neznasam citanie fuj!
11.02.2007
misa    Reagovať
Re: Nastastie
si sprosta ze ta nebavi citanie nikam sa v zivote nedostanes ved citanie to obohacuje mysel ja som tuto knihu precitala za pol dna a je uzasna len zaciatok je trocha nudny a dlhy ale potom ked uz vystupia z tej lode je to lepsie
16.01.2007
Barborka    Reagovať
Nastastie
Mne s tejto knihy stacil vyrozpravat obsah som stastna ze to tu je lebo ja neznasam citanie fuj!
25.10.2006
NIKA    Reagovať
katastrofa
je to velmi malo,a nie je tam vobec napisane zaner,postavy,.lit.druh........
24.05.2006
david    Reagovať
Záchrana
dakujem,dakujem,dakujem,dakujem,dakujem,dakujem,dakujem,dakujem,dakujem,dakujem.
Mal som tú knihu prečítať za den a pol dňa(u mňa dosť nerealne),ale ty si ma zachranila!!
velmi pekne dakujem
22.02.2006
Lydia Medikova    Reagovať
Super
Diki ze si tam dal tento prispevok lebo by som bola stratena este raz diki diki diki diki diki diki diki diki diki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DAKUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.03.2006
Sebo    Reagovať
Ti defka
Lyda teba poznam ti chodis do skoly na nobelku ti defka :D
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.