Zaujímavosti o referátoch
Egyptské dynastie a mytológia ...
24.05.2008
Lívia
Reagovať
Asi sa trošku rozpíšem...
Súhlasím s Nefertiti, Achnaton bol Amenhotep IV. V mytológii sa veľmi nevyznám, preto hodnotím len časť súvisiacu so samotnou históriou. Myslím, že si to mal v podstate správne, je to zaujímavé čítanie, ale vadí mi tam niekoľko vecí: v interpunkcii tam občas máš riadne mecheche a aj nejaké tie gramatické chybičky sa vlúdili. Inak, veľké písmená za bodkou po poradovom čísle panovníka, napr. Ramese II. , pôsobili ako začiatok novej vety. To všetko je ešte v pohode, najviac mi nesedelo to, že si vo vymenovávaní panovníkov jednotlivých dynastií nepostupoval stále chronologicky.
Júúj, toľko negatívnych vecí som ti tu popísala, za to môže moje učiteľské črevo :D Takže ťa chcem ešte pochváliť, lebo napriek všetkým veciam, čo som tu spomenula, to bola CHVÁLITEBNÁ práca. S hviezdičkou :)
Júúj, toľko negatívnych vecí som ti tu popísala, za to môže moje učiteľské črevo :D Takže ťa chcem ešte pochváliť, lebo napriek všetkým veciam, čo som tu spomenula, to bola CHVÁLITEBNÁ práca. S hviezdičkou :)
04.09.2004
Nefertiti
Reagovať
Nová ríša
Ja len... Jedna chybička mi udrela do očí... Nebol to Amenhotep III., ale Amenhotep IV. ktory zavrhol kult Amona a nastolil kult Atona... Amenhotep III., bol jeho otec... Ale inak pekna seminarka... :o)))