Zaujímavosti o referátoch
Mrkva
04.12.2011
Leifooo
Reagovať
Hovadinaaaaaaaa
ktori koko* toto písal lebo to môže písat len uplni pridrbanec
17.02.2011
Kristian Kozak
Reagovať
trochu cudne.
ako sa mate asi dobre.ja viem som kralllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sveta. SEM KRAL SVETA........................................................
09.12.2010
VBEARROKA
Reagovať
verbarookka
FACEBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
16.04.2010
luludzi
Reagovať
hmmmm
takze mrkva je z celade mrkvovite ale je pravda ze mnohe zdroje uvadzaju ako zdroj celade zelerovite,tomu by som este pochopila ale podla mna ako referat nema tento referat dostatocny obsah dolezitych informacii..nic moc podla mna,vypisat co kto obsahuje to je najmenej ale skusit sa povrtat v tematike preco je tomu tak to uz je ina rec..
20.12.2009
Blabynka
Reagovať
hm.. :D
noo ja nwm, podľa mňa je to okej :P.. nwm ako tyy,,ale mne sa to ľúbii :).. áá dostala som jedničkuuu :D.. ááá :D
14.08.2009
Elefant
Reagovať
Katasrofa
Také blbosti, že mrkva je z čeľade zelerovité som už dávno nečítal, alebo že má perovitý koreň. Niekto tu tuším si robí kanadské žartíky. Ešte mal napísať, že keď koreň pri raste narazí na kameň a zahne sa, tak takáto mrkva je z čeľade hokejkovité.