referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
03.10.2012
Nikáááá_xDD    Reagovať
Wow....
je to blbost ale kli nej som si zachranila jednotku :DD
04.12.2011
Leifooo    Reagovať
Hovadinaaaaaaaa
ktori koko* toto písal lebo to môže písat len uplni pridrbanec
17.02.2011
Kristian Kozak    Reagovať
trochu cudne.
ako sa mate asi dobre.ja viem som kralllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sveta. SEM KRAL SVETA........................................................
09.12.2010
VBEARROKA    Reagovať
verbarookka
FACEBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
16.04.2010
luludzi    Reagovať
hmmmm
takze mrkva je z celade mrkvovite ale je pravda ze mnohe zdroje uvadzaju ako zdroj celade zelerovite,tomu by som este pochopila ale podla mna ako referat nema tento referat dostatocny obsah dolezitych informacii..nic moc podla mna,vypisat co kto obsahuje to je najmenej ale skusit sa povrtat v tematike preco je tomu tak to uz je ina rec..
20.12.2009
Blabynka    Reagovať
hm.. :D
noo ja nwm, podľa mňa je to okej :P.. nwm ako tyy,,ale mne sa to ľúbii :).. áá dostala som jedničkuuu :D.. ááá :D
14.08.2009
Elefant    Reagovať
Katasrofa
Také blbosti, že mrkva je z čeľade zelerovité som už dávno nečítal, alebo že má perovitý koreň. Niekto tu tuším si robí kanadské žartíky. Ešte mal napísať, že keď koreň pri raste narazí na kameň a zahne sa, tak takáto mrkva je z čeľade hokejkovité.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.