referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Výchova mimo vyučovania vo ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
05.10.2005
Anna Halajová    Reagovať
Nie všetky školské kluby sú rovnaké
Autorka tohoto referátu zrejme bola na praxi v tom nesprávnom školskom klube a pripadá mi, akoby tým myslela, že všetky školské kluby sú rovnaké. Pracujem v školskom klube a snažím sa venovať dostatočný čas deťom na prípravu na vyučovanie, je to prvoradé, keďže mám veľa detí rómskeho pôvodu a viem, že doma sa už určite učiť nebudú (česť výnimkám). Venujeme sa aj rôznym hrám na rozvoj ich osobnosti, didaktickým hrám,záujmom,majú čas aj na odpočinok a mnoho iného. Autorka referátu by sa mala prísť pozrieť aj do iných klubov a nie vyvodzovať situáciu z toho, čo videla v jednom školskom klube.
18.02.2009
Anka    Reagovať
Re: Nie všetky školské kluby sú rovnaké
Chcem sa opýtať. Ako dlho pôsobíte v školskom klube pri Rómoch? Píšem bakalarsku prácu na túto tému a rada by som sa s Vami o tom porozprávala, teda napísala. Zaujímajú ma Vaše skúsenosti.
Ďakujem za odpoveď
05.10.2005
Anna Halajová    Reagovať
Nie všetky školské kluby sú rovnaké
Autorka tohoto referátu zrejme bola na praxi v tom nesprávnom školskom klube a pripadá mi, akoby tým myslela, že všetky školské kluby sú rovnaké. Pracujem v školskom klube a snažím sa venovať dostatočný čas deťom na prípravu na vyučovanie, je to prvoradé, keďže mám veľa detí rómskeho pôvodu a viem, že doma sa už určite učiť nebudú (česť výnimkám). Venujeme sa aj rôznym hrám na rozvoj ich osobnosti, didaktickým hrám,záujmom,majú čas aj na odpočinok a mnoho iného. Autorka referátu by sa mala prísť pozrieť aj do iných klubov a nie vyvodzovať situáciu z toho, čo videla v jednom školskom klube.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.