Zaujímavosti o referátoch
Kurt Cobain životopis
14.04.2011
Marek
Reagovať
kurt zije v mojom srdci
myslime ze bol blazon ale dnes je mojim vzorom uci sa ich pesnicky na gitare azaspievat ich kurt je najlepsi clovek na svete
06.07.2010
linSiu
Reagovať
další omyl
Kurt Cobain sa predávkoval heroínom.jeho žena naplánovala vraždu.mal byt zastrelený.Vrah ho strelil ked už bol mrtvy.
13.01.2010
Nirvana 4ever
Reagovať
Je to pecka
Konečne životopis o Kurtovi čo za niečo stojí. Všetky sú iba o tom že fetoval... rešpekt tomu kto to písal
21.03.2008
veronika
Reagovať
nirvana nikdy nezomiera
nirvana nikdy nezomiera je tu vzdy s nami a aj bude
20.01.2008
ritchi
Reagovať
freedom and love
konecne niekto kto nevidi kurta ako hviezdu ale ako uzasneho cloveka ktory pisal krasne texty a skvelu hudbu. jeho myslienky ovplyvnili a ovplyvnuju miliony ludi na celom svete. bohuzial aj v drogach. mas tam zopar chyb. narodil sa v aberdeene. v hoquaime nebola vtedy nemocnica ale inak super.
KURT SOUL IS FREE
KURT SOUL IS FREE
10.07.2006
chiccle
Reagovať
omyl....
neviem ci si si pomylil cislice 3 a 4 alebo nevies ze kurt zomrel v roku 1994 a nie 93.
07.03.2007
Karin
Reagovať
Re: omyl....
jj určite zomrel 94 aj ja som si ista ale neviem ci 5.4. alebo 8.4. alebo uplne iny datum pls potom keby ta napis mail co si mysliš ty
07.03.2007
Karin
Reagovať
Re: omyl....
jj určite zomrel 94 aj ja som si ista ale neviem ci 5.4. alebo 8.4. alebo uplne iny datum pls potom keby ta napis mail co si mysliš ty
07.03.2007
Karin
Reagovať
We will always love Nirvana
hey je tam viac chybiciek ale nieje to zle možno si t mohol rozpisat viac ale na take rychle čitanie to nieje zle ....
17.06.2005
converse
Reagovať
o nirvane
v celku haluzny referat len mensia pripomienka....grunge sa zrodil ovela skor ako zacala nirvana ucinkovat -the melvins a mudhoney zacali hrat grunge a to na zaciatku 80 rokov a nirvana grunge len zmedializovala..