Zaujímavosti o referátoch
Adolf Hitler životopis
30.04.2012
kristina
Reagovať
buzeranti
aby si zdochol ti hitler vijebany co mas tvar ako tvoja starkina pica eheh teba by maly vikestrovat ti buzerant......
16.05.2010
walter hanko
Reagovať
to je jedno ne.....
ano mate vsetci pravdu treba ciganov dat prec hitler to nemyslel zle ale ide o to ze si zoberte co keby sa hitler narodil ako cigan.....co by sa dialo potom.....
12.02.2006
antifa
Reagovať
genis
gena... vydim jak vyvrazdujete ciganov... niako!! tote vase reci a zabijani zidov a romov... aspon keby ste sa drzali toho co hovorite.. ale vam ebe vo vasich hlavach a ebete do seckych.. a hlavne do bielych.. co vam ebe.. dajte uz VSETKYM pokoj a bezte sa skryt kym nedostanete rozum.. to co za mentalita?
10.01.2010
hitler
Reagovať
Re: genis
aha...no mi si mozme howorit co chceme...cigani zidi a negry...najwecsie odpady nasej ciwilizacie...tak ty sa uwedom...ciernym smrt....!!!
10.01.2010
hitler
Reagovať
Re: hitler
ehm...a ty si to prezila ked si taka mudra..?hm..?tak drz hubu...!!
10.01.2010
hitler
Reagovať
hitler
skoda ze hitler uz neni...aspon by bolo menej negrow a smradlawich zidow...a este aj ciganow...je to banda miesancow...nenawidim farebnych...su to stoky ktore sem nepatria...!!!
17.01.2005
adolf hitler
Reagovať
Moj BOJ
Zaujímavé čo všetko sa o sebe ešte podozvedám, v podstate je to skoro tak, ale mam jednu vyhradu k tomu monštru...
Chcel som iba oslobodiť Nemecky ľud od židov a cigáňov a čo je na tom zlé?
Všetci ma obviňujete ale položte si otázku!
Ovládajú svet židia?
Áno! Pravdaže som asi urobil chybu, že som tento problem riešil tak ako som ho riešil ale to je už pasé...
Slabá informovanosť a neuvedomelosť vás všetkých nad týmto problémom nás bude ešte stáť draho to mi verte, ale je to už vaša vec, ja tu hore z ducem popíjam pravé talianske vinko a pripijame si spolu Sieg heil!
Ja sa ešte ozvem majte sa!
Chcel som iba oslobodiť Nemecky ľud od židov a cigáňov a čo je na tom zlé?
Všetci ma obviňujete ale položte si otázku!
Ovládajú svet židia?
Áno! Pravdaže som asi urobil chybu, že som tento problem riešil tak ako som ho riešil ale to je už pasé...
Slabá informovanosť a neuvedomelosť vás všetkých nad týmto problémom nás bude ešte stáť draho to mi verte, ale je to už vaša vec, ja tu hore z ducem popíjam pravé talianske vinko a pripijame si spolu Sieg heil!
Ja sa ešte ozvem majte sa!
11.12.2009
stalin
Reagovať
nacizmuz
Hitler hloko ťa chápem, len sa mi nepáčilo ako si utočil na môj milovaný soviecký zvez .
Pri tom vi debili viete o tom že usa je plná podvodou ,špinavých židovských podvodou !!!
Začínaju ovladať celú Europu pomocou eu. únie.
Tak isto negri a iný farebný, tý ktori maju polovičné deti (miešanie 2 ras) si niča gény.
A ty cigani špinavý ,primytývny nie zabiť ,ale vysťahovať do indie ,alebo do pakistanu. Veď iba prazitujú.
Pri tom vi debili viete o tom že usa je plná podvodou ,špinavých židovských podvodou !!!
Začínaju ovladať celú Europu pomocou eu. únie.
Tak isto negri a iný farebný, tý ktori maju polovičné deti (miešanie 2 ras) si niča gény.
A ty cigani špinavý ,primytývny nie zabiť ,ale vysťahovať do indie ,alebo do pakistanu. Veď iba prazitujú.
29.05.2006
rommi
Reagovať
Re: Moj BOJ-reakcia
v poctate tu maju seci pravdu.Pravda je ze ciganov by bolo treba pretriedit,lebo niektory....to je humus ale pravda je aj taka,kto to spravi?kto ich z nasej krajiny vyzenie/ako vy hovorite povradi?ale co ak by sa v tych ciganoch nasiel slusny clovek?Zidia!Kazdy ma pravo na svoju vieru.Ide o to,ze aj hitler mal v niecom pravdu a nebol to len zabijak...moj nazor
29.05.2006
rommi
Reagovať
Re: Moj BOJ-reakcia
v poctate tu maju seci pravdu.Pravda je ze ciganov by bolo treba pretriedit,lebo niektory....to je humus ale pravda je aj taka,kto to spravi?kto ich z nasej krajiny vyzenie/ako vy hovorite povradi?ale co ak by sa v tych ciganoch nasiel slusny clovek?Zidia!Kazdy ma pravo na svoju vieru.Ide o to,ze aj hitler mal v niecom pravdu a nebol to len zabijak...moj nazor
11.03.2005
hitler 2
Reagovať
Re: Moj BOJ
Súhlasim s tebou ciganov treba VYVRAŽDIŤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.05.2009
cicuška 200
Reagovať
hitler
toto bol ten največši debil na svete a ti čo ho malu radi nech sa uvedomia ze keby toto prežili tak či by ho ešte obdivovali
07.05.2007
KKK
Reagovať
HITLER
SKINHEADS DO BOJA A CIGANI DO HNOJA SMRT TYM CIERNYM KURVAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SIEG HEIL
16.10.2007
supo
Reagovať
Re: HITLER
bol to clovek ktory chcel nieco dosiahnut a skoro sa mu to aj podarilo teda aj podarilo ja osobne ho bbdivujem bol to velky clovek
16.10.2007
supo
Reagovať
HITLER
bol to clovek ktory chcel nieco dosiahnut a skoro sa mu to aj podarilo teda aj podarilo ja osobne ho bbdivujem bol to velky clovek
12.11.2006
duce
Reagovať
len jeden prispevok ale je onicom
viete co ma najviac sere ze toho skur. Mussoliniho volali duce a to je moja prezyvka asi uz takych 10 rokov a volali tak aj mojho oca a stareho oca
16.10.2006
simije
Reagovať
!!!!!!oki!!!!!!
no je pravda ze ciganov by trebalo zlikvidovat no ale keby prisiel ku tebe vojak tak by sa ta urcite nepytal ci ci nacek abo jaky ti frac jednoducho by ta odpalil!