Zaujímavosti o referátoch
Štvrtohory
04.03.2008
The B!@KuG4n K!lLeR
Reagovať
newiem
no....zda sa mi ze to je opisane z ucebnice ale nejsom si isty..... XD
12.06.2007
lajno
Reagovať
mohlo byt dlhsie
ty vole taketo potrebuje akurat moj 7 rocny brat dlhsie uz asi nebude ze jebnuty referat
30.05.2007
zuuuzka
Reagovať
ľahke
dobry referat ale som si potrebovala nieco doplnit k poznamkam a som v 8čke a mame take iste poznamky ako referat na SŠ
18.05.2007
100lukas
Reagovať
fakt ti to jebe
no tebe to ina jebe v tej hlave prijebanej. Toto mohol napisat naozaj iba kokot!!!!!
15.05.2007
majula
Reagovať
reagovat
:Dto aj ja som robila referat a na hodine som prisla na to, ze je to to iste co v ucebnici, hups
23.04.2007
THmisqa
Reagovať
xD=))))
JA SOM 8-CKA A MAM TOTO SECKO W UCEBNICI....HMM....ja som cela normal refrat na prirodopis..ale asi nic...a obrazok???????
28.03.2006
niekto
Reagovať
chod do prdele
chod do prdele s takym referatom je cely opisany s ucebnice biologia pre 4.rocnik osemrocnych gymnazii
22.04.2007
katka14/88
Reagovať
Re: chod do prdele
a ty si sem co dal?mohol sa na to vysrat ale dal to sem....
11.05.2006
zlatinko
Reagovať
fuuuuj
akoze milacik,kratsie to uz asi ani neslo,zeee???snahu cenim,ale moc si mi nepomohoool... :((
27.04.2006
Boss
Reagovať
NO NENI TEN AUTOR KOKOT...
to je ale kokot ten co to pisal a este aj chudaaaaaaaaaaaak nema na vlastny referat a musel ho opista cely z ucebnice pre 8 rocnik pre ZS sa vyser aj takym referatom jebenko skurveny he ja si tam hladam ne nejake naviac veci a tento chudaaaaaaak to tu jebne no neni to kokt ak chcete mat pripomienku na moju pripomienku tak mi napiste na [email protected]
27.04.2006
Boss
Reagovať
NO NENI TEN AUTOR KOKOT
to je ale kokot ten co to pisal a este aj chudaaaaaaaaaaaak nema na vlastny referat a musel ho opista cely z ucebnice pre 8 rocnik pre ZS sa vyser aj takym referatom jebenko skurveny he ja si tam hladam ne nejake naviac veci a tento chudaaaaaaak to tu jebne no neni to kokt ak chcete mat pripomienku na moju pripomienku tak mi napiste na [email protected]