referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Kornel
Utorok, 26. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Podnikateľský zámer - založenie ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
28.04.2018
Edwald Kist    Reagovať
Ponuka úveru pre vás
Vitajte v globálnych finančných operáciách (Personalizovaná služba pre všetky vaše finančné potreby). My (Global Financial Operations) ponúkame pôžičky s veľmi nízkou úrokovou sadzbou vo výške 3%. Ponúkame osobné pôžičky, úverové konsolidačné úvery, rizikový kapitál, podnikateľský úver, vzdelávací úver, úver z domu a pôžičku z akéhokoľvek dôvodu a naliehavých potrieb !. s maximálnym trvaním 30 rokov. Kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: [email protected]
25.03.2018
Elena    Reagovať
Úver ponúka
Úver ponúka dôveru a serióznosť. Som fyzická osoba, ktorá ponúka pôžičku medzi jednotlivcami a spoločnosťami, pre všetky ďalšie informácie, kontaktujte nás na adrese: [email protected]
06.11.2017
Elena    Reagovať
pôžičky
Vážení uchádzači o pôžičky

Máte nejaké finančné ťažkosti? Chcete začať s vlastnou činnosťou? Táto úverová spoločnosť bola založená organizáciami na ochranu ľudských práv po celom svete s jediným cieľom pomôcť chudobným a ľuďom s finančnými ťažkosťami v živote. Ak chcete požiadať o pôžičku, obráťte sa na nás s podrobnosťami uvedenými nižšie: [email protected]

Názov:
Požadované množstvo úveru:
Trvanie úveru:
Telefónne číslo:

Ďakujem a Boh žehnaj
DÔVERA
Elena
04.01.2016
bishop collins    Reagovať
http://referaty.atlas.sk/diskusia/5550/podnikatelsky-zamer---zalozenie-cestovnej-kancelarie
Dobrý deň ...

Ponúkame úvery ako súčasť svojho sociálneho balíčka ponúka plávajúce úver úrokovú sadzbu vo výške 3%, bez akýchkoľvek záruk, to je pomôcť jednotlivcom a podnikom dosiahnuť ich finančných cieľov.

* Osobné pôžičky (nezabezpečené)
* Obchodné úvery (nezabezpečené)
* Dlh Konsolidácia pôžičiek
* Zlepšite svoj domov

Uveďte nasledujúce:
Celé meno .......
Mobilné ..........
Krajiny ...........
Suma potrebná ........
Pôžička Trvanie: .........
Need For žiadosti o úver ......

Všetky odpovede by mali byť zaslané na e-mail: [email protected]
11.12.2015
Maria    Reagovať
Podnikatelsky plan
Dobry den nema niekto podnikatelsky plan pre kadernictvo ? Ak by sa tu niekto nasiel budem rada kontaktujte ma na email [email protected] Dakujem
03.12.2015
Alena    Reagovať
Prosim :-)
Dobry den nema niekto podnikatelsky plan na kadernicky alebo kozmeticky salon - prezentacia ??? potrebujem do skoli najneskvor do zajtra o 20:00 hod...ak ma tak ma kontaktujte na tomto E-maili [email protected] budem vam velmi vdacna :)
26.04.2015
fred    Reagovať
loan1
-
-
Potrebujete úver? Chcete zaplatiť
Účet?
Chcete rozšíriť vaše podnikanie? Všetko čo potrebujete
Čo musíte urobiť, je pripojiť
Nás pre viac informácií
O tom, ako začať, môžete
O pôžičku
Túžba.
Táto ponuka je otvorená pre všetkých,
Môžete ísť späť na svoj vlastný čas.
Upozorňujeme, že termín
Zmluvy a platby
Úrokovej sadzby
chybu nám musíte oznámiť presný počet 3R.
Požadovaný úver
Týmto spôsobom nám umožňuje
Dať si úver. Ak
Máte záujem získať pôžičku od
Naša spoločnosť. rado sa stalo
Vyplniť "formulár žiadosti" krátke
Uvedené nižšie
Úverové žiadosti poukaz {}
Čím nižšie nájdete podrobnosti musíte vyplniť. Vaše údaje-Save s nami.
Žiadosť o úver.
meno:
Vek:
Paul:
Rodinný stav:
Telefón:
Krajina:
Stav:
Adresa:
Povolanie:
Mesačný príjem:
Aktuálnu pozíciu miesto práce:
Výška úveru potreby d:
Pôžička termín:
Pošlite e-mail na:
Účel použitia úveru:
Požiadali ste pred?:
Rozumiete anglicky?:
Kde ste sa dozvedeli nás?:
E-mail: [email protected]
ďakujem
Pán Fred
17.04.2015
Bishop Johnson    Reagovať
http://referaty.atlas.sk/diskusia/5030/kde-schovat-tahaky?sort=&order=&page=1
ahoj,

Hladáte podnikatelský úver, osobné pôžicky, dom úver, auto úver, študentské pôžicky, pôžicky konsolidáciu dlhu, nezabezpecených úverov, rizikového kapitálu, atd. .. Alebo ste bol odmietnutý úver od banky alebo financné usporiadanie jedného alebo viac dôvodov. Ste skôr ich úverové riešenie! Som Pastor, súkromný veritel, úvery pre podniky aj jednotlivcov v nízkej a cenovo dostupné úrokovej sadzby vo výške 2%. Máte záujem? Kontaktujte nás a liecit úveru nasledovat prevod do 48 hodín. KONTAKT: [email protected]
podrobnosti aplikácie

Názov:
Face book Meno:
Dátum narodenia:
pohlavie:
Stav:
adresa:
umiestnenie
status:
PSC:
Krajina:
telefón:
E-mail:
Stav Úcel úveru:
Výška úveru:
Pôžicka Trvanie:
Mesacného cistého zárobku.

Spät ku mne co najskôr sa vyššie uvedené informácie pre viac informácií.
Dúfam, že to pocujem od vás.

Vdaka a Boh vám žehnaj,
Bishop Johnson
07.12.2014
Ivan    Reagovať
Pod.plan
Dobrý deň ... Vedel by niekto vzpracovat podnikatelsky plan pre kadernicky salon
02.11.2014
jana    Reagovať
Re: Re: Re: Vypracujem podnikateľský plán a prevádzkové poriadky
potrebujem vypracovat podnikatelsky plan
15.10.2014
Karol    Reagovať
Bussines plan
Dobry den

Hladam niekoho kto mi za rozumnu cenu vie vypracovat perfektny podnikatelsky plan.

Dakujem
04.08.2014
Eva    Reagovať
Podnikateľsky plan
Dobrý deň prosím Vás vedel by mi niekto pomôcť a vytvoriť podnikateľsky plán na obchod s potravinami
15.04.2014
Lada    Reagovať
Podnikatelsky plan
Ahojte, nema niekto vypracovany podnikatelsky plan na pedikersky salon? Za FO:-) dik.
15.04.2014
Lada    Reagovať
Podnikatelsky plan
Ahojte, nema niekto vypracovany podnikatelsky plan na pedikersky salon? Za FO:-) dik.
14.04.2014
Kia    Reagovať
Ponuka úveru sa teraz
Kia Slim je tu informovať verejnosť, ktorí sú v núdzi úveru na začatie podnikania, pre domáce použitie, usadiť zlý dlh alebo splatiť svoje dlhy, postaviť dom alebo k inému projektu, ktoré sú strategické. My rozdávať pôžičky na nízkou úrokovou sadzbou vo výške 3%. Ak potrebujete úver pre niektorý z týchto uvedeného účelu alebo pre akýkoľvek iný účel, kontaktujte prosím našu mailovú správu teraz: [email protected]
20.02.2014
majka    Reagovať
SVADOBNY Salón...
ahojte. nemá niekto náhodou vypracovaný podnikateľský zámer na svadobný salón potrebujem do školy...:(
15.01.2014
Jarka    Reagovať
Re: Re: Vypracujem podnikateľský plán a prevádzkové poriadky
Dobrý deň, chcem sa opýtať, viete ešte vypracovať podnikateľský plán pre obchod??? Ak áno, aká by bola cena??? Ďakujem Jarka
03.05.2013
Pani Monica Roland    Reagovať
UVER... Som pani Monica Roland pre Veľkú Britániu
Dobrý deň,

Som pani Monica Roland pre Veľkú Britániu, chcem sa podeliť o niekoľko svedectiev o tom, ako som dostal pôžičku od pána Thomasa Nilson globálnej finančnej Empowerment siete z Kanady. Hľadal som pôžičku a niekto nariadil, aby som mu a on mi poskytnúť pôžičku 250.000 dolárov bez zbytočného odkladu. Bol som podvedený toľkokrát niektorými veriteľmi a ja som bol skeptický a vyhodil na ulicu. ale nie, kým som sa stretol s týmto veriteľom a on mi dal šťastie a ja som šťastná žena dnes s mojimi deťmi.

Prosím, ak naozaj potrebujete pôžičku a viete, že budete splácať, chcem, aby ste sa obrátili pána Thomas Nilson na jeho e​​-mail [email protected] a obráťte ho a povedať mu, že pani Monika Roland, vás odkázať na neho a že som tiež vďačný za jeho dobré skutky a poskytovanie mi tento úver pre, že mňa a moju rodinu, aby bol šťastný.

Vďaka a Boh vám žehnaj.

Pani Monica Roland
12.03.2013
majk    Reagovať
podnikatelsky zamer OZ
kto ma alebo vie vypracovat PZ na obch.zastupcu.ci sprostredkovanie obchodu?
20.04.2010
Eva    Reagovať
podnikatelsky zamer
predam niekomu moj vypracovany zamer na krajcirstvo.moj email [email protected]
29.12.2012
Viera    Reagovať
Re: podnikatelsky zamer
Dobrý deň.
Chcela by som sa informovať či ešte máte ten podnikateľský zámer na krajčírstvo.Za koľko by ste ho predali.Dajte mi vedieť potrebujem súrne.S pozdravom Viera

späť späť    61  |  62  |  63  |  64  |  65    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.