referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Kornel
Utorok, 26. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Podnikateľský zámer - založenie ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
06.01.2011
mata679    Reagovať
Prosba o podnikatelsky plan
Chcemm poprosit ...či nema niekto vypracovany podnikatelsky plan na pizzeriu čajovnu alebo kaviaren ,,,pls je to surne ..potrebujem do skoly ..či by mi niekto nemohol poslať na email [email protected] ....dakujem
29.11.2010
monika    Reagovať
Prosba o podnikatesľský plán
Chcem poprosiť niekoho kto bude taký ochotný a vie mi poskytnúť vypracovaný podnikatelský plán na kaderníctvo, nechtové štúdio alebo masérstvo. Ja si neviem poradiť a veľmi ma súri čas
Ak môzete poslite ho ma moju e- mailovú adresu. Ďakujem
07.11.2010
borka    Reagovať
Podnikatelský zámer
chcela by som vás poprosiť ak bude niekto taký zlatý a mohol by mi poslať na mailovú adresu vypracovaný podnikateľský plán na obchod s bižutériou+striborné šperky, velmi pekne dakujem
25.08.2010
alena    Reagovať
cokoladovna
prosim, najde sa niekto kto by bol ochotny so mnou zriadit malu cokoladovnu v Petrzalke, pripadne poradit, ako na to ??
dakujem
27.05.2010
vevuska    Reagovať
Podnikatelsky zamer
nasiel by sa tu nejaky ochotny cloviecik,kt.by mi pomohol s vypracovanim podnikatelskeho planu na cukraren??prosim,prosim:))
06.08.2010
[email protected]    Reagovať
Re: Podnikatelsky zamer
Zdravím...už Vám niekto pomohol s podnikatelským zámerom cukrárne?

Ja mám ten istý problém..cukráreň+kaviareň.
Pomoc by sa zišla.

Szabó.
17.06.2010
mirka    Reagovať
Re: zamery a plany...
pomohli by ste mi vypracoat podnik. zamer?
19.04.2010
Simona    Reagovať
Podnikatelsky zámer
Ahojte ak sa da vedel by mi niekto poskytnut podnikatelsky zamer?Neviem sa pohnut v marketingovom plane :( prosim vas poslite mi niekto potrebujem to ako vzor lebo na internete neviem nic take najst a potrebujem to odovzdat na maturi :(
velmi pekne vopred dakujem :)
30.03.2010
PETER    Reagovať
podnikatelsky plan
prosim prosim moze niekto poslat podnikatelsky plan n arestauraciu alebo bar keby boli obidva tak to by bolo fajn. prosim
trapim sa s tym uz cely tyzden nic poriadne som na nete nenasiel.
vopred dakujem
26.03.2010
lucinkabs    Reagovať
Potrebujem pomoct
ahojky...potrebovala by som helfnut s podnikatelskym planom z oblasti gastronomie ...hotel, penzion, restauracia...ak mozte pomozte mi prosiiim :) dakujem
10.03.2010
Michaela    Reagovať
pomozte mi s podnikatelskym planom
ahojte potrebovala by som vypracovat pod. plan aby som dostala dotaciu z uradu, chcem kaviaren a stavkovu. prosiiiiiiiim, diky
06.03.2010
Mariana Szépeová    Reagovať
Podnikatelský plán
Ahojte nemá niekto vypracovaný plán na kadernícky salon???
02.03.2010
Peťo    Reagovať
pomoste mi!!
Prosi, nema niekto vypracovany podnikatelsky zamer kamionovej dopravy?
02.03.2010
Peťo    Reagovať
pomoste mi!!
Prosi, nema niekto vypracovany podnikatelsky zamer kamionovej dopravy?
20.01.2010
Maja    Reagovať
podnikatelsky zamer
Ahojte,nema niekto vypracovany podnikatelsky zamer pre kadernicku,moc by mi pomohol.
13.01.2010
iva    Reagovať
podnikateľský zámer-zriadenie čokoládovne
ahojte chcela by som vás pekne poprosiť,či by sa nenašiel niekto kto by mal podnikateľský zámer na zridenie čokoládovne alebo aj nejakého iného podniku...prosím veľmi mám čas len do konca marca...ďakujem...
12.01.2010
maťa    Reagovať
podnikatelsky plan
ahojte prisim vas potrebovala by som podnikatelsky plan na nechtove študio nema niekto?????????????vopred dakujem
28.01.2009
erika    Reagovať
podnikateľský zamer
Ahojte nema niekto vypracovany podnikateľský zamer na kadernictvo??
06.01.2010
bubo    Reagovať
Re: podnikateľský zamer
prosim ak niekomu z vas niekto poslal vypracovany podnik.plan a pomohol vam tak prosim pomozte aj mne
06.01.2010
bubo    Reagovať
podikatelsky plan kadernictvo
velmi rada by som niekoho chcela poprosit o zaslanie na moj E-mail podnik.planu pre kadernictvo je to pre mna moc dolezite cely den sedim pri pocitaci a hladam to som totiz antitalent na pocitace.ale aj tak som sa dnes asi vela naucila od E-mailu cez rozna reg. moc by ste mi pomohli PROSIM
15.10.2009
karin    Reagovať
podnikatelsky zamer
velmi by som niekoho chcela poprosit o zaslanie na moju E-mail adresu vypracovany podnik. zamer pre kadarnictvo.prosim.surne to potrebujem
02.12.2009
Janette    Reagovať
Re: podnikatelsky zamer
prosím ak máte niekto vypracovaný podnikatelský zámer- kaderníctvo" zašlite mi na tento mail" dost mi to súry........dakujem
26.11.2009
maria    Reagovať
Re: podnikatelsky plan
Ahoj Michal,pozerala som si članky...Chcem sa ta spyta,na ten podnikatelsky plan,zohnal si ho? Ja by som potrebovala tiez, je uplne jedno na co bude zamerany. Daj mi prosim vediet.

späť späť   61  |  62  |   63  |  64  |  65    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.