referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Kornel
Utorok, 26. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Podnikateľský zámer - založenie ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
15.11.2009
stanka    Reagovať
podnikateľský plán
môže mi niekto pomôcť pri písaní podnikateľského plánu pre cestovnú kanceláriu
15.11.2009
eriksarkozi    Reagovať
podnikatelsky zamer
chcel by som vás poprosit, či by niekto neposlal podnikatelský plán na zahradnictvo.dakujem
05.03.2009
Brejcak Jan    Reagovať
podnikatelsky zamer
pansky textil
07.04.2009
falco    Reagovať
Re: podnikatelsky zamer
chcel by som vás poprosit, či by niekto neposlal podnikatelský plán na textil, ďakujem
09.11.2009
Jan Jankov    Reagovať
Re: Re: podnikatelsky zamer
Dobry den, mohli by ste mi prosim vas poslat na vas kontakt, nejde len o podnikatelsky zamer ale aj o pripadnu spolupracu.
S pozdravom Jan Jankov
04.11.2009
julia    Reagovať
podnikatelsky plan
strasne pekne prosim dobru dusu ktora by mi zaslala podnik.plan na moj email, najlepsie by bolo kadernictvo...prosim prosim prosim surne
24.10.2009
martina2001    Reagovať
podnikateľský zámer
chcela by som vás poprosiť ak bude niekto taký zlatý a mohol by mi poslať na mailovú adresu vypracovaný podnikateľský plán na nejakú menšiu prevádzku, napr. nechtové štúdio, pedikúra, kvetinárstvo, a pod. Potrebovala by som to do školy. Prosím... a ďakujem. súrne...
24.10.2009
martina2001    Reagovať
Re: podnikateľský zámer
prosím poslať vypracovaný podnikateľský zámer, o ktorý som prosila dole nižšie v príspevku na mail adresu: [email protected]
18.05.2009
michal    Reagovať
podnikatelsky plan
chcel by som vas poprosit ci by ste mi niekto nomohol poslat @ podnikatelsky plan ale v eurach preratany ....dakujem
19.10.2009
Ivana    Reagovať
Re: podnikatelsky plan
ahoj poprosim ta vidim, ze mas zaujem o podnikatelsky plan , aj mne treba chodim len na strednu externe, a trebalo by mi hocijaky len nech je v eurach ked ti niekto ho poslal nemozes mi ho preposlat? Dopredu dakujem Ivca
29.09.2009
Attila    Reagovať
otazka
a podarilo sa ti nieco zohnat, aj ja som dostal taku ulohu, ci by si mi nieco nevedel poslat?
14.08.2009
dusan    Reagovať
Sakmont
Dobry den kdo by mi napisal alebo pomohol napisat podnikatelsky zamer na medzinarodnu kamionovu dopravu dakujem
18.05.2009
michal    Reagovať
podnikatelsky plan
chcel by som vas poprosit ci by ste mi niekto nomohol poslat @ podnikatelsky plan ale v eurach preratany ....dakujem
06.04.2009
Nika    Reagovať
Podnikateľský plán
ahojte nevedel by mi niekto pomoct s financnym planom vobec to neviem a musim to do tyzdna odovzdat ako matutitnu pracu.....ak by to niekto vedel velmi by mi s tym pomohol.....zatial dakujem
28.03.2009
Jana    Reagovať
Podnikateľský zámer
prosím pošlite mi niekto vypracovaný podnikateľský zámer na vedenie účtovníctva velmi pekne dakujem.
28.03.2009
Aneta    Reagovať
Re: Podnikateľský zámer
potom mi ho prosím prepošli dik
28.03.2009
Aneta    Reagovať
Re: Podnikateľský zámer
potom mi ho pošli dik
25.03.2009
Radka    Reagovať
Podnikatelský plán
Chcela by som vás poziadat ci by nebol niekto dobrý a neposlal mi podnikatelsky plan zamerany na cestovnu kancelariu prosim zmylujte sa :0)
24.03.2009
Janka    Reagovať
podnikatelský zamer
nema niekto prosim vas podnikatelský zamer na zalozenie stravovacie a ubytovacie zariadenia?ak hej prosim poslali by ste mi to na [email protected]
02.03.2009
Laura    Reagovať
Podnikatelský plán
Ahojte, velmi by ste mi pomohli keby ste mi vedeli poslat vypracovaný podnikatelský plán zameraný na živnosť s poskytovaním služby, velmi pekne dakujem kazdemu kto mi pomoze :o)
10.02.2009
Mária    Reagovať
podnikateľský plán
Ahojte,prosím vás vekni pekne nemohli by ste mi poslat niekto kto ma vypracovaný podnikateľský plán na cestovnu kancelariu?dakujem.
28.01.2009
erika    Reagovať
podnikateľský zamer
Ahojte nema niekto vypracovany podnikateľský zamer na kadernictvo??
25.01.2009
Martina    Reagovať
podnikateľský zámer
ahojte, nemáte niekto vypracovaný podnikateľský zámer na založenie živnosti - kaderníctvo? dakujem.
20.01.2009
pavol    Reagovať
podnikatelskyzamer
poslite mi prosim niekto referat o zahradach,zahradnej architekture,a pod... potrebujem surne aj sa odmenim... na [email protected]
14.01.2009
Denisa    Reagovať
podnikateľský plán
poprosím či niekto nemá podnikatelský plan na kaderníctvo- potrebovala by som to pre kamošku , dakujem
13.01.2009
sheila212    Reagovať
podnikatelsky plan
nemate niekto podnikatelsky plan pre kadernistvo dakujem

späť späť   61  |  62  |  63  |   64  |  65    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.