Zaujímavosti o referátoch
Podnikateľský zámer - založenie ...
31.03.2008
Danielita
Reagovať
Najlepši podnikatelsky zamer aky som kedy videla....
super spracovane, velmi pekne.....ja by sokm potrebovala podnikatelsky plan aspon na 12 astan ktory by bol na temu Vyrova a predaj textilu....dakujm.....pa
16.02.2007
zuzana
Reagovať
zuzana
je to veľmi podrobné až moc dobré stačí mi z toho polovička a to som na VŚ, pre stredné školy úplne excelentné.
03.11.2007
Paťa
Reagovať
Re: zuzana
prosím ťa veľmi pekne ak máš ešte stále ten podnikateľský zámer na cestovnú kanceláriu mohla by si mi to poslať? ďakujem pekne
25.01.2007
sophie
Reagovať
velmi pekne spracovane
toto som hladala, studujem vysku a s tymto by boli nasi PhDr,Doc.Prof.Phd nadmieru spokojni, d.
10.05.2007
Dušan
Reagovať
Re: velmi pekne spracovane
Spracované je to pekné aj plán sa mi pozdáva ale od reality to má dosť Ďaleko nakoľko podnikám v cestovnom ruchu.Hlavne ma tie čísla pobavili a taktiež mzda zamestnanca.Ak by mi niekto došiel sem pracovať za takú mzdu tak mu ruky vybozkávam....zamestnanec si bez rozpakov vyžiada v čistom 15 000 Sk minimálne prípadne 10 000 Sk + províziu za predaný zájazd.Potom čo sa týka kancelárií 1 nemá šancu naplniť autobus a nieto že ešte chodiť na turnusi ako delegát a pod.
Ten kto to písal tak si moc veril že v prvých 2 rokoch dosiahne zisk...
Ten kto to písal tak si moc veril že v prvých 2 rokoch dosiahne zisk...
11.03.2007
dobre?
Reagovať
Re: velmi pekne spracovane
ahojte,môže mi niekto prosimvas poslat doc subor podnikateľský zámer na založenie cestovnej kancelarie?? na email: [email protected]