Zaujímavosti o referátoch
Žiadosť
14.05.2010
Buf
Reagovať
Milujem
Takych debilkov, co tu pisu jake to je cele na picu a co vsetko tomu chyba.
Preco vy nespravie nieco vlasnte?
Uz len to ze sti si klikli na dany referat je znakom toho ze aj vy nieco hladate za ucelom pomoci pri studiu ...alebo ku vypracovniu nejakej ziadosti. Trapni ste....konretne tato ziadost je uplne v poriadku... a ze je kratka? :D ..Pisal som viacero ziadosti... a keby som mal ziadost na stranu a pol ...myslim ze teraz by som ani nemal moznost pisat na internetove diskusie (:
Preco vy nespravie nieco vlasnte?
Uz len to ze sti si klikli na dany referat je znakom toho ze aj vy nieco hladate za ucelom pomoci pri studiu ...alebo ku vypracovniu nejakej ziadosti. Trapni ste....konretne tato ziadost je uplne v poriadku... a ze je kratka? :D ..Pisal som viacero ziadosti... a keby som mal ziadost na stranu a pol ...myslim ze teraz by som ani nemal moznost pisat na internetove diskusie (:
27.01.2008
looser
Reagovať
vdaka
diki ti moj velmi mi to pomohlo som dostal 2 jednotky a iba som pozmenil zopar veci ...a ani som nemusel rozmyslat :P
10.05.2007
peťushqa
Reagovať
hmmmmmm...
tak xyz myslím,že niečo v tom duchu,že za vybavenie žiadosti ďakujem tam aj bolo,ale tak...Ako ja by som si to pred tým ako to zavesím na net poooriadne prečítala a ešte pooooooriadnejšie rozmyslela,či si spravím takú...ale no nič,veď aj snaha sa cení... v niektorých prípadoch síce pomenej,aale hlavne,že sme zdraví ;)
01.12.2004
katka
Reagovať
to nemyslis vazne..
Petko, myslim ze mas trosku prebujnele ego, ktore ti zahmlieva myslenie.. hlavne ak taketo trapnosti davas na internet, sorry ale je to uplne smiesne..Ja, Peter Trilec..haha
a tak by som si iba tipol, ze na statnom kole matickej olympiady taky tupec ako ty nikdy nebol.. chod sa obesit troska jedna
a tak by som si iba tipol, ze na statnom kole matickej olympiady taky tupec ako ty nikdy nebol.. chod sa obesit troska jedna
14.05.2005
Lukáš
Reagovať
Re: to nemyslis vazne..
Neviem co sa zda katke, take divne na tomto referate...ved je to dobre napisane...vsetky formulacie presne ako maju byt...Ja som tiez z GJGT....a viem, ze Peter Trilec myslim vyhral aj nejaku vyssiu celoslovensku sutaz s pracou Regionalny Sprievodca.....:-)
03.07.2005
xyz
Reagovať
oprava
"odosielatel" ma byt v strede hrubym a ma to byt podciarknute, "prijimatel" ma byt vpravo hore a pod tym take 2, 3 riadky aj datum a miesot. a kde je " za kladne vybavenie ziadosti dakujem"? hm?