referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Alexandra
Štvrtok, 2. januára 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kvalita zdravotnej starostlivosti
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
26.11.2012
Peter Stavbársky    Reagovať
Teória/realita
Dobrý deň, je to pekne napísané, ale realita je dosť odlišná. Keď lekár evidentne prispeje pacientovi k poškodeniu zdravia a kontrolný úrad to "zatlčie, pričom som invalid viac rokov (teda pred týmto), takže mám obmedzené možnosti. Naviac: Žijeme v štáte, ktorý je "právny" iba v Ústave, a teda na papieri. Množstvo organizácii nereagovalo, v lepšom prípade vrátili fotokópie. Štandard zdravotnej starostlivosti založený na objektivite tam, kde cca 30% diagnź je stanovených "z luftu", pretože lekári nevedia zatriediť atypické problémy, niektorí nie sú schopní ako "špičkoví odborníci" - žiať, starí a rigidní - vôbec pripustiť, že k niečomu takému mohlo dôjsť. Zatĺkanie je na Slovensku asi národný šport. STV mi neodpísala na žiaden list alebo e-mail. V súlade s mojimi skúsenosťami bol 22. novembra 2012 v Bratislave protest Blokáda verejno-právnych médii; STV o tom mlčala - tak isto o tom, že tvrdo zasiahla polícia, hoci účastníci žiadali iba to, na čo má podľa Ústavy SR občan právo. Píšem toto ako reakciu = informáciu, mňa lekári a MZ zrejme odpísali. Prosiť nebudem, ponižoval som sa niekoľko rokov prosbami. Oboslal desiatky politikov - ak prišla odpoveď, nebola adekvátna podnetu. Trestné právo zaraduje každého, kto sa dozvie o trestnom čine a nedá podnet na GP, za spoluvinníka. Teoreticku bu mohli pomôcť kmeňové bunky, MZ + SLK odpovedali "od veci". Pekný zajtrajšok prajem. *
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.