Zaujímavosti o referátoch
Židia a koncentračné tábory
09.01.2013
Rufello
Reagovať
Re: super
Ako mozes povedat, ze to je super referat, ked vnom je spusta chyb a polopravd... Napr. sa vnom pise, ze statny rozpocet SR v r. 1940 je 2.75 mil. KS... No to by bolo malo rozpocet v roku 1940 Slovenskeho statu bol vo vyske prijmov 1,72 miliardy KS
12.12.2009
agata greszova
Reagovať
ste tu vsetci posahana sekta
ako mozes povedat niekom krava alebo mu vynadat len zato ze si vyjadry nazor na to kazdy len predpoklada a domieva sa niecomu comu ani sam nerozumie a nechape pretoze to neprezil,,,,good luck pri patrani ,,,,
04.01.2009
agata greszova
Reagovať
osvietm
tak ako dychame tento vzduch a chodime po tejto zemi malo kto by vedel pochopit to,co sa dialo .kazdy pred tym zatvaral oci a nevidel to utrpenie tych deti,zien a muzov boli odsudeny na smrt len preto lebo boli zidia alebo inak rasovo sposobili...tak je toto hriech????sme vsetci skaza ludstva ale hitler ten bol sam diabol vyslany zo sameho pekla...
07.07.2007
dddd
Reagovať
Re: odporucam
ty si normalna tebe ide len o referat a to co ludia citili akoze nic???????? s tohto clanku ma ist aj poucenie a nielen stiahnut ty krawa!!!!!!!!
28.10.2008
Radka
Reagovať
Re: Re: odporucam
Si trapna...ze co ludia citili.
Ide tu o to, aky je referat,nie o to, ze sa pri nom rozplaces. To sa rozplac aj pri ucebniciach dejepisu (ale pochybujem, ze si vobec nejaku citala). Referat je VAZNE dobry.
Ide tu o to, aky je referat,nie o to, ze sa pri nom rozplaces. To sa rozplac aj pri ucebniciach dejepisu (ale pochybujem, ze si vobec nejaku citala). Referat je VAZNE dobry.
25.05.2006
Margaret
Reagovať
Hrôzy, ktoré sú vynikajúco obalené do kvalitného referátu...
Je mnoho slov, ktoré by nedokázali opísať pocity, ktoré vyvolali slová o hrôzach minulosti, čo vznikli z ľudskej hlúposti. Obdivujem človeka, čo to napísal, lebo ja by som to asi nedokázala.
25.05.2006
Margaret
Reagovať
Je mnoho slov, ktoré by nedokázali opísať pocity, ktoré vyvolali slová o hrôzach minulosti, čo vznikli z ľudskej hlúposti. Obdivujem človeka, čo to napísal, lebo ja by som to asi nedokázala.
25.05.2006
Margaret
Reagovať