referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Sviatrosť Krstu
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
04.06.2022
Andrea Heringhová    Reagovať
ako môžem získať späť lásku môjho manžela
Ktokoľvek dnes číta toto svedectvo, mal by to oslavovať so mnou a mojou rodinou, pretože to všetko začalo ako vtip pre niektorých ľudí a iní povedali, že je to nemožné. Volám sa Andrea Heringhová a som z Komárna, ale s manželkou som sa presťahoval do Chicaga v USA. Som šťastne ženatý, mám dve deti a krásnu manželku. Mojej rodine sa stalo niečo strašné, prišiel som o prácu a manželka odišla z môjho domu, pretože som sa v tom konkrétnom čase nevedel dobre postarať o seba a potreby rodiny. Zvládol som deväť rokov bez manželky, aby ma podporovala, aby som sa dobre postaral o deti. Snažím sa poslať testovaciu správu svojej žene, ale ona mi blokuje hovoriť s ňou Snažím sa hovoriť s jej priateľom a členmi jej rodiny, ale stále viem, že jeden by mi mohol pomôcť a neskôr som posielal žiadosť toľkým spoločnostiam, ale stále to urobili nezavolaj mi, kým neprišiel verný deň, na ktorý nikdy v živote nezabudnem, keď stretnem svojho starého priateľa, ktorému som vysvetlil všetky svoje ťažkosti a povedal mi o skvelom mužovi, ktorý mu pomohol získať dobrú prácu v koke cola company a povedal mi, že je zaklínač, ale ja som človek, ktorý nikdy neverí na zaklínadlo, ale rozhodol som sa ho vyskúšať a Drigbinovia ma poučil a ukázal mi, čo mám robiť počas týchto troch obedových dní. dodržujte všetky pokyny a robte to, o čo ma požiadal, Drigbinovia sa ubezpečili, že všetko prebehlo v poriadku a moja žena ma po nádhernej Drigbonovii opäť uvidí. Moja žena mi zavolala na neznáme číslo a ospravedlnila sa mi a povedala mi, že jej naozaj chýbam, ja, naše deti a moja manželka sa vrátia domov. Po dvoch dňoch sa ozvala spoločnosť, ktorej som posielal svoj ďakovný list, a teraz som manažér Paragon spoločnosť v USA. Odporúčam vám, ak máte nejaké problémy, pošlite správu na tento e-mail: [email protected] alebo WhatsApp mu +12162022709 a viber +12066713285 a dostanete najlepší výsledok. Berte veci ako samozrejmosť a budú vám vzaté. Prajem Vám to najlepšie.
28.04.2020
Judas    Reagovať
ach jaj
KS MILOST - vymyvaci mozgov
25.03.2015
Roman    Reagovať
reakcia: Biznis pastorov
Eva, zbierky v každom zbore sú dobrovoľné a nie sú kontrolované. Ľudia majú možnosť uváženia, či a koľko chcú prispieť.
Ak ste boli členkou, určite viete, že skoro pred každou zbierkou sa hovorí Slovo a máte dať iba toľko, koľko dáte z radostného srdca, nie z donútenia alebo zo strachu. Viem, že to nie je príjemné, ale za zlú finančnú situáciu si človek môže v prvom rade sám, keď koná neuvážene.
Osobne si myslím, aj keď ste prispievali, stále Vám ostala väčšina Vášho príjmu. A ako ste s nim naložili, už nie je predmetom tejto diskusie, ale výsledkom iných vašich rozhodnutí, preto ak sa z toho chcete poučiť, odporúčam Vám kúpiť si dobrú knihu o finančnej gramotnosti, aplikovať poznatky z nej a dostanete sa z toho.

K "Biznysu pastorov"
Vo viacerých zboroch KS Milosť sa robia aj zbierky na iné nezištné a dobročinné účely napr. na krmte hladných, zbierka šatstva a finančné zbierky pre chudobných, ktoré sa potom prerozdeľujú osobám naozaj v núdzi.
28.03.2015
eva    Reagovať
Re: reakcia: Biznis pastorov
Vám sa to dobre hovory, Pan Pastor.
07.04.2015
Roman    Reagovať
Re: Re: reakcia: Biznis pastorov
Eva,
som len obyčajný člen KS Milosť, ktorý pozná gramatiku, vie čo z týchto príspevkov môže mať reálny základ a čo je len výplod fantázie pomerov neznalých ľudí, ktorí sa snažia toto kresťanské spoločenstvo zdiskreditovať (chodim do zboru cca 3roky, som člen lebo mám postoj učeníka, nemám od toho žiadny oficiálny papier že som vstúpil do tohto spoločenstva, pokiaľ viem ani nikto koho poznám) a študujem na vš.
09.09.2015
bývalý člen    Reagovať
Re: Re: Re: reakcia: Biznis pastorov
Roman, ty si ešte duchovne nezrelý. Boh ma vyviedol z KS Milosti. Učia iné evanjelium, falošné učenie! Viem o čom hovorím.
09.09.2015
roman    Reagovať
Re: Re: Re: Re: reakcia: Biznis pastorov
Kto nevery v KS MILOST bude zatrateny ,,jedinna prava viera je KS MILOST
28.03.2018
tes    Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: reakcia: Biznis pastorov
Mily Roman, opust vysoku skolu a oprav si gramatiku. Ja mam ucnovku a viem ze "kto nevery" sa pise "kto neveri". Ale to Ti sekta mozog vymyla.
23.10.2015
Roman    Reagovať
Ako môže niekto zneužiť moje meno a napísať za mňa niečo, čo som nepovedal? Keby si aspoň nenapísal nevery s y tam možno ti to niekto aj uverí. Je smutné ako sa úzka skupina ľudí snaží pod rôznymi menami vydávať za členov KS Milosť, toto dokáže fakt len chorá náboženská myseľ. To čo si napísal a vložil mi do úst nie je pravda a je to v rozpore aj s Písmom. Nikto len preto, že je členom nejakej cirkvi (hoci aj KS Milosť) nebude zachránený len preto, že tam chodí.

Boh pozerá na to, či si s ním uzavrel zmluvu a si vo zmluvnom vzťahu s ním alebo nie, je Bohom zmluvy a jediná možnosť a cesta k nemu je Kristus, tým že ho vedome pŕijmeš do svojho života, duchovne si sa znovu-narodil a si nové stvorenie, všetko je nové a ak máš úprimný vzťah s Bohom (životný štýl vyznávanie hriechov, modlitba, Slovo) vtedy môžeš povedať že maš prítomnú istotu spasenia, to človek bez zmluvy nemôže a ani nedokáže povedať.

Vďaka Bohu aj za viaceré evanjelikálne, registrované letnično-charizmatické cirkvi na Slovensku, ktoré učia o znovuzrodení, aj keď ich mnohí označujú za sekty.
10.09.2015
Pre romana    Reagovať
Počuj nick! skrývajúci pod nickom eva, roman /malé písmeno nie veľké!/, anna, nada, pavol atď. už prestaň osočovať KS a začni pracovať na sebe! Si veľmi zatrpknutý človek, chýba ti Kristova láska, a preto nenávidíš ľudí v KS. Prečo neustále musíš vypisovať somariny, namiesto toho, aby si šíril evanjelium?
24.09.2015
Pre romana    Reagovať
Re: reakcia: Biznis pastorov
Dobre si napísal, že nie sú kontrolované. Z tých zbierok a desiatok pastori žijú v blahobyte, majú drahé autá, hodinky, chodia na dovolenky, chodia každý rok do Izraela... Ich ženy nechodia do práce, veď načo, keď majú pastorov, ktorí dostávajú desiatky od tých chudákov, ktorí pracujú 8 hodín denne. Je to veľmi smutné, že psychicky labilní ľudia sa nechali zastrašiť pastormi falošným učením.
23.10.2015
Roman    Reagovať
Re: Re: reakcia: Biznis pastorov
Zbierky sú dobrovoľné a nie sú kontrolované som povedal s ohľadom na to, či niekto prispeje alebo nie. Samozrejme vedie sa účtovníctvo, zbierky sú zúčtované a hradia sa z nich potreby a náklady zboru. (priestor, energie, technika..) Podľa môjho názoru každý kňaz, farár, pastor má právo na odmenu za vykonanú prácu, to v akej výške, je stanovené, a nevidím dôvod prečo by mal byť niekto osočovaný za to, že ide na dovolenku alebo si kúpi drahšiu vec. Tak to je v každej profesii, kvalitný učiteľ, lekár, právnik, architekt si zaslúži primeranú odmenu za svoju prácu.

Mnohí kňazi majú osobné pôžitky garantované zákonom, na ktoré sa skladajú v daniach všetci, a tiež príjem zo zbierok + ďalšie príjmy z rôznych obradov, to vám nevadí? Ja si myslím radšej nech priamo veriaci v zbierkach podporujú miestnu cirkev a tým budú kňazi nútení zvýšiť aj kvalitu kázania, viacej pozerať na potreby ľudí, tak aby ľudia, ktorí ich počúvajú mali dôvod a chceli chodiť aj naďalej na bohoslužby.

Ja osobne som sa za vyše 3 roky nestretol so zastrašovaním ľudí, každý dá podľa svojej viery a len toľko koľko chce dať aby to bolo s radosťou, čo nie je z viery je hriech, takže by tým KS išlo proti sebe ak by zastrašovanie v praxi fungovalo.

Je smutné, že psychicky labilní ľudia sa snažia písať svoj názor na internete, v diskusiách a vydavať sa za niekoho z KS Milosť, s pozdravom Roman
08.11.2015
Pre Romana    Reagovať
Re: Re: Re: reakcia: Biznis pastorov
Roman, presne si trafil do klinca, si psychicky labilný človek, keďže tvrdíš, že je smutné, že psychicky labilní ľudia píšu svoj názor, tak ako aj ty! Podľa tvojho názoru pastor má právo na odmenu za vykonanú prácu, že je to jeho profesia? Kde je stanovené? A čo hovorí Písmo? Hádam nepoznáš Písmo? Tvoj pastor nie je Kristov pokorný služobník, ale plateným zamestnancom zboru, ktorý prekrúca Písmo. Je pyšný na svoj zbor, na svoju prácu, robí mu dobre, ako ho oslavujú jeho naivné „ovečky“ a má každý mesiac odmenu. Svojimi metódami ako vyťahovať ľudom finančné dary a desiatky z vrecka sa osvedčil viac ako vlk v ovčom rúchu než Kristov pokorný služobník. Bez hanby berie desiatky a dary, aby mohol jazdiť na drahom aute, obliekať si značkové handry, chodiť na dovolenky ... Svojím prevráteným výkladom podľa svojho rozumu robí z ľudí teda jeho „ovečiek“ otrokov. Nevedie ovečky do slobody v Kristovi ale do svojej sekty. Z jeho ovečiek sa nestávajú Boží služobníci, ale psychicky labilní laici, ktorí mlčky sedia na lavici a počúvajú zákon a mŕtve rady a poslušne prikyvujú hlavičkou, alebo nechávajú sa viesť duchom démona, namiesto toho, aby skúmali Písmo. Tvoji pastori, ešteže to schvaľujú démonické prejavy, mysliac si, že sú to od Boha. Tvoji pastori sú pyšní nato, aké prejavy sa dejú u vás v zbore. A kde je ovocie Ducha? Mali by ste sa hanbiť!!! Že si ešte nevidel zastrašovanie? Ó, nerozumný Roman, kto ťa tak omámil, aby si nebol poslušný pravde? Ty nechceš vidieť pravdu!
Ďalej, sám si sa priznal, že si členom zboru. Kto ti dal nariadenie, aby si sa stal ich členom? Pán Ježiš? Kde to máš napísané v Písme?
Roman, bez toho, aby si sa pýtal Pána v Duchu, či je všetko v poriadku, čo sa deje u vás v zbore, písal si svoj názor podľa tela. Žiadne svedectvo o Pánovi, Nepoznal si plnosť Krista!
10.11.2015
olga    Reagovať
člen KS MILOST
A Ty nepoznaš čo je napysane v BIBLII ,,,odovzdavaj desiatky,,
27.02.2015
Eva    Reagovať
KS Milost biznys pastorov
Ak chceš prisť o majetok ,tak vstup do KS Milost Mala som tu česť ,,Teraz som na dne ,,,Vdaka pastorom. Pomaly sa s toho dostavam,
11.02.2015
Roman    Reagovať
Reakcia člena KS Milosť
Je trápne ako sa tu snažia ľudia, ktorí nie sú z KS písať akoby nimi boli a poškodzovať meno nasej cirkvi. Pravda je taká, že značná miera pastorov a presbyterov študuje alebo má vyštudovanú teológiu na druhej najväčšej teologickej skole v Budapešti Szent Pál a iných teologických univerzitách. Navyše netvrdíme, že sme "jediná pravá", to tvrdí iná cirkev, ktorú radšej nebudem menovať. Sú aj iné znovuzrodenecké cirkvi, ktoré nasledujú Božie slovo a nie tradície a náuku odkláňajúcu sa od Písma. Z tejto vašej snahy zdiskreditovať Kresťanské Spoločenstvá trápnymi príspevkami "kvázičlenov", sa mi robí zle.
23.06.2012
člen ks milost    Reagovať
člen ks milost
A kde je to pisane v BIBLII,že naši pastory , musia nieke študovat.Našmu pastorovy sa zjavil BOH a povedal mu ty budeš pastor.A stal sa pastorom
23.06.2012
Mgr.    Reagovať
Re: člen ks milost
Trochu málo, také zjavenie. Kde sa dá študovať takáto teologia. vysoké školy prednášajú a učia overené poznatky.
Lebo každá veda ako napr.filozofia,teologia, má systém poznatkov,. má metody ako sa tých poznatkov zmocniť.

To aj ja tebe môžem povedať, že aj mne sa zjavil Boh a povedal mi, že aj ty máš byť pastor. A stal si sa pastorom.
Prepáš,ale toto je argumentácia na úrovni žiaka základnej školy alebo na veľmi nízkej úrovni.
----
Sväté písmo opisuje ustanovenie Eucharistie na tolkých miestach :
Toto je moje telo, ktoré sa dáva za vás. Toto robte na moju pamiatku. Podobne po večeri vzal kalich a hovoril : tentokalich je nová zmluva v mojej krvi, ktorá sa vylieva za vás /Luk22, 19-20/ Mt 26,26-28,
Mk 14, 22-24 , 1. Kor 11, 24-25/

Mocou slov : Toto je moje telo, toto je moja krv premenil Pán Ježiš chlieb na svoje telo a víno na svoju krv. A slovami toto robte na moju pamiatku. dal apoštolom a ich nástupcom knazom a biskupom moc a schopnosť činiť to isté čo učinil on sám moc premienať chlieb na Jeho telo a vino na Jeho krv.
27.01.2015
zuzana    Reagovať
Re: Re: člen ks milost
Čo z božích vecí je overené? Napíš mi, ako sa to dá.
24.06.2012
Janči    Reagovať
Zaujímavé sledovať ako sa im zjavil Boh, to ho videli na vlastné oči, paráda, mať takú vieru to veru nemôže každý, zaujímavé je, že sa zjavil len im prečo sa potom nezjavil aj tím čo HO milujú a denno denne HO volajú a modlia s k otcovi v mene Pána Ježiša?
Veď v biblii je jasne napísané: Boha ni­kto ni­kdy ne­videl; jed­norodený [Syn] Boží, ktorý je v lone Ot­covom, ten (Ho) známym učinil. (Jn1,18)
24.06.2012
Mgr.    Reagovať
Re: Re: Re: člen ks milost
Janči, :

Tu sa vlastne toto KS Milosť chytilo do vlastných nezmyslov, a siete počnúc od zjavenia a vyvolenia pastora, a jeho akože ovečiek, ktoré nachytal, na takúto uplnú banalitu a naivitu.

citujem člen KS :
Našmu pastorovy sa zjavil BOH a povedal mu ty budeš pastor.A stal sa pastorom -

--veď toto je to choré a tá argumentácia je na úrovni žiaka základnej školy.
25.06.2012
Janči    Reagovať
Re: Re: Re: Re: člen ks milost
Mať takú vieru, ktorá dokáže pohnúť horami, je len ťažko pochopiteľné. Veriaci človek musí pri týchto slovách byť v pozore a skúmať či za týmito slovami nestojí duch antikrista ktorý už potajomky pôsobí vo svete.

Deti, je posledná hodina, a ako ste počuli, že antikrist prichádza, aj teraz zjavili sa mnohí antikristovia; podľa toho poznávame, že je posledná hodina. Spomedzi nás vyšli, ale neboli z nás. Veď keby boli bývali z nás, zostali by s nami; ale (odpadli), aby sa ukázalo, že nie všetci sú z nás. (1 Jn 2,18-19)
18.01.2015
anna    Reagovať
podporte nas
jedinna prava viera je ks milost ostatny su zatrateny pridajte sa k nam a podporte nas k registracii
04.01.2015
Jano    Reagovať
pravá viera
Som v KS Milosť a som šťastný, že môžem poznať pravdu odovzdal som svoj život Ježišovi a mám radosť, po obrátení som začal čítať Sväté písmo a zistil som krutú pravdu a to, že modlárske cirkvi a hlavne katolícka "cirkev,, sa vôbec nedržia toho čo stanovil Hospodin skrze svojho milovaného syna Ježiša Krista nášho Spasiteľa a to prvú a pravú cirkev a vieru v živého Boha a živého Ježiša Krista, ktorý nás vykúpil z našich hriechov. Prosím týmto ľudí ,aby sa nebáli a prišli na zhromaždenie a odovzdali svoj život Ježišovi, pokorne a z úprimného srdca a potom sa Vám stane jedna úžasná vec a následne pocítite radosť z čítania Biblie, na začiatok skúste príslovia a žalmy, pocítite radosť s pravdy.
22.07.2012
fanušik ovčara    Reagovať
podpora
Neviem ,prečo sa tu stale spomina pastor Mario Ovčar Je to velmy dobry človek ,ktory nasleduje BOHA.A že berie desiatky,,,Ved aj jeho rodina musi z niečoho žit.V tejto dobe to vobec neni lahke . Deti mu študuju,platit byt ,manželka nezamestnana,Nema to vobec lahke. ved aj v BIBLII sa predsa piše odovzdavaj desiatky
23.07.2012
Janči    Reagovať
Re: podpora
Áno, máme si pomáhať na tom nie je nič zlé, veď láska prikrýva množstvo hriechov je napísané. Keď mu má kto pomôcť je to len dobre, viem čo je to byť nezamestnaný, je to utrpenie a ja to beriem skôr ako moju obeť pre Krista.
09.10.2014
Alebka    Reagovať
Re: Re: podpora
a tie desiatky aj zdaní!!!!!!!!!!?????????????????? tak ako my ostatní?????
24.07.2012
Mgr.    Reagovať
Re: Re: podpora
Janči, ja sa snažím upozorniť na nebezpečenstvo tohto "kresťanského" "spoločenstva" KS Milosť.

- majú nenávisť ku katolíckej cirkvi
-odmietajú sviatosti
-pri vstupe do ich KS vyžadujú aby sa ich člen zriekol Eucharistie
-a takto by som mohla pokračovať.

--a ešte sa vrátim k tej nezamestnanosti
neviem v čom si vyučený, ak sa nemôžeš a nemáš možnosť zamestnať zisti, či úrad práce soc.vecí a rodiny organizuje nejaké rekvalifikačné kurzy.
-dalšia možnosť je zistiť, či je možné zamestnať sa narp. cez drobné a aktivačné práce cez mesto a obec
-tu je možné k dávke hmotnej núdzi získať aktivačný príspevok.
-dalej zisti, či je možné získavať počítačové, a iné zručnosti, napr. ako si napísať životopis, alebo motivačný list popr. žiadost do zamestnania.
-dalej zisti, či urad práce soc.vecí a rodiny, alebo v blízkom okolí sa organizuje napr. burza práce, kde zamestnávatelia ponúkaju volné pracovné miesta.
-dalšia možnosť volných pracovných miest je možné získať nainternet na stránke profesia.
-dalšia možnosť je pozrieť si aké voľné pracovné miesta sú vypísané na príslušnom úrade práce.
-čím dlhšie je človek nezamestnaný, tým rýchlejšie stráca pracovné návyky, kvalifikáciu a odbornosť.
ak máš nejaku konkrétnu otázku, a budem vedieť tak odpoviem.
31.07.2012
Janči    Reagovať
Re: Re: Re: podpora
pri vstupe do ich KS vyžadujú aby sa ich člen zriekol Eucharistie

Tak to som nevedel, to ma fakt bolí, však to je strašné...

K tej práci, chcel by som začať podnikať, modlím sa za to aby mi Boh ukázal cestu.
Mám aj stránku, tam ponúkam svoje služby. www.kasanicky.czweb.org
Viem, že musím byt trpezlivý, ale tu na východe je to strašné čo sa týka práce a služieb tohoto smeru, verím však, že mi Pán pomôže. Ale nechcem hovoriť o sebe, hľadám pravdu, lásku, vieru, túžim po Kristovi, aby sme všetci boli jedno ako chcel Kristus a za to všetko prosím Boha v mene Pána Ježiša Krista. To je môj svet, svet plný utrpenia, ale aj nekonečnej lásky a vďaky k Pánovi ktorý premohol tento svet.
22.07.2012
Mgr.    Reagovať
Re: podpora
Máš na mysli pastora KS Milosť ?
Kde študoval teologiu ?
Ked sa nevie uživit takto prečo nejde robiť normálnu prácu na 8 hod ?
Dufam, že tak podľa vás, že sa mu zjavil Boh a povedal Mario ty budeš pastorom.
Trochu málo nemyslíš ?
Prepáč,ale toto je argumentácia na úrovni žiaka základnej školy alebo na veľmi nízkej úrovni.
----
06.01.2014
dann    Reagovať
Lutheran
Neviem co mate stale proti Majovi.je to fajn chlapik. K cirkvi Milost neviem bo som u nich este nebol,ale jeho som kedysi davno videl asi pred 17 rokmi tu na zapade slovenska bol na jednom tretnuti v Koseci. Je to stale ten isty usmiaty a vesely clovek.Dufam ze sa v BB na konferencii s nim stretnem chcel by som ho pozdravit.Majte sa a hladajte naprv Bozie kralovstvo. S pozdravom Zapad.
03.12.2013
veracruz    Reagovať
iba psychologia
klobuk dole KS milosti za bravurne zvladnutu psychicku manipulaciu. u nich to nie je o nicom inom, iba o vytrhavani z kontextu, psychologii - aj davovej - hlavne to ich slavne liecenie funguje na rovnakom principe ako nejake domorode techniky, ktore oni sami samozrejme odmietaju a oznacuju ako okultizmus. jednoducho hovoria to o com chcu ludia pocut. vyuzivaju dnes moderny trendy, ktore sa pouzivaju aj v "okultistickej" ezoterike - zmyslaj pozitivne, nehres slovom, atd atd. vsetko logicky zdovodnitelne pre cloveka, ktoremu krestanska viera ako ju pozna nedava co potrebuje, ako aj pre cloveka ktory nemal k duchovnosti nikdy blizko. vlk v ovcom ruchu sa vyvija rovnako ako doba - samozrejme diabol ma mnoho tvari a bol by naozaj primitivny, ak by sa sa prejavoval svojou vlastnou negativnou tvarou. pozitivnost, vency usmev, zazraky , charizma a dar presvedcit cloveka s tvarou Pana Jezisa Krista - to su dnes jeho zbrane.
16.06.2013
analytik amatér    Reagovať
moj nazor
keď si pri analýze postavíme starorímsku právnickú otázku CI bono ? v čí prospech, javí sa nám toto"kresťanské"spločenstvo v inom svetle. Komu môžr prospievať snaha o rozklad "tradičných" cirkví - katolíckej, evanjelickej, pravoslávnej. Len ich ideologickým nepriateľom. a tými sú islam, židovstvo, hinduizmus.... Keďže islam by sa nemaskoval za bibliu a ani hinduisti, šintoisti a iní exotickí kazatelia by s av tomto našom priestore nepohybovali tak nenápadne, vylučovacou metódou dospejeme k jedinému zdroju- židia! je to súčasť boja židovského náboženstva a ich celkovej ideológie a teórie o nadradenosti židovskej rasy nad ostatnými "gojmi". Keď si pozriete mená ich šéfov a mená ich hostí , zistíte ktorá bije. O čo im ide - o moc a o peniaze od zmagorených ľudí. No a nehnevajte sa , tie kecy toho Ovčára, tak to je iná znôška demagogického blúznenia.
15.06.2013
pavol    Reagovať
ks milost
podporte nas k registracii ,,,Vaš pastor
02.01.2013
Jurake    Reagovať
KS Milosť
Dobrý deň, neviem či sa môžem vyjadriť troška k tejto téme, ale verím tomu, že áno.
KS Milosť je spoločenstvo ako aj iné spoločenstva po Slovensku - slovo života, apoštolská atď... Mali by sme sa zamyslieť nad Božím slovom, ktoré hovorí o tom, že nemáme posudzovať, tých ktorí sú mimo zboru, v ktorom sme. Láska bližnému zle nerobí alebo láska prikrýva množstvo prestúpení. Pokiaľ hovoríte o niektorých jedincoch zo zboru, to ešte neznamená celý zbor. A ďalšia vec - každý zbor KS Milosť je iný, nemôžete povedať všetci sú rovnakí. Buďte dobrej mysle - pozitívne rozmýšľajte. Pokiaľ sa zvestuje Kristus tak alebo onak, nech sa zvestuje hovorí Pavol. Nebráňme Bohu, aby jednal. Pokiaľ si chce Boh použiť toho alebo onoho, tak je to Božia vec a vedenie. Ale pokiaľ ideme proti kresťanom, ideme aj proti Bohu. Pokiaľ nechceme, aby sa rozširovali kresťanské skupiny, radšej budeme podporovať moslimský svet? Buďme dobrej mysle. Zamyslime sa koľko je hriechu okolo nás. Keď to vidíme, tak radšej podporme veci, ktoré možno majú iný spôsob ako my, ale robia niečo. Keď nemáš rád učenie, to ešte neznamená, že nemusíš mať rád ľudí vo vnútri. Treba činiť pokánie a zmeniť úplne svoju myseľ - sám to vidím na sebe. Takže pokiaľ nemilujeme svojich bratov, tak ako môžeme milovať Boha? Skúsme si dať jednoduchú otázku: Podporujem Božie dielo alebo zastavujem Jeho prácu? Verím tomu, že pochopíte moje myšlienky, ktoré tu prezentujem a že sa poučíme z chýb, ktoré sme robili a začneme Božie slovo brať vážne. Ďakujem.
03.01.2013
Mgr.    Reagovať
Re: KS Milosť
Jurake ty si v tomto spoločenstve ?
Je to spoločenstvo, ktoré bojuje proti katolick. cirkvi, všetkými možným prostriedkami. Je to krestanské spoločenstvo Milosť, je spoločenstvo, ktoré odmieta sviatosti a to eucharistiu a dalšie sviatosti založené samotným Ježišom Kristom. Svojich členov /KS MILOST ) toto spoločenstvo núti, aby sa zriekli Eucharistie.
Píšeš , že treba konať pokanie, ale ako ked odmietate sv,. zmierenia.
Máš to nejaké pomýlené priatelu ?
06.04.2013
klmo    Reagovať
Re: Re: KS Milosť
Mila Mgr, nemala by si tolko vysedavat za pocitacom, ale venuj viacej casu uceniu, aby si spravila prijimacky na strednu skolu. Ved viziu mas dobru _ dosiahnut v zivote Mgr. Takze rychlo umyt zubky, vycikat a spat.
06.08.2012
Janči    Reagovať
KS Milosť
A ešte sa kúsok vrátim ku KS Milosť, veď v podstate oni ani neekzistujú, lebo nie sú registrovaný štátom preto ich ani tento štát nemôže zrušiť. Aj keď registráciu akejkoľvek cirkvi štátom považujem za horšie zlo ako bolo Hitlerovo nemecko, tam bolo aspoň vidno kkto je nepriateľ a mohli ste sa brániť, takto neviete a to je ešte horšie...
06.08.2012
Mgr.    Reagovať
Re: KS Milosť
To je pravda, že nie sú registrovaný ako nábož.spoloč. Vyvýjajú obrovské úsilie na zbieranie podpisov 20.tis dospelých osôb, aby mohli byť registrovaný.
Nech si každý dobre rozmyslí či im dá svoje osobné udaje, meno priezvisko,rodné číslo...atd
07.08.2012
Janči    Reagovať
Re: Re: KS Milosť
Každý rozumný človek musí predsa vedieť komu má veriť. Nechápem ľudí čo uveria hneď všetkému čo im kto nakuká... Potom je to ako s tými babkami ktorých večne vždy niekto okradne. V tomto štáte máme chvála Bohu slobodu prejavu a slobodu vyznania viery, nikto nikomu nebráni v jeho náboženskom živote, každý nech si žije tak ako chce a každý sám poniesie osobnú zodpovednosť za svoje činy.
04.08.2012
nada    Reagovať
prozba o pomoc
pozry na nete ,,Prozba o pomoc ,zrušit sektu KS MILOST
05.08.2012
Janči    Reagovať
Re: prozba o pomoc
Ak ohlasujú Krista tak je to len dobre, ale treba byť v strehu z akého dôvodu ohlasujú Krista. Nedajte sa zviesť upozorňuje nás neustále Slovo Božie! Rozvrat rodiny je vážna vec. Nesúhlasím však z nasylím na akejkoľvek úrovni. Na jednej stránke som dokonca čítal hrôzostrašnú vec, ako môže toto napísať kresťansky zmýšľajúci človek? Ak máte na to odpoveď povedzte mi. Tu je spomínaný úrivok z jednej kresťanskej diskusii.

"Toto spoločenstvo by mali navštíviť kukláči, porozbíjať im okná a zavrieť do basy na niekoľko rokov."
22.06.2012
eva    Reagovať
člen ks milost
Tu nejde len o podpis .U nas budete mat istotu spasenia.Ked sa pridate k nam ,nebudete poznat čo je to choroba a chudoba. Stači ak sa date pokrstit a budete odovzdavat desiatky
23.06.2012
Janči    Reagovať
Mať istotu spasenia môže dať len sám Pán Ježiš Kristus. Mám veľkú istotu aj keď som chudobný a nič nedostávam od štátu, najvačším bohatstvom je pre mňa kráľovstvo nebeské a neľutujem nič, neľutujem, že nemám ani na lieky, neľutujem svoj život keby som sa ho mal vzdať pre Pána Ježiša Krista.
23.06.2012
Mgr.    Reagovať
Janči :
Kresťanské spločenstvo Milosť používa veľmi nebezpečné,agresívne a manipulatívne techniky a metódy,. Pozri ako som ich ja svojimi príspevkami vyviedla z miery.

Poviem pár konkrétnych skúseností o ich praktikách :
-všetku diskusiu obrátia na boj proti katol.cirkvi
-nemajú radi kríž.
-pri verbovaní členov, ktorí boli pokrstení v katolíckej cirkvi nahovárajú, aby sa zriekli a zavrhli Eucharistiu
-rozširujú, že návšteva kostolov a bohosl. je duchovné smilstvo
toto do nich vštepujú tí ich slávni a nikde neštudujúci pastori.
22.06.2012
Mgr.    Reagovať
Re: nepridávajte sa do KS Milosť.
Zle, zlé špatné na plnej čiare.
Málo, málo pramálo.

Predpokladám, že do vášho "kresťanského spoločenstva prichádzajú už pokrstený v katolíckej alebo evanjel,. cirkvi.

Načo druhý krát krst ved Pán Ježiš hovorí
Jeden je Pán, jedna viera, jeden krst.
Ježiš hovorí :
Kto je moje telo a pije moju krv, má večný život a ja ho vzkriesim v posledný deň.
ako naplnate tieto Ježišove slová :

Lebo moje telo je pravý pokrm a moja krv je pravý nápoj.
Kto je moje telo a pije moju krv, ostáva vo mne a ja v ňom. /Jan 6. kap.-/

Toto je ten chlieb, ktorý zostúpil z neba, a nie aký jedli otcovia a pomreli. Kto je tento chlieb, bude žiť naveky."
22.06.2012
Mgr.    Reagovať
registrácia - nedávať sektárom svoje osobné udaje o sebe za žiadnych okolností
Človek ak nemá základné vedomosti o práci, znakoch, terminologii, manipulácii a získavaní členov do siekt, sa veľmi ľahko môže stať ich ľahkou korysťou.

To je dobre, že KS Milosť nechcú na Min.kultury zeregistrovať.
1, základné podmienka je získať dostatočný počet podpisov.
spolu :
-čestné vyhlásenia najmenej 20 000 plnoletých členov, ktorí majú trvalý pobyt na území Slovenskej republiky a sú občanmi Slovenskej republiky, o tom, že sa hlásia k cirkvi alebo náboženskej spoločnosti, podporujú návrh na jej registráciu, sú jej členmi, poznajú základné články viery a jej učenie a sú si vedomí práv a povinností, ktoré im vyplývajú z členstva v cirkvi alebo náboženskej spoločnosti, s uvedením ich mien, priezvisk, trvalého pobytu a rodných čísel.

A tu nech si to každý dobre rozmyslí, či poskytne takýmto ľudom svoje osobné údaje vrátane rodného čísla.

Diskutujúci od KS MILOST, kde vaši pastori študovali takúto teológiu ?
Na akej teologickej fakulte prednášajú takéto učenie ?

Učenie KS Milosť ani nevie v skutočnosti, čo toto slovo znamená, lebo je tak veľmi vzdialené od tohto pojmu.

Toto spoločenstvo stavia až na takej zlobe proti katolic.cirkvi.

Na registráciu KS MILOST nedávať sektárom osobné udaje o sebe za žiadnych okolností :
22.06.2012
člen ks milost    Reagovať
člen ks milost
ved prave preto sa chceme zaregistrovat,lebo je to platena činnost
22.06.2012
Mgr.    Reagovať
Nech si každý plnoletý občan rozmyslí, či im dá do ruk svoje osobné údaje.
Meno priezvisko., Bydlisko, rodné číslo., popr. dátum narodenia.
Je to fakt na zváženie. A preto varujem a upozornujem, aby ste im svoje osobné udaje nedávali a neposkytovali.

Kresťania katolíci nepodpisujte podpisový hárok na zaregistrovanie na Ministr. kultury tejto sekty KS Milosť.
-je to fakt na zváženie.-
22.06.2012
Mgr.    Reagovať
Ale ste sa sektári nejako rozbehli.
Kde prebieha ten váš krst ? Plaváren, kupalisko, bazen, jazero ? Divné miesto pre krst ?

Kde pastori KS milosť študovali teologiu ?

Sú tieto spoločenstvá
(KS Milosť, a modrý kríž ) registrované ako cirkvi a náboženská spoločnosti ?
A dám, vám hned aj odpoved nie, nie sú.

Dajte si pozor, aby vás nezviedli. Lebo prídu mnohí a v mojom mene budu hovoriť : To som ja a : Ten čas je už blízko. Nechodte za nimi. (Luk 21,8-9)

V ľude však boli aj falošní proroci; tak budú medzi vami falošní učitelia, ktorí budú vnášať zhubné rozkoly; budú zapierať Pána, ktorý ich vykúpil, a tým privedú na seba náhlu záhubu. /2Pt. 2-1/

Dajte si pozor, aby vás nezviedli. Lebo prídu mnohí a v mojom mene budu hovoriť : To som ja a : Ten čas je už blízko. Nechodte za nimi. (Luk 21,8-9)

Nechodte za týmito zhubným spoločenstvami, nechodte za KS Milosť a Modrá Kríž.

Pane, prosíme ťa za tých, ktorí opustili nauku cirkvi, aby zistili, že sú na zlej ceste, prosme Pána.
22.06.2012
Janči    Reagovať
Aká je to už služba Pánovi ak za peniaze, ja nedostávam nič a slúžim Pánovi deň čo deň na modlitbách, žijem zo dňa na deň prežívam dá sa povedať, ale nehanbím sa za to.
Blahoslavení chudobní v duchu, lebo ich je nebeské kráľovstvo.

1  |  2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.