referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Sviatrosť Krstu
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
22.06.2012
člen ks milost    Reagovať
člen ks milost
ked RKC može dostavat ,tak prečo by mali naši pastory boli ukrateny.Ved aj v BIBLII sa predsa piše ,,odovzdavaj desiatky.
22.06.2012
Janči    Reagovať
Re: člen ks milost
Nechápem prečo sa chcete porovnávať práve s RKC? O vás som si myslel, že hľadáte kráľovstvo nebeské a nie pozemské.
22.06.2012
člen ks milost
pomožte k registracii ks milost
22.06.2012
Janči    Reagovať
Je tá registrácia až taká dôležitá? Veď Pán Ježiš nikde nepovedal, aby sa cirkev dala registrovať, kde je to napísané v písme?
To už môžete rovno prijať aj znamenie šelmy, však sa pozrite na katolícku cirkev, mnoho kňazov prijalo službu nie preto, že slúžia Bohu, ale preto, lebo je to zaplatená činnosť a istý job ako sa povie. Nechcem nikoho uraziť, každý nech skúma z akých dôvodov sa dal do služby pre Pána.
21.06.2012
Janči    Reagovať
Jedna viera, jeden krst
Aké vlastnosti by mala byť jedna Kristova cirkev? Aké znaky by mala mať? Je pre ňu dobré, alebo zlé ak sa rozdeľuje na čoraz menšie časti?
09.06.2012
ks milost ,jedina prava viera
ako male dieta ma pokrtili v RK kostole .ako 20 ročny som sa oženil a zobral som si evanieličku ,tak som sa dal znova pokrstit v evanielickom kostole.po niekolkych rokoch spolunaživania sme sa pridali k svedkom hehovovim.A nakoniec sme nasli pravu vieru ks milost.a to ma už krstili po 5 krat.a dufam že posledny .
12.06.2012
Janči    Reagovať
Re: ks milost ,jedina prava viera
Ak pochybuješ o platnosti svojho prvého krstu, načo sú ti potom všetky tie ďalšie krsty? Ak máš nestálu vieru, ak si prelietavý človek a nedržíš sa jedného Pána potom sú zbytočné všetky tvoje krsty.
Nechcem ťa nastrašiť, ale to svedčí o tvojej slabej a nestálej viere, viera je najdôležitejšia pre tvoju spásu plus jeden krst, je jedno či si pokrstený ako katolík, alebo evanjelik, a ak mám ísť do hĺbky tak to isté platí aj pre ks milosť. Ak máš jeden krst tak tie druhé sú celkom zbytočné. Krst je nezmazateľný znak tvojej duši, ktorý je znakom, že patríš Pánovi. Nedaj si zničiť život, také prehováranie je od diabla, nie od Pána.
Diabol nechce, aby si poznal pravdu.
12.06.2012
Mgr.    Reagovať
Re: Re: otázka pre Janči,.
pre Janči
mám jednu otázočku :
Aký je tvoj postoj k sviatostiam napr. k Eucharistii.
12.06.2012
Janči    Reagovať
Re: Re: Re: otázka pre Janči,.
Kto je moje telo a pije moju krv, má večný život, a ja ho vzkriesim v posledný deň. Lebo moje telo je pravý pokrm a moja krv je pravý nápoj. Kto je moje telo a pije moju krv, zostáva vo mne a ja v ňom. Ako mňa poslal živý Otec a ja žijem skrze Otca, aj ten, kto mňa je, bude žiť skrze mňa. To je ten chlieb, ktorý zostúpil z neba, nie aký jedli otcovia, a umreli. Kto je tento chlieb, bude žiť naveky.
(Jn 6,54-58)
Eucharistia je úžasný dar živého Boha, v eucharistii k nám prichádza sám Boh, stvoriteľ neba a zeme, Pán vesmíru a všetkého živého viditeľného aj neviditeľného, v eucharistii sa Boh dotýka hriešneho človeka.
12.06.2012
Mgr.    Reagovať
Re: Re: Re: Re: otázka pre Janči,.
Ja to vnímam presne tak isto.
Stále viac a viac túžim pristupovať k tejto sviatosti.
Eucharistia je veľký dar od Boha. Ježiš sa nám dáva za pokrm pre naše duše.
Pekne si to napísal, ten svoj vzťah Ježišovi v Eucharistii.

A dalej doplnim známy citát :
Ja som chlieb života.- / Jan 6. 48/

Potom vzal chlieb a vzdával vďaky, lámal ho a dával im, hovoriac: Toto je moje telo, ktoré sa dáva za vás.
Toto robte na moju pamiatku. Podobne po večeri vzal kalich a hovoril: Tento kalich je nová zmluva v mojej krvi, ktorá sa vylieva za vás. /Luk 22/
09.06.2012
Mgr.    Reagovať
Re: ks milost ,jedina prava viera
To je hrozné. Prvom rade, Ti musím napísať, že máš stále platný krst v katolíckej cirkvi,. Podľa toho, čo učí cirkev krst je nezmazateľný znak na duši. Dalej ti musím pripomenúť, že pre tento nezmazateľný znak na duši krst nie je možné opakovať.

Dalšia vec evanjelická a katolícka cirkev si navzájom uznáva krsty.
2001 Dohoda o Krste svätom medzi evanjelickou a katolíckou cirkvou na Slovensku

Dalej ma doslova zarazilo prestup k jehovistom a dalšia prelietavosť ešte horšia k dalšej sekte KS milost.

Stále máš platný krst v katolíckej cirkvi.

KKC 1280 Krst vtláča do duše nezmazateľný duchovný znak, charakter, ktorý určuje pokrsteného na kresťanský náboženský kult.
Pre tento charakter nemožno krst opakovať.

Pri krste je aj pomazanie sv.krizmou, vonavým olejom, ktorý posvätil biskup znamená dar Ducha Svätého daný novopokrstenému.
Stal sa kresťanom čiže pomazaným Duchom Svätým, včleneným do Krista, ktorý je pomazaný za Kňaza,Proroka a Kráľa.

Pri krste si bol pomazaný aj sv.krizmou.

Priateľu neplníš záväzky vyplývajúce zo sviatosti krstu. Každý pokrstený kresťan katolík má byť v nedeľu a prikázaný sviatok na sv,. omši

A dalšiu vec aj svedkovia jehovovi a aj KS Milosť sa najskôr sa snažia zakrývať nenávisť voči katolíckej cirkvi.

Tieto tvoje krsty a prestupy k rôznym vieram, svedčí o tebe, že si veľmi ovplyvniteľný a nestály človek.
07.06.2012
luba    Reagovať
jedina prava viera su jehovovy
jedina prava viera su svetkovia hehovovy,Hovory Vam niečo ,,spanila jazda husicka,,Ako aj Luter,chceli zmenit svet.,,,,,pridu falošny učenici
08.06.2012
Janči    Reagovať
Re: jedina prava viera su jehovovy
To každý o sebe rád hovorí, ja si o sebe nedovolím tvrdiť niečo také, lebo Pán je ten ktorý ma súdi.

Lebo ničoho nie som si vedomý, ale nie v tom je moje ospravedl­nenie; ale Pán je Ten, ktorý ma súdi. (1 kor 4,4)

Som rád, že som zachoval jeden krst ako katolík a nemusím sa vôbec pre to hanbiť.

Jeden Pán, jedna viera jeden krst (Efez 4,5)
08.06.2012
Mgr.    Reagovať
Re: Re: krst
pre Janči,.
Ja tiež som zachovala, a dodržiavam všetky záväzky vyplývajúce zo sviatosti krstu.-
09.06.2012
Janči    Reagovať
Re: Re: Re: krst
Je zaujímavé sledovať koľko vzniklo nových odnoží cirkvi len v tomto storočí. Mnohý opustili svoju cirkev len preto, lebo v nej nenašli uplatnenie a pochopenie, dokonca sa dali prekrstiť nanovo akoby ten prvý krst nebol platný. V biblii je napísané: Ducha neuhášajte. (1 Sol 5,19)
Je dôležité pochopiť čo chce Kristus skrze nás povedať cirkvi. Netreba hneď niekoho odsúdiť len preto, lebo má kus iný názor ako my, my silný vo viere sa máme ujímať slabých a modliť sa za nich to je naše poslanie.

Na­pomíname vás, bratia, učte poriad­ku ne­poriad­nych, po­smeľuj­te malomyseľných, ujímaj­te sa slabých, buďte zhovievaví ku všet­kým. (1 Sol 5,14)
09.06.2012
Mgr.    Reagovať
Re: Re: Re: Re: krst
Viem, že stále vznikajú nejaké nové spoločenstvá, a viem, že niektorí sa dávajú nanovo pokrstiť.
Napr.
-krestanské spoločenstvá
-znovuzrodená kresťania
a iné.
Nechápem prečo sa dávajú znovu pokrstiť.
Zdá sami to doslova nepochopiteľné.
Podla mna stále majú platný prvý krst v katolickej cirkvi.
mám jednu otázočku :
Aký je tvoj postoj k sviatostiam napr. k Eucharistii.
09.06.2012
Janči    Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: krst
Samozrejme beriem sviatosti ktoré sú platné a ktoré stanovil Kristus. Ak sa dáva niekto znovu pokrstiť akoby pochyboval o Božej láske a milosti.
Uznávam sviatosti:
- krst
- eucharistiu
Je mi smutno, že katolícka cirkev stále zaostáva za evanjelickou pre eucharistiu, stále v nej zostáva to prečo musel Luther vystúpiť z cirkvi, už dávno mala prísť náprava, ale modlím sa, aby aj tu Duch Svatý všetko napravil.
Nič iné neberiem, aj keď som katolík podľa Pánovho Slova:

Ja dosvedčujem každému, kto počuje prorocké slová tejto knihy: Ak k nim niekto pridá, tomu Boh pridá pliagy opísané v tejto knihe. Ak niekto vezme niečo zo slov tejto prorockej knihy, tomu Boh vezme podiel na strome života a zo svätého mesta, opísaných v tejto knihe! (Zj 22,18-19)
07.06.2012
pridajte sa k nam
jedina prava viera je len v ks Milost .Ak vstupite k nam ,určite budete spaseny.Nebudete poznat ,čo je to choroba a chudoba.
07.06.2012
Janči    Reagovať
Re: pridajte sa k nam
Podľa teba priateľu mi ostatný nie sme potom spasený, lebo pravá viera je len v ks Milosť? Veľký tvoj omyl, lebo Písmo hovorí:
Ak ústami vyznávaš Pána Ježiša a v srdci veríš, že Ho Boh vzkriesil z mŕtvych, budeš spasený; lebo srdcom veríme na spravodlivosť a ústami vyznávame na spasenie. Každý človek totiž, ktorý by vzýval meno Pánovo, bude spasený. (Rímskym 10,9-13)
07.06.2012
Mgr.    Reagovať
Re: Re: pridajte sa k nam
A ja vám hvorím pravý opak nechodte za KS Milosť. Vystúpi mnoho falošných prorokov.
Myslím a píšem lebo inak nemôžem konať, že kresťanské spoločenstvo KS je sekta.

Tak prečo odmietate sviatosti ako pramene Božích milostí.
Všetci sektári a aj svedkovia jehovovi argumentujú nasledovne :
1, podme spolu hľadať pravdu
2, pravdu nie je ťažké hľadať
3, hľadaj pravdu
a mnohých iných podobných vecí ....

Ja hovorím :
bez cirkvi niet spásy
bez sviatostí niet spásy
bez Ježiša Krista niet spásy
07.06.2012
Janči    Reagovať
Re: Re: Re: pridajte sa k nam
Ťažko niekoho označiť za sektu všade sú dobrý aj zlý, aj keď Jehovisti sú kapitola sama o sebe o nich tu nechcem hovoriť, napr. to čo urobil Luther bola snaha o pozdvihnutie cirkvi s ktorou to už išlo dolu vodou, hlavne kvôli odpustkom sa narobilo veľa zla to vieme všetci dobre. Napríklad rímsky katolíci sú len jedna z mnohých cirkví ktoré sú oficiálne registrované, ale pred nimi boli aj iné cirkvi stačí si len prečítať Zjavenie Jána 2-3 kapitolu. Ani jedna z cirkví nemá také výsadné postavenie ako rímsky katolíci možno len evanjelická cirkev, žeby boli rímsky viac posvatenejší alebo zbožnejší ako iný? Pre cirkev je len dobré ak niekto napr. ako Luther občas ukáže na to čo je v cirkvi v rozpore s Božími prikázaniami, lebo ak to nik neurobí ľahko môže aj sama cirkev padnúť. Preto Pán Ježiš podľa mňa povedal: Ale keď príde Syn človeka, či nájde vieru na zemi? (Lk 18,8)
07.06.2012
pridajte sa k nam
My sme už našli pravdu.Jedina pravda je v ks Milost.Najlepšie by vam to vysvetlil pastok Peter Gammons.
05.06.2012
eva    Reagovať
člen ks milost
konečne sa niekto zastal našich pastorov.A ku tym desiatkom.Ved v BIBLII sa predsa zrozumitelne piše , odovzdavaj desiatky. Predsa nemožu žit ,len tak z vetra.A ešte v tejto dobe
05.06.2012
Mgr    Reagovať
Kde tí vaši pastori študovali teologiu pre túto sektu KS Milosť.
Kto zaručí takýmto akože "kresťanským spoločenstvám" ( sektám ) že ten ich výklad písma je správny.
Veď táto akože "kresťanské spoločenstvo"/Sekta / nie je registrovaná ako cirkev alebo náboženská spoločnosť na Slovensku.
A dúfam, že na Slovensku nikdy ani nebude KS Milosť- sekta registrované.
Vaši členovia sú odídenci od katolíckej alebo inej kresťanskej cirkvi.
A ešte niečo, oni aj opustili cirkev, učenie a svoju vieru takto zapreli a aj tak zostali nadaľej členmi katolíckej cirkvi, lebo stále majú platný krst a nezmazateľný znak na svoje duši.
Pri krste boli pomazaní sv. kryzmou.
Na znak Krista proroka a Kráľa.
Dokonca ste ich donútili vzdať sa svojej viery, dokonca ste ich prinútili odmietnúť aj sviatosti.
06.06.2012
Janči    Reagovať
Re: Re: člen ks milost
Ide o problém už prvých apoštolov ktorý mali problém s falošnými bratmi, ja sa prikláňam k nasledujúcemu biblickému textu:
Ja ako múdry staviteľ, podľa milosti Bohom mi danej, položil som základ, ale iný stavia na ňom; každý však nech si dáva pozor, ako naň stavia! Lebo nik nemôže položiť iný základ okrem toho, čo je položený, a tým je Ježiš Kristus. (1 Kor 3,10-11)
Na hore uvedenom texte pekne vidno prečo si katolícka cirkev nemôže dovoliť súdiť iné cirkvi ak sama nedodržiava Pánove prikázania, ak to niekto tvrdí musí poriadne skúmať či nič nepridáva a či nič neuberá z Pánovho Slova.
06.06.2012
Mgr.    Reagovať
Re: Re: Re: člen ks milost-Janči
Priateľu ako to písmo dodržiavaš ty a tá vaša sekta.

Gal. 1:8 Ale keby sme vám hlásali my alebo aj anjel z neba iné evanjelium, ako sme vám hlásali, nech je prekliaty!

Gal 1:9 Ako sme už povedali, aj teraz znova hovorím: Ak by vám niekto hlásal iné evanjelium ako to, ktoré ste prijali, nech je prekliaty!

ako uskutočňujete naplnate tieto slova z Písma :
Ja som chlieb života. / Jan 6:48/

Ježiš im povedal: "Veru, veru, hovorím vám: Ak nebudete jesť telo Syna človeka a piť jeho krv, nebudete mať v sebe život.
/ Jan 6:53/

Kto je moje telo a pije moju krv, má večný život a ja ho vzkriesim v posledný deň. Lebo moje telo je pravý pokrm a moja krv je pravý nápoj.
Kto je moje telo a pije moju krv, ostáva vo mne a ja v ňom. ( Jan 6: 54-57)
07.06.2012
Janči    Reagovať
Re: Re: Re: Re: člen ks milost-Janči
Priateľu, ak si pozorne čítal môj príspevok tak si tam nikde nenašiel, že patrím medzi nich! Ja budem patriť len Kristovi a nikomu inému! (Gal 1,9) Aké je podľa Vás to pravé evanjelium? To ktoré učí katolícka cirkev? alebo je to evanjelická cirkev, alebo sú to baptisti? Podľa mňa ani jedna cirkev nemá práva nárokovať si na pravé evanjelium, už dávno nie od smrti apoštola Pavla, vďaka dravým vlkom ktorý nešetrili stádo. Pravé evanjelium je len jedno a to je len Kristovo podľa:
Myslím totiž na to, že každý z vás hovorí: Ja som Pavlov, ja však Apollov, ja však Kéfasov, ja však Kristov. Či je Kristus rozdelený? Či Pavel bol ukrižovaný za vás? Alebo či ste v meno Pavlovo boli pokrstení? (1 Kor 1,12-13)
07.06.2012
Janči    Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: člen ks milost-Janči
A nedá mi ešte nedodať, je smutné a je mi do plaču pre to čo sa robí v cirkvi, ako sa rozdeľuje na čoraz menšie a menšie časti a to len preto, lebo cirkev nezachovala základné Pánove prikázania, mnohý čo sú prvý budú posledný a posledný budú prvý. Ak niekto hľadá skutočnú pravdu a nedrží sa napr. katolíckeho katechizmu je už považovaný za sektu a je hodený do jedného vreca zo sektármi aj keď hľadá pravdu a miluje Pána. Uznajte však čo je správne podľa Vás počúvať viac Boha, alebo človeka? Chcem zostať tvrdým sektárom len preto, aby som obránil Pánovo evanjelium aj keď zostanem pokrsteným katolíkom a aj keď ma vylúčia z cirkvi a budem musieť vydať počet zo svojich skutkov, ale tak aby som sa nemusel hanbiť pred Pánom!
06.06.2012
palo    Reagovať
nova sekta
dokonca na nich podali trastne oznamenie za falšovanie podpisov Niečo hrozne čo dokaže nejaka sekta k voli peniazom.V šetko to prichadza s ameriky
06.06.2012
Mgr.    Reagovať
Re: nova sekta
Snažím sa proti takýmto sektám bojovať.
Píšem sem upozorňujem na spôsob získavania členov, manipuláciou.
Napísala som niekoľko príspevkov a referátov na tému siekt.
Presne tak, všetko sem prichádza z Ameriky.
Ešte aj svedkovia jehovovi majú pôvod z Ameriky a to priamo v Brooklyne.
30.05.2012
Janči    Reagovať
modlitba
Ešte mi nedalo nedodať, prepáčte mi ak sa môj príspevok nedotýkal priamo témy, za čo sa vopred ospravedlňujem ale k tomu čo napísal vo svojom príspevku dezider: Potom Vas ,, katolikov a všetkych čo navštevuju kostoly zničime ,,haleluja haleluja,, Ja som pokrstený katolík, otec bol evanjelik a mama katolíčka ale k veci, nedovolil by som si takto osočovať niekoho vieru len preto že je katolík, ja poznám bratov aj z iného Pánovho stáda, baptistov a nikdy sme sa neurážali pre vieru. Pán povedal mne patrí pomsta ja odplatím, pravý kresťan má slúžiť v prvom rade Pánovi a má žehnať aj svojím nepriateľom a tím čo ho prenasledujú, to je vôla nášho nebeského otca a Pána Ježiša, lebo ako sme robili druhým tak sa bude vodiť nám. Želám vám všetko dobré a hojnosť Božieho požehnania a milosti.
30.05.2012
Janči    Reagovať
modlitba
V prvom rade chcem pozdraviť Mgr. Mária Ovčára. Ďakujem za úžasné povzbudenia ktoré prišlo na mňa cez vaše kázanie o posledných časoch. Chcem povedať, že som bol dlhší čas duchovne mŕtvi aj keď som veril Pánovi, ale vaše kázanie ma znovu poriadne nakoplo, naštartovalo na vačšie posvetenie a život v Pánovi. Je to úžasná moc viery aj v ťažkostiach a trápeniach. Ale k veci prečo som sa rozhodol aj tu prispieť, prosím za modlitby za moje uzdravenie čo ma už dlhší čas trápi, prosím aj za poslinenie v duchovnom a rodinnom živote a v nasledovaní Pána. Ak by bola chuť môžete mi napísať aj na moju www stránku http://www.kasanicky.czweb.org/ budem vám vďačný za každé povzbudenie a modlitby aj takto na diaľku. Ďakujem všetkým za ochotu a modlitby. S pozdravom váš brat Ján.
26.04.2012
koloman    Reagovať
čken KS MILOST
To nie len pre ks milost 2 percenta Sme najvetšie spoločenstvo na svete. Na slovensku je nas nierkolko spoločenstiev.Ako napriklad.ks milost,zbor viery,modry križ,anjeli konca sveta.jednota bratska ,,,, nie babtistov,,, Ved aj naši pastory musia z niečoho žit.Ved aj taka navšteva z Mexika z ameriky alebo z madarska niečo stoji..Dakujem za pochpenie Naše davky nie su take vysoke .A desiatky musime odovzdavat aby sme boli spaseny
26.04.2012
Mgr.    Reagovať
Re: čken KS MILOST
Najväčšie nebezpečenstvá v dnešnej dobe k nám prichádzaju od siekt.
Pekná zmiešanina siekt. Tie ktoré si vymenoval pekný guláš naozaj.
To nemá obdobu.
Tak to teda nemusíte, príspevky by mali byť na základe dobrovoľnosti. Ale u vás to funguje dobrovoľne nasilu.
Aká pastori,. kdeže len tí mohli študovať takéto teologie ? Priateľu zamysli sa nad tým.
22.04.2012
pastor mario    Reagovať
pomoc
krst je platny len v ks milost.podporte nas k registracii. Lebo nie a nie nas nechcu zaregistrovat
25.04.2012
Mgr.    Reagovať
Re: pomoc
To nie je pravda.
zavádzaš, kde si študoval Teologiu ? Na AKEJ FAKULTE ?
Nech si každý plnoletý občan rozmyslí, či im dá do ruk svoje osobné údaje.
Meno priezvisko., Bydlisko, rodné číslo., popr. dátum narodenia.
Je to fakt na zváženie. A preto varujem a upozornujem, aby ste im svoje osobné udaje nedávali a neposkytovali.

Kresťania katolíci nepodpisujte podpisový hárok na zaregistrovanie na Ministr. kultury tejto sekty KS Milosť.
-je to fakt na zváženie.-
25.04.2012
Mgr.    Reagovať
Re: pomoc
Nech si každý plnoletý občan rozmyslí, či im dá do ruk svoje osobné údaje.
Meno priezvisko., Bydlisko, rodné číslo., popr. dátum narodenia.
Je to fakt na zváženie. A preto varujem a upozornujem, aby ste im svoje osobné udaje nedávali a neposkytovali.

Kresťania katolíci nepodpisujte podpisový hárok na zaregistrovanie na Ministr. kultury tejto sekty KS Milosť.
-je to fakt na zváženie.-
25.04.2012
ks milost
prosim o pomoc o 2 percenta z dani pre,, ks milost,,
13.03.2012
dezider
pride ten čas ,,čoskoro ,,čo nas zaregistruju.Potom Vas ,, katolikov a všetkych čo navštevuju kostoly zničime ,,haleluja haleluja,,
23.03.2012
Člen ks milost    Reagovať
Re: dezider
Dezider, prosim spamataj sa a otvor si Bibliu - koho chce kto nicit??

Biblia hovori, ze mas milovat, nie nicit. Ak ti to este stale nedoslo - tak nenavidi a nici sa hriech a diabol a miluje sa hriesnik.

Clen KS Milost.
24.03.2012
koloman    Reagovať
Re: Re: dezider
ale ,nas to pastor tak uči,nenávist voči katolikom
25.03.2012
Mgr.    Reagovať
Re: Re: Re: dezider
Ten váš pástor je totálne mimo.
No teda pekné veci vás učí ten pastor.
Kto hovorí, že je vo svetle, a nenávidí svojho brata, je ešte stále vo tme. (1 Jan 2:9)
13.03.2012
Mgr.    Reagovať
Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci, lebo zatvárate nebeské kráľovstvo pred ľuďmi! Sami doň nevchádzate, a tým, čo vchádzajú, vojsť nedovolíte. /Mat 23,13/

Myslím, že aj sektári od KS Milosť sú takíto klamní apoštoli a klamní pracovníci, a preto nechodte za nimi, nechodte za KS Milosť
13.03.2012
Mgr.    Reagovať
On odpovedal : Dajte si pozor, aby vás nezviedli.Lebo prídu mnohí a v mojom mene budú hovoriť : To som ja a : Ten čas je už blízko. Nechodte za nimi / Luk21,8/

Sú to falošní apoštoli, klamní pracovníci, ktorí sa tvária, akoby boli Kristovými apoštolmi. /2.Kor. 11-13/

Myslím, že aj sektár od KS Milosť sú takíto klamní apoštoli a klamní pracovníci, a preto nechodte za nimi, nechodte za KS Milosť
13.03.2012
den    Reagovať
Ale, čo nepovieš. Kde cheš zobrať 20 tisíc podpisov plnoletých osôb. Každý nech si dobre rozmyslí, či vám dá do rúk svoje osobné údaje ako meno a priezvisko, bydlisko a rodné číslo.
To sú príliš silné reči, o zničení.
Pán Ježiš jasne hovori tieto slová.
A ja ti hovorím: Ty si Peter a na tejto skale postavím svoju Cirkev a pekelné brány ju nepremôžu. / Mat 16:18/

Je dobré navštevovať kostoly, prichádzať tam osláviť Boha.
05.03.2012
emil    Reagovať
reakcia ,,, krst
platny krst je len u znovuzrodenych krestanov napriklad ,,,, ks milost ks modry križ
11.03.2012
den    Reagovať
Re: reakcia ,,, krst
Ale ste sa sektári nejako rozbehli.
Kde prebieha ten váš krst ? Plaváren, kupalisko, bazen, jazero ? Divné miesto pre krst ?

Kde pastori KS milosť študovali teologiu ?

Sú tieto spoločenstvá
(KS Milosť, a modrý kríž ) registrované ako cirkvi a náboženská spoločnosti ?
A dám, vám hned aj odpoved nie, nie sú.

Dajte si pozor, aby vás nezviedli. Lebo prídu mnohí a v mojom mene budu hovoriť : To som ja a : Ten čas je už blízko. Nechodte za nimi. (Luk 21,8-9)

V ľude však boli aj falošní proroci; tak budú medzi vami falošní učitelia, ktorí budú vnášať zhubné rozkoly; budú zapierať Pána, ktorý ich vykúpil, a tým privedú na seba náhlu záhubu. /2Pt. 2-1/

Dajte si pozor, aby vás nezviedli. Lebo prídu mnohí a v mojom mene budu hovoriť : To som ja a : Ten čas je už blízko. Nechodte za nimi. (Luk 21,8-9)

Nechodte za týmito zhubným spoločenstvami, nechodte za KS Milosť a Modrá Kríž.

Pane, prosíme ťa za tých, ktorí opustili nauku cirkvi, aby zistili, že sú na zlej ceste, prosme Pána.
17.02.2012
milan    Reagovať
reakcia-krst
Krst malých detí odporuje celej Biblii. Určite raní kresťania nekrstili malé deti. Autory odborných diel o ranních kresťanoch to jasne dokumentujú. To že neskôr po smrti apoštolov sa tak stalo ,je len potvrdením biblického proroctva o odpadnutí od čistého učenia. KC si takto rozširuje svoje rady formálných kresťanov,pretože mnohí po krste,birmovke prestávajú byť kresťanmi, a ak aj,k len pasívnymi. Stav dnéšného sveta tomu jasne napovedá. Ježiš povedal ,že noví sa majú učiť,krstiť a dbať aby zachovávali evanjélium v každodennom živote./Mat.28:19,20/Nemluvňata nemožno učiť,nemôžu ani prejaviť svoju vieru a slobodne sa rozhodnúť pre Krista. A vôbec historia v podaní KC je sfalšovaná,prikrášlená a nasiaknutá nebiblickými prvkami. A krst detí tam jednoznačne patrí. A dalej Ježiš si nezmýval hriechy krstom/bol bez hriechu/ale symbolizoval svoju oddanosť Bohu, a tak to vnímajú i JS. Pri krste "zomiera" starý hriešny človek a "rodí" sa nový v Kristovi. Tu nemôže ísť o malé dieťa. Pozri -Dejiny kressťanstva/Gibbon,Johnson/, tiež -Ranné kresťanstvo a apokryfy..atd.
18.02.2012
Mgr.    Reagovať
Re: reakcia-krst
Budem znova reagovať na tých tvojich autorov : E. Gibbon a P. Johnson

- zámerne a cielene si vyberáš kontraverzných proticirkevných a protikresťanských autorov na ktorých sa neustále odvolávaš.
Lenže koľko ľudí si dá tú námahu a úsilie a niečo si o týchto autoroch aj zistí.
Aj toto sú knihy z vašej dielne a produkcie ? Staré aj niekoľko 100 rokov ?
01.01.2012
emo    Reagovať
varovanie
pobavilo ma .pozry na You tube ,,ježiš je normalny,,,,,,
18.12.2011
rado.cipka    Reagovať
Pobavilo ma to
Skús si o tom niečo zistiť, potom sa navážaj do nejakej cirkvi :)
A správa pre autora príspevku VAROVANIE, protestant nie je ten, ktorý je proti cirkvi, aj ty by si si mal nejaké veci overiť :)
16.07.2011
kkata    Reagovať
nepravosť
počul som ,že ks milosť nachcu zaregistrovať,neni to dobre ,ved aj naši patori musia z niečoho žiť
21.07.2011
Mgr.    Reagovať
Re: nepravosť
Človek ak nemá základné vedomosti o práci, znakoch, terminologii, manipulácii a získavaní členov do siekt, sa veľmi ľahko môže stať ich ľahkou korysťou.

To je dobre, že KS Milosť nechcú na Min.kultury zeregistrovať.
1, základné podmienka je získať dostatočný počet podpisov.
spolu :
-čestné vyhlásenia najmenej 20 000 plnoletých členov, ktorí majú trvalý pobyt na území Slovenskej republiky a sú občanmi Slovenskej republiky, o tom, že sa hlásia k cirkvi alebo náboženskej spoločnosti, podporujú návrh na jej registráciu, sú jej členmi, poznajú základné články viery a jej učenie a sú si vedomí práv a povinností, ktoré im vyplývajú z členstva v cirkvi alebo náboženskej spoločnosti, s uvedením ich mien, priezvisk, trvalého pobytu a rodných čísel.

A tu nech si to každý dobre rozmyslí, či poskytne takýmto ľudom svoje osobné údaje vrátane rodného čísla.

Diskutujúca kkata kde vaši pastori študovali takúto teológiu ?
Na akej teologickej fakulte prednášajú takéto učenie ?

Učenie KS Milosť ani nevie v skutočnosti, čo toto slovo znamená, lebo je tak veľmi vzdialené od tohto pojmu.

Toto spoločenstvo stavia až na takej zlobe proti katolic.cirkvi.

späť späť   1  |   2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.