Zaujímavosti o referátoch
Perpetum mobile
23.12.2011
mirec
Reagovať
Re: PErpetum
zdravim zaujmave tiež som sa s tym zaujmal a tiež mi to fungovalo neviem sam prečo som to nechal ladom
29.10.2011
Marwel
Reagovať
je to možne!!
ja som tiež vymyslel perpetum len nemama na to prostriedky a podla mna je to dost možne to z hladiksa mechaniky len teba prostierdky a dalo by sa to zhotoviť a využiť vo vela smeroch len potrebujem malu pomoc
27.03.2011
Hučko Iv
Reagovať
ono ide aj na priek vaších pripečených rečí
To , že sa točí to PPM a prácu dáva v podobe energie je viac ako jasná vec - len ide o to kto porozumie na pohlad a komu nebude stačit ani vysoká škola . Mi sprostejší sa musíme dlho zamýšlat nad tým ako to roztočit a ked sa mi to podarí dám vám všem vedet a taký čo trepú žvásty nakopem do RY Y jo? Ahoj lidi
HIv
HIv
03.11.2010
stefan
Reagovať
a predsa existuje
zdravym vsetkych , ktory sa nechaju opijat recamy o tom ze nie je mozne postavit stroj , ktory vyhovuje kriteriam perpetum mobile a pritom ich je tolko a su take jednoduche ze ked ich uvidite pochopite ze zijete v blude a otroctve pod vplivom kartelovej energetickej dohody statov , ktorym vyhovuje ze nema existovat to co uz existuje tisicrocia a ty co vedia to pouzivaju a ty co nevedia sa klamu v tom ze co nevedia to neexistuje jednoduchy stroj si mozete postavit aj doma vzahrade a mate energiu na storocia zabespecenu , ale naskyta sa otazka ci mate na to odvahu , ved kazdy tvrdi ze to neexistuje ako sa na vas budu pozerat ked im to ukazete v zahrade?Ak chcete zistit ci existuje perpetum pozrite sa okolo seba vsetky suciastky na jeho zostrojenie dostanete bezne kupit v maloobchodnej sieti .Avsak potrbujete vediet ako a co spojit aby to malo potrebny efekt?no skuste premyslat nase hladanie trvalo 30rokov a oplatilo sa a co vy kolko vam to bude trvat?asi nekonecne dlho lebo verite ze neexzistuje.
31.10.2010
tibi
Reagovať
perpetum mobile
Uz od davnych cias ludia pouzivali hlavu a ty lenivsi sa tesili s ich ubjavov....
22storocie je pre rozmaznanych...
viem ako perpetum zhotovyt....dajte my ludi a ja to urobym...
22storocie je pre rozmaznanych...
viem ako perpetum zhotovyt....dajte my ludi a ja to urobym...
05.10.2010
ewilenockaa
Reagovať
kokociny
kokot 4ever
!!!!!!!!!!!!pojebanee skurvene referaty .......................
!!!!!!!!!!!!pojebanee skurvene referaty .......................
13.03.2010
teddy
Reagovať
wtf???
takze ja som mal moznost precitat si reakciu tvorcu perpetuum mobile??? jezisi aka cest...
takze v urychlovaci sa robi energia z nicoho???
cely cern ma spotrebu energie ako zeneva... ty mas pocit ze oni roztocia tie zvazky castic do rychlosti cca 99.99999991% rychlosti svetla z nicoho? vies si predstavit kolko energie sa do toho vlozi? a aku energiu maju tie castice pohybujuce sa takou rychlostou a ty mi ides vriaviet ze tam idu robit nieco z nicoho?? omg... a pokial viem nik nevie co bolo pred velkym treskom... preco vravis ze nebolo nic?
takze v urychlovaci sa robi energia z nicoho???
cely cern ma spotrebu energie ako zeneva... ty mas pocit ze oni roztocia tie zvazky castic do rychlosti cca 99.99999991% rychlosti svetla z nicoho? vies si predstavit kolko energie sa do toho vlozi? a aku energiu maju tie castice pohybujuce sa takou rychlostou a ty mi ides vriaviet ze tam idu robit nieco z nicoho?? omg... a pokial viem nik nevie co bolo pred velkym treskom... preco vravis ze nebolo nic?
09.02.2010
miroslav
Reagovať
perpetum
ak niekdo o tom vie je potichu mohla by to byt skaza ludctva perpetum sa da spustit kazdu minutku ale co potom ???????????
09.02.2010
miroslav
Reagovať
perpetum
ak niekdo o tom vie je potichu mohla by to byt skaza ludctva perpetum sa da spustit kazdu minutku ale co potom ???????????
04.11.2009
Vili
Reagovať
omyl.
príroda ešte neodhalila všetky rezervy.Je na každom znás komu sa to podarý.
09.10.2009
dano
Reagovať
PM ma fascinuje
dostal som nápad na zostrojenie PM. Dúfam že sa mi to raz podarí a z môjho nákresu a teórií zostrojím reálne zariadenie
25.07.2009
Johanes Kepler
Reagovať
Perpetum mobiel existuje.
Svet vznikol z ničoho a tým porušil sám svoje zákony prírody, lebo z ničoho je možné vytvoriť niečo aj energiu. Táto realita je intuitívne indukovaná vesmírom vybraným ľudským jedincom.
Preto perpétum mobile (večný pohyb) bude problémom pre ľudstvo pokiaľ ono bude existovať. Záhada vzniku niečoho z ničoho bude čakať na jej odhalenie.
Túto záhadu nie je možné odhaliť žiadnym dielenským mechanizmom. Táto záhada spočíva v poznaní reálnych zákonov hmoty v oblasti mikrokozmu, teda v jadrovej fyzike.
Je legitímne zamietnuť akýkoľvek mechanický, či chemický mechanizmus zvaný perpetuum mobile.
No nie je možné zamietnuť existenciu spôsobu, ako z ničoho je možné stvoriť niečo, čiže aj energiu. Lebo na tomto, zatiaľ neznámom spôsobe vznikol vesmír a večný pohyb v ňom.
Tie veľké a veľmi drahé urýchľovače sa nestavajú iba zo srandy. Oni sa stavajú na odhalenie záhady vzniku niečoho z ničoho. Oni sa stavajú za účelom zostrojenia reálneho perpetua mobile. Reálneho zariadenia na výrobu energie z ničoho. No pritom je potrebné poznamenať, že poznatky o spôsobe vzniku niečoho z ničoho sú iba na úplnom začiatku, čiže na nultom bode.
Preto perpétum mobile (večný pohyb) bude problémom pre ľudstvo pokiaľ ono bude existovať. Záhada vzniku niečoho z ničoho bude čakať na jej odhalenie.
Túto záhadu nie je možné odhaliť žiadnym dielenským mechanizmom. Táto záhada spočíva v poznaní reálnych zákonov hmoty v oblasti mikrokozmu, teda v jadrovej fyzike.
Je legitímne zamietnuť akýkoľvek mechanický, či chemický mechanizmus zvaný perpetuum mobile.
No nie je možné zamietnuť existenciu spôsobu, ako z ničoho je možné stvoriť niečo, čiže aj energiu. Lebo na tomto, zatiaľ neznámom spôsobe vznikol vesmír a večný pohyb v ňom.
Tie veľké a veľmi drahé urýchľovače sa nestavajú iba zo srandy. Oni sa stavajú na odhalenie záhady vzniku niečoho z ničoho. Oni sa stavajú za účelom zostrojenia reálneho perpetua mobile. Reálneho zariadenia na výrobu energie z ničoho. No pritom je potrebné poznamenať, že poznatky o spôsobe vzniku niečoho z ničoho sú iba na úplnom začiatku, čiže na nultom bode.
28.06.2009
MFAAA
Reagovať
Vám spadne sánka ak to uvidíte.
A píšem o tom na DOBRODRUH sk (otvorte fórum a príspevky od MFAAA.
10.05.2009
MFAAA
Reagovať
A čo tak písať len fakty!!!
Napríklad vy ste sa nemohli narodiť, lebo ... (dôvod blbosť ako to odôvodňuje bez dôkazov autor.)
Alebo 2+2=100 a načo to preskúmať?
Alebo rovno napísať už neexistuje nič lebo ste to ešte nevideli a preto je to nie možné zostrojiť.
Ap.
Ja som PM vymyslel, zostrojil a vyskúšal!!!
EXISTUJE!!!
Alebo 2+2=100 a načo to preskúmať?
Alebo rovno napísať už neexistuje nič lebo ste to ešte nevideli a preto je to nie možné zostrojiť.
Ap.
Ja som PM vymyslel, zostrojil a vyskúšal!!!
EXISTUJE!!!
10.05.2009
MFAAA
Reagovať
Re: A čo tak písať len fakty!!!
Takže bude tu niekedy normálne možné aby vynálezca normálne so svojimi právami mohol svoj vynález predviesť bez toho aby musel platiť za to že on to vymyslel? Alebo zasa poznáte len čierne že za dobrotu na žobrotu a vynálezcovi už netreba ani návratnosť toho čo do nápadov dal? Alebo toto si vy ako predstavujete?????????????
06.04.2009
NikusQA
Reagovať
DOBReee
je to ozaj jaujimave a dobre napisane..tak ze je to lahke pochopit..vazne...super
31.03.2009
veve
Reagovať
ZAAAUJIMAVE
je to vazne zaujimave a podla na aj pravda:-) a ty mudrc, co vypisujes, ze pre hlupych:D.....ale napise to s makkym i:D..pohodeeee:D